Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

bogdan_wrc 09-05-07 13:01

Re: Diverse discutii

ok, data viitoare sa fii mai explicit. :D

shoaca 09-05-07 14:02

pe baiatul nu stiu cum il cheama ;) stiu cum ii zicem noi ;)
dar mai stiu ca daca vede ce ai scris o s se cam supere sa zic asha:twisted:

Gogu02 09-05-07 14:06

Nu stiu daca ar avea vre-un motiv, pentru ca nu am jignit pe nimeni. Am dat doar un sfat. Nimic mai mult. Daca crede ca am gresit ca i-am zis pe Bulevard s-o lase mai moale IMI CER SCUZE si fata de el.

shoaca 09-05-07 14:09

nu trebuie sa iti ceri scuze ma ;)
asha e el , nu avem ce sa ii facem :d

Gogu02 09-05-07 14:12

Imi cer scuze pt ca asa e frumos. Nu vreau ca omu sa se supere pe mine degeaba. Am vrut sa fac un lucru benefic. Nu am vrut sa fiu moralist pentru ca nici eu nu pot sa spun ca sunt un exemplu demn de urmat.

Aadryan 09-05-07 18:02

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 891120)
adriane u aveai asta la semnatura...cu ingeru` etc etc??...k sa mor de am vazut`o....

Eu aveam din cate se vede........lasa ca nu ma supar ca ai la fel ca mine:D Am mandria de a fi afisat primul aceasta semnatura:lol:

tng 09-05-07 23:40

De vanzare , motor c20let

https://forum.4tuning.ro/463-motoare/40577-vand-motor-c20let-vectra-calibra.html

Daca sunt interesati ...

DJ e-Jay 10-05-07 02:24

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 892029)
nici eu nu am. asa ca nu ma bag! punct.
toti frate sunteti mari pasionati de liniute, si scoateti din voi stupizenii gen PLECI CAND II DAU EU a2a. hai frate las-o in MM de gluma proasta...

Daca nici tu nu mai ai masina de liniute, cine are atunci ?
Mai intreb odata ! E cumva plina lumea de Ferrari , lamborghini etc, si nu mai au loc pe strazi de dacii ?

o sa pun cateva filmulete de pe utube, sa vezi cum se pleaca la adevaratii smecheri, unde noi nu cred ca o sa ajungem niciodata cu atitudinea asta discriminatorie !

DJ e-Jay 10-05-07 02:44

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 891509)
Zau de Nu are Dreptate Baiatu...Se fac atatea discriminari dalea ...ce nesimtire! Daca are omu dacia.....poate sa se dea cu ea.. o liniuta in curte la ........REMAT :)):))

Tu ai 54 aml la numar?Te stiu...team mai vazut...e 54 de la anul nasteri?sau fabricatia masinii?

Tu ce masina ai nea GIGI, vreun Maiback ? E dilema cu 54 ala, poate e nr de victime, mai stii... te las in dilema !

bogdan_wrc 10-05-07 08:18

DJ...eu am masina de consum care trage bine. nu de || .punct. o masina de || ar trebui sa fie usoara, reprize scurte, puternica, gume cat mai catre slick si sa fie modificata rau la motor si tractiune spate. iar a mea nu prea se incadreaza in nici una dintre astea.
nici ferrari sau lambo NU sunt masini de ||. Renault 5 cum e KWX sau cei pe care cred ca ii stii, astea sunt masini de || ! cateva cu 20LET, cateva cu G60 de pe golf II, un urs, astea sunt masini. nu a mea care are 1310 kg.
daca tot nu am asa ceva, decat sa ma dau doar de dragul de a fi mare raser, mai bine pun benzina/motorina si ma plimb naibii linistit. sau dau o serpentina, o cheia, ceva.
spuneai ca pui filmulete...la ce bun? crezi ca nu stiu...?! avem atatea exemple langa noi...tre doar sa ne uitam mai atent.
dar tu de cat imp ai masina? si ce vrei sa iei dupa aia? imi spui mie ca iei rveo masina de performanta pe 400m? ma indoiesc !
eu nu am de gand sa fac performanta pe 400 de m. si atunci? why bother? da, vreau sa fac ceva pe distante mai lungi, pe curbe...acolo da vreau sa fac ceva. si pt aia, ce am acum e detsul de buna.
tre sa intelegi ca nu toti avem scop in viata ||.
nu am masina de || si nu ma dau. DOn e martor ca mai mereu l-am refuzat, desi stiu ca ma bate. de 2 ori m-am dat si eu, dintre care 1 data doar sa vad cum stau, pt ca oricum cu plecare din mers nu vreau sa avd decat dif dintre masini. si 1 dat de fun.

GiGiCarbiT 10-05-07 09:51

dj... invata sa scrii modelul masinilor..."racere"

momo 10-05-07 09:53

1 Attachment(s)
poate despre maibach vorbea nu? :D

DONU' 10-05-07 09:54

Quote:

Originally Posted by DJ e-Jay (Post 893813)
Tu ce masina ai nea GIGI, vreun Maiback ? E dilema cu 54 ala, poate e nr de victime, mai stii... te las in dilema !

:lol:
Eu cred ca e varsta matale bre HAML-ule...
Sau viteza maxima inregistrata la liniutze... :lol:

kraven_4_all 10-05-07 10:09

weeeeeeeeee n`am pierdut nici o restanta!!:D...si ma duc si la un interviu azi.....tineti`mi pumnii dak vreti sa mai scapati de mine dupa strazi:D

momo 10-05-07 10:11

ok am inteles ideea karvene! eu unu nu o sa tin pt ca nu vreau sa scap de tine! na! :P

Dr@gos 10-05-07 17:19

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=40818

Gogu02 10-05-07 23:43

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 893880)
DJ...eu am masina de consum care trage bine. nu de || .punct. o masina de || ar trebui sa fie usoara, reprize scurte, puternica, gume cat mai catre slick si sa fie modificata rau la motor si tractiune spate. iar a mea nu prea se incadreaza in nici una dintre astea.
nici ferrari sau lambo NU sunt masini de ||. Renault 5 cum e KWX sau cei pe care cred ca ii stii, astea sunt masini de || ! cateva cu 20LET, cateva cu G60 de pe golf II, un urs, astea sunt masini. nu a mea care are 1310 kg.
daca tot nu am asa ceva, decat sa ma dau doar de dragul de a fi mare raser, mai bine pun benzina/motorina si ma plimb naibii linistit. sau dau o serpentina, o cheia, ceva.
spuneai ca pui filmulete...la ce bun? crezi ca nu stiu...?! avem atatea exemple langa noi...tre doar sa ne uitam mai atent.
dar tu de cat imp ai masina? si ce vrei sa iei dupa aia? imi spui mie ca iei rveo masina de performanta pe 400m? ma indoiesc !
eu nu am de gand sa fac performanta pe 400 de m. si atunci? why bother? da, vreau sa fac ceva pe distante mai lungi, pe curbe...acolo da vreau sa fac ceva. si pt aia, ce am acum e detsul de buna.
tre sa intelegi ca nu toti avem scop in viata ||.
nu am masina de || si nu ma dau. DOn e martor ca mai mereu l-am refuzat, desi stiu ca ma bate. de 2 ori m-am dat si eu, dintre care 1 data doar sa vad cum stau, pt ca oricum cu plecare din mers nu vreau sa avd decat dif dintre masini. si 1 dat de fun.

Tare rau commentul tau. ;) Chiar as fi curios sa vad ce sti despre pilotaj (nu sofat) pe un circuit si cu masini cat de cat egale. Daca o sa avem vreo data ocazia am sa te invit la una mica pe circuit. Sper sa ne distram bine :twisted:

T@zMania 11-05-07 00:04

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 895306)
Tare rau commentul tau. ;) Chiar as fi curios sa vad ce sti despre pilotaj (nu sofat) pe un circuit si cu masini cat de cat egale. Daca o sa avem vreo data ocazia am sa te invit la una mica pe circuit. Sper sa ne distram bine :twisted:

gogule ca bine zici.....tzin si eu aici....ca de vb goale sunt satul de la multzi;)

tre 11-05-07 01:39

da, vrem circuit, dar undeee? mergem la casa poporului si cand nu sunt gardienii atenti intram repede si dam o tura.

bogdan_wrc 11-05-07 08:17

gogu merci. dar cu masini egale raman in urma ca sunt gras :)))
las ca am si eu octavia de 90 de cai tdi si edem cum facem..gasim un circuit pt masinile astea lenese:)))
circuit? luam posada noaptea si ne dam. sau pe cheia.
sustin in continuare.. 4 min si vreo 30-40 de sec intre Comarnic si Sinaia. (mai exact intre camera video de la Comarnic si podul peste calea ferata de la sinaia).
dar astept sa se mai incazleasca ca sigur se poate mai bine. atunci nu aveam suspensie sport si nici gume f bune. dar tragea masina f bine.
cine rvea se poate iscrie -eu chiar vreau in vara- la scoala de pilotaj al lui Stefan Vasile.+ am mai vb si a ramas sa punem la punct detaliile cu niste amici de pe forumul vw sa mergem la cursuri de pilotaj in germania. un weekend . chiar merita. inca nu am brevet, daar sper anul asta sa mi-l iau.

aaa..ca tot veni vorba. ma duc des pe circuit de kart. fie la Buc , fie la BV. chiar maine ma duc la BV. cine vrea sa vina, sa ma anunte, desi nu mai intru pe forum in weekend. am mess. same id. noi suntem deja vreo 8-9 care mergem. si mai sunt din BV multi care vin.

kraven_4_all 11-05-07 10:30

ia uite la el ce se da mare...glumeam bogdane...have fun la BV:D

Gogu02 11-05-07 10:31

Bai saptm asta nu pot. Citeste pe topicul pe care l-am deschis cu un eventual concurs.

feryboy 11-05-07 10:32

Racerilor :)
glumesc...bogdane sigur pe cheia e mai potrivit pt provocarea pe care a lansat-o gogu02

bogdan_wrc 11-05-07 12:11

buey cu gluma...ce ati intrat deja in weekend? la munca mah!!
ma laud kravene ca nu ma mai suport deja :)))))))))
si ca sa stiti, deja postul meu a "agatat" pe cineva care vrea sa mearga ! asta a fost scopul lui.
hai ca nu mai intru pe forum ca plec. weekend placut.

kraven_4_all 11-05-07 12:20

same 2 u 2 bogdane..have fun:)...

Vibe 11-05-07 21:00

Khalis ti-ai upgradat masina? :D... sau te-am confundat?:shock:

Khalis 11-05-07 21:10

sort of..... e cealalta.....:twisted: :twisted: :twisted: Dar tot meganu' e dragostea mea.... :twisted: :twisted:

Vibe 12-05-07 02:35

Ahh... eu am crezut ca are acelasi numar ( inseamna ca are doar literele din numar la fel )... marfa oricum; benzina amandoua?

tre 12-05-07 03:43

car lovin' chick, rara avis ca sa fiu poliglot bis zum ende. :D

platon911 13-05-07 15:04

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 897081)
Ahh... eu am crezut ca are acelasi numar ( inseamna ca are doar literele din numar la fel )... marfa oricum; benzina amandoua?

Meganu 1.6 16V 107cp si Laguna 1.9DCI 130cp

Khalis 13-05-07 19:34

wow....nu shtiam ca te-am angajat purtator de cuvant, platoane......
as for everything else.... dap.... una e pe benzina.... laguna e pe motorina.... dar tzin sa precizez ca fuge foarte bine.... merg cu ea la 170km/h pe Buc-Pl intr-a shasea shi zici k zbori.... nici n-auzi motorul..... :D

platon911 13-05-07 20:35

ce urat suna "platoane"...urat din partea ta :P... glumeam .....app sorry de faza de aseara,eram nebun :)

platon911 13-05-07 20:54

cine stie sa lucreze in fibra?......as avea nevoie de nijte umpleri si lipituri...un PM ceva dak se poate cu id de mess k sa vorbim pe larg si sa stabilim....plsss

kraven_4_all 13-05-07 21:10

ieshi si u pe strazi si da de droopy...

shoaca 13-05-07 21:16

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 899306)
ieshi si u pe strazi si da de droopy...

eu stiu ca nu mai lucreaza droopy ;)

kraven_4_all 13-05-07 21:18

yo nu shtiam...asha o fi....atunci du`te inspre bucov...si la intersectia aia mare...cum ieshi din ploiesti fa dreapta k akolo sigur lucreaza cu fibra...

platon911 13-05-07 21:25

aha ....ms mult Kravene ;)

tre 14-05-07 10:22

eram ieri in bucuresti, tocmai facusem dreapta de pe stefan cel mare, spre baneasa. eram cam in dreptul strazii care vine dinspre lacul tei, nu stiu cum s.n. strada pe care eram dar sper ca va prindeti pe unde.

aud scarts prelung, zic "eah, bucuresteni" cand ma trezesc cu bot de merts in dreapta mea. ma umezesc nitel, franez si claxonez, trece sl55 amg-ul pe langa mine si scoate unu' capul pe geam "ce, ce, care-i prb?". era cabral.

in fine, la urmatorul stop (era foarte aglomerat si probabil l-am depasit) eram eu pe banda 1, taxi, si pe linia de tramvai isi facea el loc. claxona cica sa ma dau mai in fata sa vorbim.

ma dau mai in fata, deschid geamul el zice "ai d-aia cu nospeedlimit in geam si te sperii de din astea, ce naiba ma?", eu "pai m-am speriat, daca o scapai in mine?", el "nu ma ca noi astia din insomnia nu le scapam" si-mi face un thumbs up asa asteptand o replica. i-am inchis geamul, el a plecat tot asa in scarturi si basini.

morala: hai ma toti in insomnia sa ni se imbunatateasca brusc haptitudinile.

kraven_4_all 14-05-07 10:50

interesant........vedetele astea.....nu se mai suporta

Vladz 14-05-07 11:40

Autoturisme Euro 4

CMC Vechime, Taxa in prezent, Taxa noua

1400 NOUA: 161 euro, 161 euro
1-2 ani, 284 euro, 139 euro
4-5 ani, 299 euro, 111 euro

1600 1-2 ani, 324euro, 159 euro
4-5 ani, 342 euro, 127 euro

2000 1-2 ani, 945 euro, 461 euro
4-5 ani, 998 euro, 370 euro

>3000 1-2 ani, 4501 euro, 1974 euro
4-5 ani, 4276 euro, 1583 euro

Autoturisme non-euro

CMC Vechime, Taxa in prezent, Taxa noua

1400 15-16 ani, 4007 euro, 2464 euro
20-21 ani, 4007 euro, 1120 euro

1600 15-16 ani, 4579 euro, 2816 euro
20-21 ani, 4579 euro, 1280 euro

2000 15-16 ani, 5724 euro, 3608 euro
20-21 ani, 5724 euro, 1640 euro

>3000 15-16 ani, 8598 euro, 5942 euro
20-21 ani, 8598 euro, 2701 euro

Sursa: Ministerul Economiei si Finantelor, The Money Channel

http://www.drive-test.ro/?a=det&art_id=406

All times are GMT +2. The time now is 05:50.

- Copyright 2026 4Tuning