![]() |
Re: discutii Satu Mare
salutare , am si eu o intrebare ... masina aia ce a fost la show (aia pe care scria ca a aparut in filmul tokyo drift) unde anume apare in film? ca eu nu o gasesc nicaieri :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bine ca m-ai facut sa caut filmu si sa ma uit :lol: :lol: |
daca stie cineva de unde pot face rost de o intaritura pentru bara fata la un e30
multumesc |
Stie cineva in satu mare cine ar face o evacuare cap coada din inox pentru un bmw 320 eventual un nume si un numar de telefon ar fi ideal. Numai bine
|
|
Nu stie nimeni o cutie de viteze pentru un Clio de 1.8 benzina... sport... cu 5 trepte scurte??
|
King of Europe Drift Series.... va fi la mariapocs si in cluj.... nu mergem in haita ? posibil si baietii din bm sa se opreasca la noi si sa mergem impreuna ...
Mariapocs Round 4 - hungary - mariapocs - 21st & 22nd August Good fun and awesome night drifting, that's all about Hungary. Since 2007, we have all enjoyed the Mariapocs track and its very special night atmosphere. Let's get back again to RabocsiRing for this 2009 season! In 2008, the podium was 100% Hungarian, can the foreigners beat them this year ?Don't miss this night drift Top32!!!! Cluj - Romania Round 5 - romania - cluj - 19th & 20th september New country for 2009, Romania is full of enthousiast, we have put a demo end of 2008 and we can confirm it, drifting is building in Romania and once again, we will be the first to be there. Stay tuned on our forum and by our newsletter for more details on this new venue. |
http://www.emaramures.ro/Stiri/23224...-august-Suior-
va asteptam :P PS: Nu stie cineva vitrine frigorifice de vanzare (second hand)...??? |
|
de ce functioneaza radarele fixe din judetul Satu Mare? Din cate stiu trebuiau sa fie oprite ... sper k nu-mi vine vreo "surpriza acasa" :help:
|
Nu iti vine stai linistit, dar in ciuperceni si NU NUMAI detectorul de radar face urat cand treci pe langa radarele fixe. Nu stiu motivul, dar amenda nu primesti... Cred ca e doar sa sperie lumea
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning