![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
@s0ke-ai facut cam repede in 3 ore asa ceva..sunt curios daca asa faci si in realitate
@KrYpToN-Prinde forma..daca vrei..am eu o aripa stanga...dai o bere si e a ta:lol::lol: @quick_silver2-Da-o mie..o testez eu:))..Frumos! @Tis-ul-Ce ati patit ma fratilor..numai golfuri ma luati?:))) @DariusAlexandru-Aveam eu prin garaj o cutie de chit fibra de sticla...mult mai buna..daca o vrei...ma gasesti pe mess:)) @s0ke-I-a legatura cu R.Equinox..am auzit ca face treaba super buna..e atent la detalii:)....Poti sa intrebi pe cine vrei:))):)) La Chevy am dat o mana de grund la compartimentu motor..o sa revin cu poze ! |
@R.Equinox: Nu au fost atāt de māncate,aşa că am dat chit şi chit de finisare.
@s0ke: Face Equinox ăla o treabă,ceva de speriat. :lol: |
1 Attachment(s)
Astazi am fost la un nene si am cumparat 2 planetare pentru E36-le meu.Azis omu ca maine imi demonteaza si puntea spate si mio da . Ascultand sfatul lui DariusAlexandru am dat jos numaru de pe bara spate si sincer parca da mai bine asa.Acum sper sa nu ma ia politia pentru ca nam numar. Dupa ce termin de montat noile planetare si puntea mam gandit sai dau jos plasticul acela negru de pe bara spate.
|
1 Attachment(s)
TIS-ul=>Sa o stapanesti sanatos ;) :D
Darius=>Arata bine masina ;) Ionut=>Acel plastic nu poate fi scos prea usor .... si partea cu nr.. mai bine il pui in geam ca sa nu iti dea amenda ;) Am vopsit masina ^_^ nu am mai montat interioru pentru ca imediat dupa ce am scris pe forum ma sunat R.Equinox sa vin la o bere si hmm mi-a facut un cadou :D aripa stanga si masca pt pisica :D negre .... dupa ce am baut o bere .. am plecat aks plm si am montat piesele ^_^ dadea urat asa .. masina gri cu alb si cu masca neagra si aripa stanga neagra si am decis sa ma apuc sa o vopsesc, am chemat niste tovarasi :D si am inceput sa curatam toata vopseaua ^_^ acum 1 ora am terminat de curatat tot si... am inceput sa o vopsim :D Pana maine seara e gata toata o incercare de mai demult de "clean" |
4 Attachment(s)
Revin cu Supra....
Am lucrat toata noaptea la motor(schimbat ulei,filtre,cureaua de distributie...etc.)...am dat jos spoilerul din fatza...si l-am aruncat, am vandut si eleronul din spate(500 lei)...si am iesit pe circuit la joaca...vreau sa zic ca e superba,trage tare de tot:shock: si e si buna la drift....>Poze facute de prieteni:D. Urmeaza sa merg la Equinox...sa schimb suspensiile, ptr un control mai bun:rolleyes2 |
5 Attachment(s)
@ionut.alex63: Nu am zis să-l dai jos de tot.Doar am zis că nu īmi place cum stă pe bară şi că ar trebui să fie la locul lui pe portbagaj.
@KrYpToN: Nu-ţi freacă īn aripi? @KidForDrift: Frumos. Am pus "roatele".BBS RM pe 17 9j all around,cauciucuri 245/25R17 la fel,all around. Pe spate mai merge lăsat da' tre s'-i fac un unghi ceva mai negativ. Am pus distanţiere de 25mm pe spate,şi pe faţă nu ştiu dacă să pun sau nu,mie īmi place aşa. Maşina pleacă īn seara asta la Deva,de data asta o duc eu :lol:,şi va fi vopsită aceeaşi culoare. M paket-u' mai are de aşteptat,īmi place cum e acum. :-) |
Quote:
Astazi dupa ce am terminat orele la scoala am trecut pe la nenea acela si miam luat puntea spate.Foarte de treaba omu ma ajuta sa o duc si acasa. Acum ma apuc sa demontez rotile dicsurile de frana si suspemsile pe fata apoi sa schimb planetarele. |
5 Attachment(s)
Am venit cu masina de la vopsire si a iesit de milioane! Intre timp am montat si un sistem audio...se aude...Mama,mama!
|
@s0ke - Arata chiar ok pe culoarea aia , dar nu prea are ce cauta "lada" aia in spate(Mai bine puneai o lada cu bere :lol:).E mai mult "Family Car" , cel putin asta arata dupa look.
@DariusAlexandru - Nu sunt fanul acelor jante , dar arata chiar bine. Civic'ul a primit suspensii noi , e ceva mai low , detalii si poze dupa ce vin din oras.Avem ceva bani deci sa vedem ce gasim.:D |
@utzu02: Nici eu nu sunt fan,da' le-am prins la un preţ bun şi le-am luat.
@s0ke: Arată bine cu noua culoare,la jante te-ai gāndit? M-am apucat să modific unghiu' de cădere pe spate,şi o să o las blană jos,doar să văd cum stă. :lol: Revin cu poze. |
Doar ce m-am intors cu renaultul de la service , am inlocuit filtrele,uleiul si cureaua de distributie.inca sunt in cautare de niste jante,pana diseara o sa fiu plecat prin oras sa caut unele. poze diseara daca voi gasi sau nu niste jante... :rolleyes2
|
@Darius Cam mari jantele alea pentru masina ta ... Bafta in continuare .
@Cristi Vezi ce gasesti :lol: . @utzu Poze, poze, vrem poze ! @s0ke A iesit foarte bine, mai jos si niste jante si aia e ;) Toata noaptea am muncit la Golf ca sa vad motorul pus . Am apucat si eu si am dormit 2 ore (4:00 - 6:00) si i-am pus si franele care le comandasem pentru Golf-ul vechi . Acum ma apuc de dat jos cromu' de pe geamuri, poze diseara, ca momentan nu aveti ce sa vedeti schimbat . |
3 Attachment(s)
Am pierdut o oră degeaba.Nu-mi place cum arată.
Acum mă pun să refac fitment-ul iniţial.Cu ăsta nici nu cred că se poate rula,īmi stă buza jantei ft. aproape de aripă. După ce termin cu roţile fac nările negre şi scot sigla cu 316i de pe spate. Poze: |
1 Attachment(s)
@KidForDrift-Ce visuri umede am cu toyota ta:X:X:))))
@DariusAlexandru-Sunt bune si jantele astea...dar incearca niste jante de corvette pe 17;) @s0ke-Prea repede te misti....mai incet! @DariusAlexandru-Fail:(:(.. Chevy intra in 10 min la vopsit..Uratimi bafta si sa nu imi tremure mana:))):))...Culoarea e surpriza! |
@R.Equinox: "niste jante de corvette pe 17"
Dacă deţii aşa ceva,caută-mă pe mess :-) Ştiu că al 2-lea fitment e fail :???:,aproape e gata cel iniţial. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning