![]() |
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Sunt sute de masini pe care scrie M3 sau S...sau RS...sau AMG...deja este ceva normal...nu mai este ceva extravagant sa vezi ca scrie pe un seria e m3....
|
Quote:
Pacat ca raritatile astea intra pe mīna unor criminali tehnici care-si bat joc de ele parca s-ar razbuna astfel pt. cei 40 de ani de era romāneasca īntunecata. Cu ce or fi saracele masini de vina, nu stiu. |
1 Attachment(s)
Rolls 300 c :))
|
Quote:
|
|
Nu e urat deloc ...chiar ii frumos ... arata mai bine daca avea aripile umflate ... dar ii ok .. nu e kitch
|
Quote:
Quote:
|
... Chiar nu am probleme ... ii destul de frumos kitul ... poate da tenta de kitch ca are jante mici si nu are aripile umflate , dar el ii frumos , plus de asta , mai e Audi A4 ALB ala cabrio din bucuresti cu acelasi kit si l-am vazut la multe show-uri si a luat premii , il vad foarte des in parcare la Hotel Phoenicia.
|
Quote:
|
Dupa parerea mea, si-a batut joc de frumusete de masina.. noul A4 e superb..
Daca a luat premii nu stiu unde, nu inseamna ca nu e kitsch.. |
eu nu vad kitch la masina aia ... pur si simplu ... arata mult mai bine cu niste incaltari mai mari si aripile umflate ... arata mult mai bine .. dar kitsch nu e ...ma rog ... asta zic eu
|
Cabrio ala alb de care zici tu e urat cu draci, chiar daca a luat premii. Si asta negru e si mai urat decat cel cabrio.
|
E urat tare asta,mai ales grila aia fata,Doamne Fereste.
|
plasa de tantari =))
|
3 Attachment(s)
Ceva de peste ocean ... cum poti stica un S5 ... nu stiu daca intra la Kitsch tuning sau sticking ... dar l-am pus aici
|
Quote:
las-o īn puii mei :lol: si un copil de 10 ani le facea mai drept :???: Ideea nu e rea deloc, daca īi facea din liniile alea dupa mijloc, una singurä, tot rosie, oglinzile tot rosii, iesea ceva cāt de cāt frumos, dar alea la faruri si stopuri, e prostie clarä :???: si le-a vopsit si pe deasupra :rolleyes2 |
Re: kitsch tuning din Bacău
7 Attachment(s)
Un TT "adus din Italia vere, modificat acolo de renume" (proprietar muzicant)
Un Rolls Royce 300C D A R I U S, noul lor model.... |
Singurul lucru fromos la TT este toba ... in rest ... chhhh! :(
|
Cum să nu-ți placă o asemenea capotă?:shock: Mai are puțin și ia și un kg de cuie să o fixeze.:lol:
Bani investiți aiurea īn ambele mașini, dar dacă proprietarii īși permit, cine suntem noi să le judecăm gusturile?:lol: |
Da, aşa mă gāndeam şi eu... Capota nu stă fixată decāt īn cleme, la TT...
|
Imi place toba la TT !
|
Audi-ul are accesorii frumoase ;)
toba, stopurile, jantele, si eleronul, dar nu e ptr. masina asta...:rolleyes2 īn rest kitsch total :-| 300C-ul ala, cum frate sä īti bati joc de un Hemi ? :sad:dar sincer sä fiu, daca l-ar vinde ieftin, l-as cumpara färä niciun fel de ezitare :D |
3 Attachment(s)
bai fratilor da ce o fi cu 300 le asta ca uite am si eu poze cu unu la fel o fi de fabrica????
|
E Hemi ala ? Eu vad ca e diesel :)
|
Re: kitsch tuning din Bacău
Quote:
de TT ma ambin sa mai zic ... pozele vorbesc de la sine ... |
Bai fratilor, dar intoarceti si voi pozele astea, ca mi-am rupt gatu` uitandu-ma la ele! :lol:
TT-ul ala isi va gasi sigur proprietarul. Un TARAN bineinteles! |
Quote:
|
ba.. da..aa ups stai sa vorbesc frumos ca din nou se gasesc "emancipati" sa comenteze..deci scuze de deranj (va intrerup sa aruncati cu *** in banii unora si munca altora) care **** este problema voastra, pur si simplu nu aveti nimik de facut decat sa comentati aiurea? este adevarat, sunt unele "creatii" care nu au iesit chiar cum si-au dorit cei care le-au facut nu toti se nasc designeri dar voi ce sunteti aici? aveti careva vre-o diploma in domeniul auto?..al tuningului?..sau design? deci (sa-l citez pe "zm3k3ru" ala de mai sus) zi "vere" ai ceva la mana sa ai dreptu sa arunci cu ***? ok atat am avut de spus... cer scuze celor care au scoli s-au experienta un domeniul auto sau design..celorlalti joc de glezne si nu mai comentati aiurea "vere"...
|
@alexx_1989:
Ma abtin sa zic ceva despre tine .... poza si semnatura ta explica totul ... Topicul se numeste "Kitch Tuning" ... aici putem posta orice masini KITCH din lume ... nu cotneaza ca ii a lu X sau a lu Y ... traim intr-o tara libera ... nu trebuie sa ne ceara nimeni(TU) explicatii de ce postam acele masini ... hai sa-ti spun de ce ... le postam pentru ca sunt KITCH ! nu iti convine ?!? asta e ... obisnuieste-te cu ideea ... vrei sa mai stii de ce comentam ?!? pentru ca suntem pe un forum si avem drepturi sa ne dam cu parerile PRO si CONTRA ... cu asta poate te-am facut si pe tine inteles ... Later Edit : Hai sa pun si eu o masina KITCH !!! :rolleyes2:rolleyes2:shock::oops: :arrow: Later Edit : Nu merge sa pun pozele ... dar pun topicul cu masina in cauza(masina domnului alexx_1989) : https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/122820-golf-4-a.html |
Vă rog frumos să īncetaţi discuţia asta, fiecare poate să-şi exprime părerea atāt timp cāt nu depăşeşte limitele bunului simţ şi cāt timp nu īi atacă pe ceilalţi membri, deja ambele reguli sunt atinse de către ambele voastre postări, calmaţi-vă şi depăşiţi subiectul...
|
kitsch tuning-ul e un sport olimpic international ce are multi adepti concurand serios cu tuningul cu gust :D
|
1 Attachment(s)
Evacuari sport cu beculet albastru prinse cu Picatura ! A4 Tuning cu carling de remorcare,jante cromate cu scrisu alb pe ele,si desenu de pe luneta sa mor de imi dau seama ce poate sa reprezinte,cred ca e test psihologic "Ce va reprezinta voua acest desen?" "Mie imi reprezinta Cocalarul TDI Tuning". Si acum poza ca am vorbit prea mult :)
|
e moale, inca are 1.9 tdi lipit si e fara logo de RS4 :)) Oricum maxim cocalar
|
1 Attachment(s)
Nu stiu daca s-a mai postat...dar am vazut-o recent.
|
doamne .. multa minte mai au unii romani in arta inventiei ... :rolleyes2
|
nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca politia romana ar fi bagat numerele de inmatriculare ca in state asa...
|
am un prieten care are nr .... MIG si se gandea el sa scrie langa LANCER=))) si-a dat insa repede seama ca nu e bine si s-a razgandit
|
Muhahhahaha :lol::lol:
B 88 COCalar |
ala cu passatul l am vazut pe strada mea in ploiesti....nu am putu face poza...bine ca l-ati prins voi...ce oameni
|
1 Attachment(s)
Ce sa fie Ce sa fie?? :lol::rolleyes2:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning