Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

CT-87-ADY 25-05-06 23:55

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T.
si pe anuntu de vanzare scria 180cp

corect asta ziceam si eu...

p.s: DAR ce "caii mei" ne batem noi atat capu`? :))

n`are rost!

VPR`u 26-05-06 10:14

:)) si eu cand mi-am vandut masina am scris pe anuntz 185 Cp :)) care e problema .... ?? a avut omu placerea sa zica ca masina lui avea 500 cp asta e .. important e ca a vanduto si probabil ca ala care o tzine in fatza blocului e mandru de bolidul de afara :)))))))))

D_M_X 26-05-06 14:08

si dupa o sa se intrebe cu plm m-a facut asta cu 150 de cp....nu se poate ori sunt eu prost si nu stiu sa chimb vitezele ori s-a stricat masina.....
Si gabi...aia care se bateau cu pumnu-n piept ca dintr-un filtru si o toba scot 20 de cp au inceput sa-si dea seama de aberatiile care le scoteau...unii insa inca mai pun botu la asta..

CT-87-ADY 26-05-06 17:13

Quote:

Originally Posted by D_M_X
si dupa o sa se intrebe cu plm m-a facut asta cu 150 de cp....nu se poate ori sunt eu prost si nu stiu sa chimb vitezele ori s-a stricat masina.....
Si gabi...aia care se bateau cu pumnu-n piept ca dintr-un filtru si o toba scot 20 de cp au inceput sa-si dea seama de aberatiile care le scoteau...unii insa inca mai pun botu la asta..

da mai sunt multzi care cu filtru si o finala de pe poporului fac 20-30cp LEJER
:lol:

Psycho 26-05-06 20:50

pe ce ...? pe mig 29 lancer ???

Most_Wanted 26-05-06 23:36

Shit mi-a venit recrutarea ...la care va mai venit mah ...ne vedem la recrutare

bogdan C.E.T. 27-05-06 08:42

e recrutarea ma sa'ti dai informatiile despre tine , nu ca pleci maine in armata

Psycho 27-05-06 11:20

stau in unitate .. fac tarash pe coate ... bah ce vreme de plaja .. care shte e apa calda ?!?!

Psycho 27-05-06 11:38

care prinde prin ctza nova aia modificata cu bot de pejo .. cu bara de pejo p spate si faruri de urs sa`i faca poze

facetzii si voi poze .... si puneti`le aici sa radem putin de ea .. mie mi se pare un mare kitch ...

m`am alergat cu el pe soveja da ... n`are nici o treaba ... el era in a 3`a si eu il impingeam de la spate cu a 2`a il lasam sa se duca .. iar il impingeam ...

ERY 27-05-06 11:45

Bah ce sete de foame imi este...hai baieti...unde mergem?

d3vilish_lips 27-05-06 11:46

......la masa....:twisted:

Psycho 27-05-06 14:49

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Bah ce sete de foame imi este...hai baieti...unde mergem?

am fost eu la plaja .. e cam rece apa .. da dupa 10 minute amortzeshti si nu mai simtzi nimik si ti se pare k e calda .. in rest .. incepuse sa ploua .. nu te`a luat ploaia cu motoru !>!>!> ?!?!

Psycho 27-05-06 17:36

http://videos.streetfire.net/hottest...471CE91689.htm

cand o sa vad asa ceva pe strazile noastre o sa fie ceva deosebit ... cu un seria 7 .. cat despre politie ... asa k cei cu septar din ctza .. degeaba ... cred k arabii shtiu mai multe despre mashina decat voi despre un pix ..

ERY 27-05-06 18:03

Quote:

Originally Posted by Psycho
am fost eu la plaja .. e cam rece apa .. da dupa 10 minute amortzeshti si nu mai simtzi nimik si ti se pare k e calda .. in rest .. incepuse sa ploua .. nu te`a luat ploaia cu motoru !>!>!> ?!?!

M-am adapostit la o terasa!

Psycho 27-05-06 19:56

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rupere de nori la constantza ... a p[icat curentu pe tomis ... connexu nu merge .. o sa muriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning