![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
daca taceai filosof ramaneai...ce ii urezi ma tu lui?copii de piatra?in fine casa de piatra ma nebunule si astept pozele de la nunta sa imi vad mecla :))...GGD-ule ce vanatai frate?oricum stii ca nu stiam prea multe despre masina ca abia o furasem :))))))))))
|
ggd-ule...cine i-o furat mashina la tau :))) la nunta??tu?
mah dacule ,,,, asa ii vorba la noi la ardeleni...ii caterinca :)) hopa sry...DAC nu am citit cu atentzie.......da cum ai facut rost de chei??? :D |
fratele meu felicitari!m-ai dat gata....sa stii ca eu unul am apreciat masina...dar cel mai mult bordul si stopurile pe spate!felicitari!as vrea sa iau cumva legatura cu tine daca nu este prea greu!
|
Felicitari pt masina a iesit super !
PS: Am citit Threadul :D Multa invide p tine din partea unora....tzineo tot asa cu masina ! |
o vinde mah :D
|
Quote:
|
mai din astia 2 care ati plecat cu masina mea care ai impins tweeterul din dreapta? ha? las ca va prind eu....
|
:)) va face praf TAU pe totzi complicii ;))
bafta in gasirea faptashilor :D |
ce tweeter ma esti nebun?nu s-a atins nimeni de muzica doar am spart putin bara, rupt ambreiaju lin rest toate bune
|
Quote:
2: nu e stilul meu ps:nu intentionez sa jignesc pe nimeni ... respect Tau si bafta la urmatorul proiect! |
casa de piatra
|
Quote:
|
Quote:
iar restu,n-am strikt nimik! doar cu ambreiaju nu ma descurkm! |
hahaha ti-e frica de robert ggd-ule...te prinde si te bate:))
|
:)) bv GGD-ule imi place cum ai acctzionat :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning