Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

panaitescud 06-03-07 14:57

re: Club Ford Capri

se gaseste in comert cablu de acceleratie :?: dar de km :?: ca nu a avut cablu decand am cumparat masina.
DE CARE MODEL SA INTREB LA MAGAZIN ? dac zic de capri ..se uita luuung.

bil1706 06-03-07 15:34

la cel de acceleratie.... daca nu este camasa rupta....poti cumpara cablu de frana de bicicleta (are un capat cu plumb).
Cel de km....cred ca se potriveste si cel de Taunus (daca tot vii in Bucuresti vineri) suna inainte la ALPADRINO (cauta pe google) si fa comanda (ar trebui sa fie cca 50 RON)
Bafta

panaitescud 06-03-07 15:44

e rupt chiar de langa carburator.masina avea pe ea cand am cump un carb de dacia,cablul era original numai capatul acela era taiat pt prinderea de acel carb.
poate gasesc original.grenada ,taunus,audi q11;):-P

cv-03-btf 06-03-07 21:05

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 784195)
e rupt chiar de langa carburator.masina avea pe ea cand am cump un carb de dacia,cablul era original numai capatul acela era taiat pt prinderea de acel carb.
poate gasesc original.grenada ,taunus,audi q11;):-P

e valabil cel de bicicleta..evantual schimbi numai sufa...teaca sa ramana aceeasi.. asa am si eu...

panaitescud 07-03-07 12:24

pt catalin BTF :!::!:https://www.youtube.com/watch?v=aKZmQ2q3sHA

sastra 07-03-07 19:11

Sunt nou aici si vreau o parere de la voi.Miam luat de curand un capri motor de 2200 si nu prea arata bine nici motoru nu prea merge. Piesele de schim la motor se gasesc si dak da sunt scumpe?
Maine am sa fca o poza sa vo arat si voua

florin_cars 07-03-07 21:41

pai motor poate de 2.300 V6, k 2.200 nu este :D

bafta la resuscitat :)
piesele motor...depind ce probleme ai, garniturile pt un 2.3 costa cam 2.5-4milioane..depinde cat de multe schimbi din tot setul, restu'...costa:D, dar sunt mai ieftine decat la un Renault/Citroen..etc, pt k poti lua si de Granada, fiind acelasi motor(in mare)
ce putere ai in acte, 79 sau 84kw?

rpd....cu posznele ..s-o vdm si noi ...

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 779645)
Hihihi! Bravo. Numa' ai grija sa nu te scoata nevasta afara din casa cu tot cu capre. Macar ai unde dormi.

BTF, de-amu' dormi cu caprilii....la stana :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

bil1706 08-03-07 16:01

Ce tare eeeee, cica "Miam luat de curand un capri motor de 2200 si nu prea arata bine nici motoru nu prea merge."
Atunci de ce l-ai luat ?
Raspund tot eu >>. sa il fac de ras :)) (ca in bancul cu calu')
Bafta

panaitescud 08-03-07 22:14

Quote:

Originally Posted by sastra (Post 786511)
Sunt nou aici si vreau o parere de la voi.Miam luat de curand un capri motor de 2200 si nu prea arata bine nici motoru nu prea merge. Piesele de schim la motor se gasesc si dak da sunt scumpe?
Maine am sa fca o poza sa vo arat si voua

ai facut o promis ca pui poze ...:oops::lol:.....

cv-03-btf 09-03-07 07:04

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 788098)
Ce tare eeeee, cica "Miam luat de curand un capri motor de 2200 si nu prea arata bine nici motoru nu prea merge."
Atunci de ce l-ai luat ?
Bafta

ah.... chiar... eu de ce le-am luat..??!!!

florin_cars 09-03-07 09:08

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 788098)
Atunci de ce l-ai luat ?
Bafta

sincer, aici m-ai lasat masca :shock: ..nu inteleg aluzia ta :rolleyes2 :-P
sa o faca...din ce alt motiv putea s-o achizitioneze ;)

sastra 09-03-07 17:53

Pai e de 2200 v8 si lam luat mai mult ca mi la dat aproape moaca la 9 milioane c sa fac sa il refuz, un v8.El mi la dat pentru k nu putea sal intretina si navea bani de benziouna,si nu am avut timp sa fac poze k nu prea am stat akasa k de serviciul asta ma omoara tre sa fac bani multi sa pot repara masina asta tare de tot.da promit k le fac.si nu mai fiti rautaciosi cu incepatori k poate toti ati fost.

Silencer Power 09-03-07 19:30

2200 V8? hmmm.... neaparat poze, neaparat!

sastra 09-03-07 19:34

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 789823)
2200 V8? hmmm.... neaparat poze, neaparat!

Promit k maine le fac si vi le arat dar sa nu va speriati kai varza dar mie imi place cai masina mea

panaitescud 09-03-07 19:36

Quote:

Originally Posted by sastra (Post 789827)
Promit k maine le fac si vi le arat dar sa nu va speriati kai varza dar mie imi place cai masina mea

stai linistit ca nici ale noastre nu au fost..oprea stralucitu ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning