![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Ok, merci ! Am sa dau maine o fuga pe acolo !
Astept sugestii in continuare :) |
Tot acolo langa Cireasa te trimit si eu. Ca sa-ti fie mai usor sa ajungi, este chiar vis-a-vis de ”impinge-tava” La Strada. Acolo iti recomand sa-ti cauti in special cauciucuri, au preturi semnificativ mai mici fata de alte magazine din oras (de exemplu, eu mi-am gasit Toyo Proxes T1R marimea 215/35/R18 cu 405 lei bucata, in timp ce in alte parti sunt 600 lei).Jante au multe modele, in special marci italiene dar se poate aduce cam orice.
|
Quote:
|
dar totusi un atelier de tuning k sa-mi modific si eu masina gasesc in cta?
|
Quote:
|
in principiu ma intereseaza montaj lambo doors,subwoofer,neoane,jenti si km atat k toate astea pot sa le iau si dupa net dar dak le are si in atelier si mai bine.deci gasesc pe aici cineva capabil?
btw toate astea pt un vw scirocco sincer nu-mi treb turbo k are deja la 1.4 160cp |
Quote:
|
Quote:
|
Face cineva asa ceva in Constanta? Eventual preturi?
http://www.postimage.org/image.php?v=gxHdXJA |
poliplan sau material de coperta camion aveti idee pe unde gasesc? Cat mai rezistent cu atat mai bine.
|
Quote:
|
si pe mine ma intereseaza ... care stie sa ne zica si noua :D
|
o parere :) comandati pe net folie imitatie carbon ... sunt o gramada de site-uri ... si colati la cineva care are un pistol cu aer cald sau la un centru de colare :)
|
Quote:
|
iar daca vrei fibra de carbon este un baiat din bucuresti care face . are un thread pe forum , dar nu mai stiu exact pe unde
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning