Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

ChuckyOvi 20-01-11 11:03

Damn , trebuie sa imi blochez cumva semnalizarea ca sare singura de la loc
:))

ce`i cu linistea asta ma? Scularea sa vedeti cum dormitii

trafy-vr6 20-01-11 18:35

Re: Sibiu, discutii off-topic

scularea? ce pervers suna:))))

ChuckyOvi 20-01-11 18:44

[]_ (o) []_

adevaru e ca lumea cam doarme , probabil din cauza vremii de afara :))

Mosneagu 20-01-11 18:56

ai dreptate Chucky... mai doarme si lumea... Nororc cu vecinii care ma trezeau din 5 in 5 minute cu diverse probleme...

In rest...sa va zic ca desteptu' de taicamio a umblat pe la volan si a rupt panglica care conduce semnalul pentru claxon si airbag... Cu chiu cu vai am reusit sa lipesc panglica la loc... maine vedem ori pusca airbagul... ori e totul bine:D

Cu ce pot sa inmoi adezivul cu care este prinsa sticla de la un far? A incercat cineva sa faca transplant de sticle de far?

ChuckyOvi 20-01-11 19:01

asta e o adevarata provocare :)) nu cred ca a incercat nimeni

Mosneagu 20-01-11 19:07

Eu drept va spun ca am incercat...

Am cumparat un far second hand... care avea o gaura in sticla...

Am luat frumos o surubelnita si am inceput.. Dupa 5 secunde de contact cu sticla... surubelnita s-a suparat si a crapat farul:D
Frumos... am inceput sa dau jos din sticla sparta... Cu greu.... am reusit sa dau jos 95% din sticla... Urmeaza provocarea suprema.. sa desfac farul care mai e intreg...(care nu mai are suporti de prindere... deloc) si sa scot sticla intacta... daca nu va functiona... asta e... o sa circul fara sticla...ca se poarta

florynvl (X29 ZMT) 20-01-11 20:00

cu un feon mai puternic ar trebui sa faci treaba.

Bassu_SIV 20-01-11 20:39

Quote:

Originally Posted by Mosneagu (Post 4005083)
Eu drept va spun ca am incercat...

Am cumparat un far second hand... care avea o gaura in sticla...

Am luat frumos o surubelnita si am inceput.. Dupa 5 secunde de contact cu sticla... surubelnita s-a suparat si a crapat farul:D
Frumos... am inceput sa dau jos din sticla sparta... Cu greu.... am reusit sa dau jos 95% din sticla... Urmeaza provocarea suprema.. sa desfac farul care mai e intreg...(care nu mai are suporti de prindere... deloc) si sa scot sticla intacta... daca nu va functiona... asta e... o sa circul fara sticla...ca se poarta

cu un pistol cu aer cald pe treapta 1 iar daca vezi ca n-ai sanse il pui pe treapta 2 si il inmoi de tot :D

Mosneagu 20-01-11 20:44

O sa incerc pe parcursul week-end-ului... eu eram axat mai mult pe apa calda... dar daca spuneti ca si cu pistolul cu aer cald functioneaza...e ok

Ce pun in locul acelui chit? Ce sa folosesc?

Bassu_SIV 20-01-11 20:46

in locul adezivului pui silicon de parbriz

AdrianSB 20-01-11 20:54

1 Attachment(s)
eu am dat sticlele jos cand am facut interiorul farului negru. Metoda ce mai simpla si neortodaxa , incalzesti cuptorul 10 minute , dupa aia pui o carpa mai grosuta si farul cu sticla in jos pe carpa , dupa 5 minute il iei din cuptor . (masticul devine elastic) , tragi cu grija de sticla si sa ai un cuter la indemana sa tai masticul . :) am scris-o de parca ar fi reteta :lol:
eu am folosit silicon ... am uitat cum ii spune , de rezista pana la 600 grade.

Mosneagu 20-01-11 20:56

Neortodoxa e putin zis... Oricum...ai imaginatie nu gluma:D

AdrianSB 20-01-11 21:00

in poza se observa rezultatul :lol: , am pus cam mult silicon ... si din pacate era rosu , in rest nu am probleme , nu se aburesc , e totul ok

tino2119 20-01-11 22:29

iara merge sa il pui intr-o cutie cam de 2 ori cat farul si in ea bagi pistolul cu aer cald sa se incalzeasca cutia...e pe principiul la cuptor si merge linistit...

ChuckyOvi 20-01-11 22:30

Vreau si eu sa imi gatiti un ANGELEYESE ;;) Nu de alta dar vad ca pricepeti :)

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning