Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 - My Angel! (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/102626-golf-4-my-angel.html)

vinyl 05-02-11 15:40

Re: Golf 4 - My Angel!

Bai jock...tu ai mult timp liber frate...:???:

jock 05-02-11 15:49

...momentan am ceva probleme cu sanatatea , iar la munca nu am mai fost din decembrie ,a dat faliment firma respectiva ..... :sad:

..sunt intr-o situatie cam delicata".... deci nu e asa roz cum iti inchipui

yg.alex 05-02-11 16:41

torpedou clean :D

Ciuby 05-02-11 20:48

Ca idee, te-ai gandit ca ai putea incepe sa faci modificari precum cele pe care le faci pentru tine, dar "pe bani"?

Poti incepe cu modificat faruri, de exemplu. Sunt convins ca ai avea clienti si ca ai face treaba serioasa...

vinyl 05-02-11 23:00

Buna ideea asta de criza...daca esti priceput,de ce sa nu profiti?

valitataye 05-02-11 23:15

Face treaba buna la faruri sa vazut la ale lui:)

jock 05-02-11 23:30

..gandim si noi un pic mai mult?

yg.alex, ai ghicit ....nu chiar clean ,va veni si un iron cross ;)

Ciuby 06-02-11 07:46

Quote:

Originally Posted by jock (Post 4057286)
..gandim si noi un pic mai mult?

Adica?

MnezO 06-02-11 12:00

Quote:

Originally Posted by Ciuby (Post 4056831)
Ca idee, te-ai gandit ca ai putea incepe sa faci modificari precum cele pe care le faci pentru tine, dar "pe bani"?

Poti incepe cu modificat faruri, de exemplu. Sunt convins ca ai avea clienti si ca ai face treaba serioasa...

NU toate farurile de golf 4 se pot face cu joey mode. Cel putin ale mele sunt Valeo si nu se poate inlatura sticla decat prin spargere si inlocuire. Am incercat cu scule de tehnica dentara sa inlatur acel silicon, dar degeaba ca nu s-a desprins sticla si am incercat si in cuptor sa incalzesc siliconul !

JusT_SaY_BoBo 06-02-11 12:17

Quote:

Originally Posted by Ciuby (Post 4057652)
Adica?

banuiesc ca nu ar vrea sa faca asa ceva pentru oricine pentru ca in felul acesta oricine ar putea avea masina ca a lui deci nu ar mai fi custom si oricine are bani si-ar putea face tot ce are ek fara nici cel mai mic efort:lol:

Ciuby 06-02-11 12:23

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4058353)
banuiesc ca nu ar vrea sa faca asa ceva pentru oricine pentru ca in felul acesta oricine ar putea avea masina ca a lui deci nu ar mai fi custom si oricine are bani si-ar putea face tot ce are ek fara nici cel mai mic efort:lol:

Iar asta prin prisma unei persoane care poate scoate bani din ceva, in special in conditiile in care nu are un job in acest moment, ti se pare un aspect extrem de important, nu?

450yfz 06-02-11 12:25

nu inteleg ce e asa spectaculos pe aici de are 170000 de view si aproape 2000 de reply imi explica si mie careva pe scurt

RedFighter 06-02-11 13:32

Tu chair nu te opresti niciodata :) Bravo luptatorule !!!!

jock 06-02-11 13:58

@450yfz ...daca te deranjeaza ceva la topicul asta ,poti foarte frumos sa il ocolesti , nu esti obligat de nimeni sa il citesti si mai ales sa si postezi ...si ca un rezumat,nu este nimic interesant , cateva modificari minore ;) ...si o lectie de viata cam cum ar trebui sa ne avem ,cei cu pasiunea de masini ...big family

@Ciuby ... tu ai putea sa intreti o familie din vanzarea farurilor si sa zicem altor cateva componente? .... nu o spun cu rautate ,Doamne fereste ...m-am gandit si la treaba asta ...dar nu ma avantajeaa cu nimic, doar sa fac pe langa un job stabil si altceva ...un far de ex. ;) ..vedem

@JusT_SaY_BoBo ...nu am "boala" aia ...ce am eu sa nu aibe nimeni,chiar ma bucur cand cineva apreciaza si chiar pune in aplicare "ideiile" mele ...care de fapt nu sunt in totalitate ale mele ,...poate un pic"slefuite"

Multumesc tuturor pentru sprijin ;)

uNq1 06-02-11 14:22

respect Jock pt ce faci !! ai toata admiratia noastra....vb in numele tuturor pasionatilor de masini

All times are GMT +2. The time now is 08:42.

- Copyright 2026 4Tuning