![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
va merge mesuuu?
|
Nu merge in toata lumea;) serverul a fost spart de hackeri:twisted:
|
Quote:
serios ??? da pe unde ai condus de zici ca conduci asa bine mai mircea iar incepi ??? |
Quote:
|
Quote:
|
razv... daca tot esti aaici pe sectiunea bc asa samurai si deschiz porti... hai la un suc candva.... ce zici? ca sa ne cunoastem...sa stiu si eu pe cine inujur... :) :) :) glumeam.
|
Poate, cine stie;) ...Acuma sunt cam ocupat. I got business :arrow:
|
asa asa... producerea de bani... ce zici mai incolo.. mai vin niste prieteni de-ai mei de prin tari straine.. si sa facem o intalnire... ca nu am mai facut nimik... ce zici. te bagi? eu oricum incerc sa adun iarashi lume.
|
Eu n-am nimic impotriva;) ...Dar ce s-a-ntamplat?! de ce nu mai vine lumea la intalniri:?:
|
Quote:
|
:D bine. Am inteles. Cred ca Aleks moderatoru' e plecat la mare:twisted: ..acuma putem sa injuram si noi calumea;)
|
http://www.pwlafashion.com/ inlocuieste W cu U si ai sa mori de ras... poveste lui irinel si monica... faza tare
|
ca tot veni vb de intalniri, hai sa ne mai strangem cu totii, sa mai stam de vb si sa mai admiram masinile!!!!
|
Quote:
asta-i lovitura sub centura ! da' gata. i'm back ;) |
Unde naiba au disparut cateva posturi de ale mele?! Ma cam seaca faza asta cu stersu' posturilor...Eu n-am folosit niciodata expresii injurioase in posturi si nici nu voi folosi vreodata pt ca-s baiat fin:-). Da' ce rost mai are un forum daca nu te poti exprima?! In fine, e cam ciudat cum au disparut posturile alea...
Si Alecks, BMW-u' tau cam arata a masina trasa de ea...cu cateva luni in urma arata mai bine. Si sincer, am vazut si BMW-uri stock care dadeau clasa la BMW-urile tunarite. Cine vrea sa aiba un BMW "tunat" sa-si i-a un M-Power si gata. Restu-s prostii! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning