![]() |
Re: Club CIELO
stie cineva unde pot presuri de interior originale pt cielo?am cautat peste tot si nu am gasit,ma refer la modelul ala care ies ale din fabrica!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
poze cu bordul meu :) alb cu rosu |
fratilor unde gasesc si eu un filtru uscator la aerul conditionat(cel de la motor din care pleaca conductele)....
|
Salut!
Am si eu o mica problema cu masina mea. Mi-am cumparat un set de jante Wolfrace Katana 2 15" si un set de gume Toyo Proxes 195/50, ambele noi. Acum problema mea este ca atunci cand ajung la 90-100km la ora incepe sa imi vibreze volanul usor. Am fost la vulcanizare le-am echilibrat de vreo 4 ori si nimic. Am inele de centrare si prezoanele corespunzatoare, desi inelele de centrare par sa fie putin largute cu vreo 0.5mm fata de butuc. Are cineva o idee despre problema mea? |
Pai tocmai inelele de centrare sunt problema.
Du-te sa iti faci la strungar 4 inele de centrare, exact pe dimensiunea butucului, omul ia masurile si le face, sigur nu iti mai vibreaza sau bat deloc...Doar daca sunt strambe jantele ! |
fa exact ce iti zice inger... aceeasi pb am avut si eu!
|
salut baieti
stie cineva daca a fost omologat vreodata sfi pe cielo?:confused2 eu am auzit (am auzit doar) ca ar fi fost unul prin craiova care a fost omologat... |
Unde pot gasi niste lucasuri pentru cielo care sa se potriveasca fara vreo modificare pe aripile de la cielo. Vreau ceva cat mai apropriate de cele originale dar sa fie albe, deoarece am eliminat deja plasticele galbele din semnalele fata. Si acuma cu semnalele astea portocalii se vede ca naiba.
Sfaturi, idei? |
|
Opel Astra G. Dar nu stiu daca merg perfect. Poze cu modificarile?
P.S. Nu am auzit sa existe nici un Cielo cu motor SFI omologat. |
Trebuiesc rupte piciorusele care intra in aripa si decupat putin din soclu. Stau f bine si asa, bagate pur si simplu in aripa dar se pot prinde si cu banda dubla adeziva.
|
Offtopic: Poate vrea cineva interiorul din piele cu incalzire in scaune, cel de pe GNT...250 E ! Daca nu il vrea nimeni, in cateva zile il cumpar eu ...
|
de unde pot cumpara si eu chestia aia care vine la roata de rezerva din spuma de mare sau plastic ce e,suportu ala unde pui cricul si restu....?ms
|
nustiu de ce nu imi arata poza la avatar ca am puso dar degeaba:(
|
Salut sunt si eu nou aici
Daca aveti idee si ma puteti ajuta ma intereseaza si pe mine 2 fete de usi interioare modelul pt geamuri electrice ms |
2 Attachment(s)
Interesat cineva de asa ceva? Borbet BS 8j, 15", et15, 2x205/50/15 50% profil si 2x195/50/15 rulate~500km deci practic noi? Sunt jante de firma buna, tari si impreuna cu o suspensie mai joasa, nu mai ai nici o problema vis-a-vis de stabilitate.
scuzati ca postez aici, dar am nevoie de niste bani destul de rapid...asa e cand iti zburda piticii prin cap :oops: |
o intrebare pt banzay ... u cum ti-ai prins nr de inmatriculare pe fata ,ca am observat ca si u ai bara clean... exista cumva si suport de nr cu scaiete ... :?:
|
1. mastic
2. banda dubla adeziva calumea (eventual banda din aia cu scai, dar o prinzi bine si de numar si de bara) 3. (si varianta mea) SURUBURI MARI sa fiu sigur ca nu pica pe jos. asta implica si distrugerea numarul deja indoit. Daca e numarul nou, parca iti e mila de el un pic. |
Quote:
merci de informatie |
Daca e din ala mare, da parca mai nasol pe fata. PT fata fa rost de din ala mic, tip moto ca sa aiba politia de ce sa se ia de tine.
Iar pt spate, poti cauta ceva mai rar. Bara de nexia cu suport patrat in spate. Nu din asta lunguiet. Am vazut una la dezmembrari si una prin oras odata. Asta daca vrei sa fii mai diferit. Dar sincer parca tot numarul normal da bine pe spate. |
Nu e frumos cu numar patrat in fata.... dar am vazut ca tu ai Nexia (@ AdrianSB) si cred ca da bine pe spate!
|
o intrebare : cum se regleaza farurile pe faza scurta la cielo tinand cont de cele 3 pozitii de la motorasul de reglare ... cam care ar fi cea mai buna pozitie de mentinut !
Norok |
pozitia 1... eu de ex o tin intre 0 si 1 si e foarte bine... in carte scrie ca la pozitia 0 cand nu exista sarcina adica doar sofer si cand cari porcu proaspat taiat pozitia 3....:oops:
|
aha ... ok , ms frumos :)
|
Quote:
|
e mult mai tare a doua varianta daca reusesti....bafta
|
Salutare , cum pot elimina si eu din semnalizarile fata la cielo ghioacea galbena ? Se gasesc semnalizari 'albe' cum vreau eu?
Multumesc |
Quote:
Quote:
|
Am nevoie sa stiu (cat mai urgent) daca jantele "15, 7J, ET 36 cu anvelope 195/50/15 se potrivesc
la suspensie spate stock (amortizoare Boge si arcuri originale noi) fara modificari ale aripilor spate. daca implica si modificari, care sunt ? (indoit buza, umflat aripi, etc...) pe fata banuiesc ca nu implica modificari... |
Dani, parerea mea e ca nu e nevoie de modificari.
Ar trebui sa intre la fix. Au ET suficient, J-ul e cam mare insa cred ca e ok, tinand cont ca anvelopele au talon 50. In cel mai rau caz, doar sa indoi buza interioara a pasajului spate, de umflat aripile nu cred ca se pune problema... O poza cu jantele se poate? :D |
Quote:
|
am si eu o intrebare .. un gasesc si eu un program de reglaj a GPL-ului de fabrica la un Cielo din 2004 euro 3 ... sau merge cu o interfata de diagnoza auto ....?
|
sau mai degraba mergi la un service de GPL si se rezolva acolo! Unde se monteaza GPL au si service!
|
eu te cred ca asa ar fii mai bine ... dar ma gandeam ca poate ma scapti de 200 de km de mers pana in craiova .. la reprezentanta ... gpl este de fabrica pus ....
:(( |
Nu e neaparata nevoie de reprezentanta. Nu aveti un service gpl mai rasarit pe acolo?
|
Quote:
|
din toate service`le de GPL unde se si monteaza in Tg Jiu ... nu se apuca nimeni de el ca "e montat de fabrica " doar reprezentanta .... si consuma mult imi sare de 12 la suta .... chiar nu exista nimik ... ?
|
Quote:
|
dar nu consuma atat ... acu vreo 3-4 luni nu consuma asa... dintr-o data a apucato ... nu stiu ce dracu sa ii mai fac... cred ca trebe sa ma duc iar la craiova ... asta e nu am ce face ... trebuie ca nu am incotro
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning