Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

no limits design 04-02-07 08:47

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
fiatul ala nu e deloc brush:x ...de pe asta a luat spoleru`fatza;) ..........shi sincer mi se pare km deformata:???: ........am postat totushi shi varianta mea...pls comentatzi

P.S......ms de comentariile la lambo gaby:D

no limits design 04-02-07 10:11

2 Attachment(s)
am facut in dimineatza asta shi eu un SKILYNE :D .........mi-e mi se pare k a ieshit ceva;) ...........pls comentatzi:???:

2 fast 4 U 04-02-07 10:13

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 729893)
lumea zice ka e o lucrare de *** ..voi ce ziceti ?:-??

Puteai sa faci gemuletu din spate mai intunecat.......cum s-a mai spus jantele nu dau bine deloc cu masina........spoileru din fatza are cateva greseli.....in rest e ok

2 fast 4 U 04-02-07 10:20

NO LIMITS DESIGN....la Chevy ai cam multe greseli:la priza de aer de al usa ai cateva greseli......+ nu te-ai luat dupa contur cand ai schimbat culoarea masinii......vezi k ai o oglinda albastra si una neagra pacolo........mai ai cateva greseli cum ai largit aripile.....in rest a iesit ok...
La Skilyne....priza de aer stanga de pe capota nu e pusa prea bine..in rest e super tare

patriotu90 04-02-07 10:20

NightDevil ... prin jante se vede alt background .... oglinda laterala blurry ... partea de jos a spoilerului e descentrata ... are o tenta de culoare spre galben ... pragu zici ca e facut in paint ... chiar daca geamu lateral e coborat el ar fi trebuit sa aiba un sustinator pe usa (in partea de jos) ....
P.I.M.P boy ... daca sunteti atenti unele parti chiar sunt brush ... iar la partile de carbon (de jos) s-a mai lucrat la reflexii ...
no limits design ... lucrei in graba ... jantele blurry si contrastul prea mic ... elementele capotei sunt ireale ... aerisirea laterala la fel ...

2 fast 4 U 04-02-07 10:25

No liomits design la chevy ai cam multe greseli.......aerisirea aceea de lausa e cam patratoasa+nu ai imbinat bine efectele de umbra.....cum ai largit aripile mai ai cateva greseli.....nu te-ai luat dupa conturul masinii cum ai schimbat background-u....in rest a iesit bine..
La Skilyne priza de aer din stanga de pe capota nu e pusa bine......in rest e ok.....

2 fast 4 U 04-02-07 10:26

Baieti care imi spune si mie de ce draq imi posteaza de 2 ori cate un comentariu plsss???

no limits design 04-02-07 10:34

mersi de comentarii 2fast da sas stii k ala e un fiat am pus chevy-ul de pe care a luat bumperu` ala care a postat fiatul inintea mea shi care zicea ca e brush..........shi fiatu` asta e facut de doua luni.am postat doar k sa se vada diferentzele.........oricum mersi de comentarii...shi ma bucur k itzi place skilyne-ul

ra2 04-02-07 11:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 730061)
am facut in dimineatza asta shi eu un SKILYNE :D .........mi-e mi se pare k a ieshit ceva;) ...........pls comentatzi:???:

spoileru fata e copiat dupa o mashina de IAC....un evo parca :x o sa caut mashina....

ma rog una peste alta am facut si eu lambo-u asta dupa o pauza cam lunga din pacate o sa incerc sa recuperez:rolleyes2

p.s: stu ca umbra laterala e cam ciudata

(!8Y_M 04-02-07 12:20

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 730061)

Jentile cam "iesite din tipar", decupajul aripii spate si stalpi.. nu inteleg ce ai avut cu ei de i-ai indoit....ai lasat-o sau ce?

L33L00 04-02-07 12:40

3 Attachment(s)
pls comment .

P.I.M.P boy 04-02-07 12:55

no limits design - in primul rand eu fac numai Brush ;) iar ce vezi u ce este carbon pe masina adik pragul, si continuarea de la spoiler sunt luate de pe chevrolet ultra Wtcc ;) asa k eu cand faceam brush :) :P tu.....
Ptriotu' - ms bro k ai zis si u k fac brush Thx

Iuli_90 04-02-07 13:04

2 Attachment(s)
I'm back q un cadillac cts; p asta l-am modificat ceva mai mult... am lucrat mai muuult la ea.Sper sa va placa, commenturi pls.. si sa imi ziceti dak puteam sa ii mai pun ceva(un vent, un roof scoop,un vinyl,etc.) app:jante noi :D
Attachment 210875 Attachment 210876

(!8Y_M 04-02-07 13:10

Quote:

Originally Posted by Iuli_90 (Post 730354)
I'm back q un cadillac cts; p asta l-am modificat ceva mai mult... am lucrat mai muuult la ea.Sper sa va placa, commenturi pls.. si sa imi ziceti dak puteam sa ii mai pun ceva(un vent, un roof scoop,un vinyl,etc.) app:jante noi :D
Attachment 210875 Attachment 210876

bara fata putin cam blury si roata fata parca pluteste.. in rest .. super.. parerea mea, ce-i mai lipseste.. niste roti mai mari, sau mai las-o.. sa para mai agresiva:D

L33L00 04-02-07 13:56

Quote:

Originally Posted by Iuli_90 (Post 730354)

parerea mea e ca numai jantele ti-o iesit bine ... intercooleru in rest e fff blurr si stramg ,eleronu singur e din alt unghi si la baga langa supotruri nu vad nici o umbra ,culoare ireala ... etc.... axeaza-te sa faci mai calitativ nu cantitativ .. uite-te si u la mai multe tutoriale ... nu-ti zic asta de rau pt ca si eu mai am de invatat multe si sa stii ca se pot invata ffff multe din tut ... ca doar aia d asta le fac ...

Ca][n 04-02-07 14:34

Ca][n

9 Attachment(s)
salut, sper ca am voie sa-mi postez si eu cateva dintre lucrarile mele.
P.S. sa nu credeti k sunt copiate dk vedeti scris p imagini Abel design, este vechiul meu nick

Most_Wanted 04-02-07 15:20

frumoasa honda lui l33lo .....ar ce numi palce ...sunt reclamele de la roti ..nu trebuia sa le pui acolo ca strica toata lucrarea...
ca][ la logan femeia aia ...nutrebuia pusa pt ca ai puso prea mica ...nu isi are locu acolo in rest ce s zic ...la ford ..esapamentu de pe dreapta ..nu e bine pus ....
la audi ....rotile ....naspa puse cu colturi ....si ff mlte greseli ..ideile sunt bune ....dar calitatea lasa de dorit

Trickz 04-02-07 15:25

1 Attachment(s)
pimp....look here....nu am observat sa iti mai fi atras cineva atentia despre asta....scuze daca a mai zis cnva si nam obs

lord_hades 04-02-07 16:19

golf

1 Attachment(s)
cam ce a iesit dintr-un golf 5;)

Leul 04-02-07 17:15

*Ca][n ... masinile sunt criminale , fi mai atent la caliteatea detaliilor si a tuningului , am obs multe portiuni blury ...
*Lord_hades : nush ce ai incercat tu da mie numi place , spoileru fata nu e definit bine , nu are liniile designului ... si culoarea e prea saturata , ptr seara ;) ...

Most_Wanted 04-02-07 17:31

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 730568)
pimp....look here....nu am observat sa iti mai fi atras cineva atentia despre asta....scuze daca a mai zis cnva si nam obs

orice masina are greseli ..nu e nici o masina perfecta ....oricum lucrarea e de milioane ......spatele nu prea imi place ...fata e tare rau .....e lucrata artistic

Iuli_90 04-02-07 17:37

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 730434)
parerea mea e ca numai jantele ti-o iesit bine ... intercooleru in rest e fff blurr si stramg ,eleronu singur e din alt unghi si la baga langa supotruri nu vad nici o umbra ,culoare ireala ... etc.... axeaza-te sa faci mai calitativ nu cantitativ .. uite-te si u la mai multe tutoriale ... nu-ti zic asta de rau pt ca si eu mai am de invatat multe si sa stii ca se pot invata ffff multe din tut ... ca doar aia d asta le fac ...

ms pt sfat.. da sa sti k numa q tutorialele deschise modific k SUNT LA INCEPUT
nush c umbre vrei u la eleron.. da ms mult, chiar ma ajuta toate criticile astea ;)

wlady 04-02-07 17:45

2 Attachment(s)
Ford mustang !

lord_hades 04-02-07 17:49

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 730797)
*Lord_hades : nush ce ai incercat tu da mie numi place , spoileru fata nu e definit bine , nu are liniile designului ... si culoarea e prea saturata , ptr seara ;) ...

mersi pt sfaturi ,ca doar is numai la inceput ,mai invatam din greseli ;)

2 fast 4 U 04-02-07 20:08

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 730841)
Ford mustang !

Wady lucrarea e buna.....dar nu stiu.....VT la old cars.........nu prea merge ...........parerea mea

Ca][n 04-02-07 20:39

9 Attachment(s)
alte lucrari

Most_Wanted 04-02-07 20:50

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 731130)
alte lucrari

vad ca te duce capu frumos la BRUSH ...doar ca nu lucrezi prea calitativ ......dar oricum e bine

2 fast 4 U 04-02-07 20:58

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 731130)
alte lucrari

Q7-le imi place ft mult.....cateva mici greseli da imi place.........ai idei bune.....Bv tine-o tot asa:D

Ace Axel 04-02-07 21:02

ca][n ai nijte lucrari foarte interesante, dar cum ti-au zis si restu, fii mai atent la detalii... si doi la mana, lucru care il recomand mai multor persoane, documenteazate despre perspectiva!

Manson 04-02-07 21:32

hmmm bestiale masini...cu multe greseli de finisare

Ca][n 04-02-07 21:35

10 Attachment(s)
alte lucrari

Under VT 04-02-07 21:56

2 Attachment(s)
Vin si eu cu un Subaru Impreza cameleon...comentati va rog

george GMN 04-02-07 23:17

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 731231)
alte lucrari

un "-" pt calitate, sunt cam blury
...si doi de "+" pt idei

wlady 05-02-07 07:15

Cain -> Sunt foarte tari cantitativ ! Ai idei super frumoase, dar mai exerseaza ! Ca niste exemple de greseli : ai linii strambe, nu prea ai umbre si reflexii ....

LE : Nu-mi place deloc Dodgeul ala ! Dar ai niste masini care ma omoara :wink:. Mai schimba si tu jantele

no limits design 05-02-07 07:31

arata bestial toate mashinile postate de tine cain da cum tzi-a mai spus shi altzii ai grija la selectzii(nici eu nu stau prea bine la capitolu` asta:D).....spor la treaba in continuare cain

Leul 05-02-07 10:42

2 Attachment(s)
Ford Mondeo Wagon ... :-)

Ca][n 05-02-07 10:55

10 Attachment(s)
as vrea sa multumesc celor care au comentat atat pro cat si contra

Leul 05-02-07 11:41

Fi atent la calitate nu cantitate... lucrarile sunt bune ...

MARI_NSL 05-02-07 12:35

marfa le faci . ai mare talent . imi place cum lucrezi . bafta

no limits design 05-02-07 12:49

2 Attachment(s)
un proiect comun cu (!8Y_M:-) (adik am facut amandoi aceeashi mashina:D )hope you like it......comentarii va rog:D

All times are GMT +2. The time now is 01:16.

- Copyright 2026 4Tuning