![]() |
Re: Divertisment
Asemanarea dintre un urs panda si o virgina: amandoua sunt pe cale de disparitie...:)
|
|
NO COMMENT
|
|
Laxativ pentru creiere: https://www.youtube.com/watch?v=SeGapM18OLQ
|
hahahahahha hai ca e tare =)))))))))
|
|
|
:lol::lol: La un semafor, opreşte la culoarea galbenă un Maybach. Īn spatele lui, nereuşind să mai frāneze la timp, intră un Tico. Pe bordul Maybach-ului apare: "New hardware detected. Install?"
|
:)
Danger. Sistem overload. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
on topic: din categoria "misogina":))))))))) Un bărbat merge cu liftul. La un moment dat, intră o femeie. După două etaje, femeia opreşte liftul, se uită cochet la el, īşi dezbracă bluza şi sutienul şi le aruncă pe jos. - Hai, fă-mă ca să mă simt ca o femeie. Bărbatul se gīndeşte puţin, īşi dezbracă cămaşa, o aruncă pe jos şi spune: - Hai, spal-o şi calc-o. Dialog īn pat: - Dragul meu, tu mă iubeşti? - Da' tu ce crezi că fac aici? Flotări? altele: La Oficiul de Emigrare, secretara către un solicitant: - Sexul? - De trei ori pe săptămīnă. - Nu, nu, mă refer la: masculin sau feminin? - Nu contează. Toate ciupercile sīnt comestibile. Măcar o dată. |
Quote:
on topic: din categoria "misogina":))))))))) Un bărbat merge cu liftul. La un moment dat, intră o femeie. După două etaje, femeia opreşte liftul, se uită cochet la el, īşi dezbracă bluza şi sutienul şi le aruncă pe jos. - Hai, fă-mă ca să mă simt ca o femeie. Bărbatul se gīndeşte puţin, īşi dezbracă cămaşa, o aruncă pe jos şi spune: - Hai, spal-o şi calc-o. Dialog īn pat: - Dragul meu, tu mă iubeşti? - Da' tu ce crezi că fac aici? Flotări? altele: La Oficiul de Emigrare, secretara către un solicitant: - Sexul? - De trei ori pe săptămīnă. - Nu, nu, mă refer la: masculin sau feminin? - Nu contează. Toate ciupercile sunt comestibile. Măcar o dată. |
Dialog īn pat:
- Dragul meu, tu mă iubeşti? - Da' tu ce crezi că fac aici? Flotări? CRIMINAL :lol::lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning