![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
puteti sa-mi spune-ti si mie de ce masina baga caldura desi caldura e oprita? bine baga incet (mai incet ca la prima treapta) dar dupa ce treci de 50-60 la ora iti bate in fata oricum ai reglao si e enervant....
si inca o chestie : ma poate ajuta cineva cu schimbarea manerului usii de la sofer? masina e un e36 coupe. nu se inchide cu cheia iar centralizata merge doar daca apesi pe butonasu ala mic din fata de usa (nu se ridica nici geamul de tot cand inchizi usa desi butonul din stalpul masinii merge pt ca l-am incercat)... nici porbagajul nu-l pot deschide/inchide cu cheia... multumesc! |
Am si eu un e36 si am incercat sa ii fac testul de bord si pe masina mea si pe inca un e36... testul merge dar cand vreau sa trec mai departe de test 6 nu merge la masina mea insa la cealalta masina merge... sa fie din cauza ca masina mea este din 94 si cealalta din 96??
|
Cei cu probleme cu caldura, verificati daca functioneaza corect electrovalva sau electrovalvele, dupa caz; la clima sunt 2, la non-clima e doar una singura.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...ve_water_hose/ |
Quote:
|
Are cineva pus pe masina asa ceva de la ATP ?
http://www.ebay.de/itm/QUERLENKER-KO...item564d4bc12b ca meyle sare de 250 de euro:D |
Sanse foarte mari sa fie niste mizerii crunte, mai ales pentru drumurile noastre.
|
are cineva idee cum se regleaza usa la un coupe?usa din dreapta face figuri,trag de maner,si nu se deschide,tre sa apas ff usor cu genunchiul pe bandou si merge tipla.avetii idee ce tre sa reglez anume?de unde?e deranjant sa ii invat pe toti manevrsa asta si mai si trag de manerul ala,si nu as vrea saq-l rupa careva.ms mult
|
Vezi ca pe stalpul B al masinii trebuie sa ai piesa asta:
http://i50.tinypic.com/2gugw43.jpg E prinsa cu 2 torx uri (T30 ~ T35), le slabesti putin si o sa iti permita sa muti piesa mai sus, mai jos, mai in exterior sau mai in profunzime (in functie de cum ai nevoie). Ai mare grija sa nu desfaci de tot torx urile pt ca e prinsa prin stalpul B cu o tablita cu filet (daca iti cade saracia asta prin stalpu B, trebuie sa demontezi fata de usa spate sa o recuperezi) Daca nu reusesti sa o reglezi din piesa asta, mai ai balamalele de pe usa care se mai pot regla, dar iti recomand sa iei un prieten dupa tine ca sa ti tina de usa in timp ce faci reglajul, altfel s ar putea sa ramai cu ea in brate, sau sa o pui mai prost decat era :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Da. Nu conteaza daca e manual sau digital, treaba sta la fel.
Vezi cele 2 furtune care ies din cele 2 electrovalve; seteaza caldura in interior in ambele zone la maxim, 32 de grade si asteapta cateva momente; verifica apoi daca ambele sunt fierbinti. Daca unul dintre ele este rece, inseamna ca o electrovalva ramane blocata pe inchis sau se deschide f putin. Am patit asta anul trecut...cu amandoua, in interior sunt niste tije metalice care au si niste garnituri de cauciuc....garniturile cand se uzeaza se pot rupe si astfel blocheaza tija. Plus ca daca a fost apa in loc de antigel, mai apare si rugina pe acolo. Solutia schimb. Cazul 2, daca ambele sunt fierbinti, problema e mai delicata, si anume sunt sanse sa ai probleme cu aeroterma. Dar mai mici sansele. |
probleme abs
am un 316 din 91 si de cateva zile sa aprins martorul abs din bord,iar abs nu mai functioneaza.cand pun contactul se aude un click an pompa abs iar martorul din bord are o tendinta de a se stinge dar asi revine ..am masurat senzori abs sant ok...releele ok.....iar azi am schimbat si pompa abs dar degeaba...
ce alceva mai pot face sa ami mearga si mie saracia aia de abs ca vine zapada si.............:shock: |
cum ai "masurat" senzorii de abs?
ai verificat cumva cu un tester in mers ce viteza indica fiecare dintre ei? sau ai folosit macar vreun tester sa vezi erorile? |
Quote:
|
Quote:
|
care a montat pe un 318i m43tub19 (118cp) e46 autoblocant si cu ce raport?
|
Quote:
|
Da. Intr-adevar doar M3 e46 are blocant. Dar blocantul de M3 e46 nu se poate pune pe alt model E46 decat cu tot cu punte fiind mult mai mare decat diferentialul stock...
|
Quote:
|
stiam ca pe e46 doar pe m au pus autoblocant dar ma gandeam cum ai zis tu ca se poate face cu cel de e36 si daca a facut cineva sa ne zica cum.
|
Sa fiu in ton cu ultimul post : merge pus grup de pe e30 pe e36 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare:
Stie cineva la ce tepmeratura deschide termocupla aceea de pe radiator la masinile cu clima?Cele care au radiator mare,au pe o parte o termocupla care cupleaza electroventilatorul de la AC.Vreau sa stiu la ce temperatura deschide in prima faza, si daca lucreaza in 2 trepte.Am vazut ca din ea pleaca 3 fire, deci ar fi in 2 trepte, dar nu stiu sigur.Si la ce temp cupleaza.... |
Quote:
http://www.autopartoo.com/oem/bmw/61318363677.html |
salutare ptr toti! am si eu o intrebare, am proiectoare in bara dar nu gasesc mufele care se cupleaza in proiectoare. in bord am butonul ptr proiectoare. daca imi puteti zice pe unde ar fii ele, ca nu le gasesc. multumesc.
|
Quote:
|
am si eu o intrebare...pot pune grup cu, carcasa mica pe punte care a avut grup cu,carcasa mare?trebuie sa schimb si planetarele si cardanul?
Acum am pe masina grup de 2.65 si vreau sa-i pun 3,45....dati-mi un sfat va rog....as vrea sa pastrez planetarele de pe masina,fiind de diesel sunt mai groase si par mai rezistente.....Multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai in cazul asta iti trebuie doar trompele de la planetare. Am eu daca vrei.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum pot sa deschid capota daca mi sa rupt cablu de deschidere???Sa rupt aproape de la mijloc:cry:
|
incearca sa scoti narile de la grila si cu un patent inceark sa tragi de cablu la mijlocul tragarului,dak ii scoti o grila si o sa te uiti inauntru pe sub tragar o sa vz cablu prinse in clipsurile alea de plastic si incearca sa tragi de el
|
1 Attachment(s)
vezi ca sunt doua cabluri unite prin piesa nr 10
http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...ounting_parts/ |
Quote:
Dau narile jos sau???:sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning