![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Bai jock...tu ai mult timp liber frate...:???:
|
...momentan am ceva probleme cu sanatatea , iar la munca nu am mai fost din decembrie ,a dat faliment firma respectiva ..... :sad:
..sunt intr-o situatie cam delicata".... deci nu e asa roz cum iti inchipui |
torpedou clean :D
|
Ca idee, te-ai gandit ca ai putea incepe sa faci modificari precum cele pe care le faci pentru tine, dar "pe bani"?
Poti incepe cu modificat faruri, de exemplu. Sunt convins ca ai avea clienti si ca ai face treaba serioasa... |
Buna ideea asta de criza...daca esti priceput,de ce sa nu profiti?
|
Face treaba buna la faruri sa vazut la ale lui:)
|
..gandim si noi un pic mai mult?
yg.alex, ai ghicit ....nu chiar clean ,va veni si un iron cross ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu inteleg ce e asa spectaculos pe aici de are 170000 de view si aproape 2000 de reply imi explica si mie careva pe scurt
|
Tu chair nu te opresti niciodata :) Bravo luptatorule !!!!
|
@450yfz ...daca te deranjeaza ceva la topicul asta ,poti foarte frumos sa il ocolesti , nu esti obligat de nimeni sa il citesti si mai ales sa si postezi ...si ca un rezumat,nu este nimic interesant , cateva modificari minore ;) ...si o lectie de viata cam cum ar trebui sa ne avem ,cei cu pasiunea de masini ...big family
@Ciuby ... tu ai putea sa intreti o familie din vanzarea farurilor si sa zicem altor cateva componente? .... nu o spun cu rautate ,Doamne fereste ...m-am gandit si la treaba asta ...dar nu ma avantajeaa cu nimic, doar sa fac pe langa un job stabil si altceva ...un far de ex. ;) ..vedem @JusT_SaY_BoBo ...nu am "boala" aia ...ce am eu sa nu aibe nimeni,chiar ma bucur cand cineva apreciaza si chiar pune in aplicare "ideiile" mele ...care de fapt nu sunt in totalitate ale mele ,...poate un pic"slefuite" Multumesc tuturor pentru sprijin ;) |
respect Jock pt ce faci !! ai toata admiratia noastra....vb in numele tuturor pasionatilor de masini
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning