![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
Dau super misto pe negru. Intre timp niste prieteni de-ai mei si-au pus un mare semn de intrebare, cum a reusit sabothor sa "refaca" triplele originale, dupa ce au fost vopsite :lol: Ii mai las un pic in suspans si apoi le spun adevarul ;) Cu aceeasi stima! |
3 Attachment(s)
sal. eu m am cam plictisit de jantele mele, nu vrea nimeni sa facem vreun schimb?mai ofer si dif dak e cazul. jantele sunt de 15''.
|
Quote:
frumoasa sa o stapanesti sanatos,bafta la modificari si sa ii dai jos chestia aia rosie de pe volan:))) |
3 Attachment(s)
Quote:
si mie imi plac super mult..ti`am zis.. :D iar acum.. am toate luminile schimbate de pe masina.. :D faruri angel, semnalizari negre, stopuri negre Attachment 807620Attachment 807621Attachment 807622 ps: knd mai vii prin buc poate iesim pe undeva.. bem un cico :))) k n`o sa am voie alcool .. doar mai am putin si expira suspendarea |
@flo_bbi - semnalele laterale de unde le-ai luat? Si la ce bani?
Stie cineva cum pot sa-mi decuplez controlul tractiunii? e cumva o siguranta care tine de controlul tractiunii? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Daca aveti care nevoie de ceva piese de caroserie pentru astra bertone sau ma rog .. orice altceva care poate fi gasit aici, iata peste ce am dat:
http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...00-274238.html |
Misto pretul. Tinand cont cat costa o piesa de caroserie originala, doar pentru asta ar merita cumparata. Sa nu mai vorbim de bord, scaune, airbag-uri .....
|
Sigur o da si pe bucati? Daca da cam care ar fi pretul corect pentru caseta de directie(se potriveste la 2.2?)
|
Merci FastBoy pentru tutorial.E treaba naibii acolo de facut...sa ma mai gandesc.:!::rolleyes2:!:
|
salll mai apar si eu din cand in cand ...unde gasesc si eu o instalatie xenon mai buna la pret ? si de calitate ms frumos
|
De unde imi iau niste discuri de frana fata Zimmermann perforate+placute de frana(Ferodo eventual)?
|
kayserZAR: grila e de la Mattig
flo_bbi: ai montat semnalele laterale?? poza dc da..pls Intalnire spontana diseara: care paote veni 08-10 pm Casa Poporului??? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
- Copyright 2026 4Tuning