![]() |
Club TICO
Salutare! Poate sa imi spuna cineva unde se gasesc prelungiri la spoilere si praguri pentru tico? si daca se poate un pret.....in PM daca nu se poate pune aici. Multumesc!
Ps: Caut de ceva vreme si nu prea am noroc...:( |
Re: Club TICO
Quote:
Sorin si atunci nu mai fac acele cadrane pe care mi-ai dat u sa ti le fac?? app o vinzi sau o imprumuti..? |
5 Attachment(s)
Modele de cadrane de bord...unele din ele sunt si ale lu Amirex:D
|
2 Attachment(s)
Continuare
|
Quote:
super!!! felicitari |
Quote:
|
Quote:
|
Le scoate la licitatie :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Stai linistit :-P Nu prea am timp ca as vrea sa incerc ceva gen plasma. Materialul de sub colant ar trebui sa fie ceva de genul smirgheluit fin, putin transparent. |
Quote:
|
Nu. :?:
|
Vineri, intalnire Tico la Polivalenta sau la Ikea. Daca vine un numar mai mare de 5, ne intalnim. Daca nu, o lasam pe vinerea viitoare.
Eu zic sa ne intalnim, incepand cu 18:30. Avem asa: Sorin HIG - Ikea. |
Eu lucrez pana la 19.00, posibil sa stau chiar peste 20.00.
Poate pe sambata sau duminica ar fi doritori. |
Quote:
Am loc si eu printre voi la IKEA?? sa facem cunostinta |
Quote:
|
am si eu nevoie de o poza cu un tico, dar sa fie facuta de sus... ma poate ajuta cineva?
|
1 Attachment(s)
ia de aici.
https://forum.4tuning.ro/images/attach/jpg.gif |
1 Attachment(s)
|
Quote:
ia de aici :lol::lol: |
Quote:
Quote:
|
aveti idee, merg puse prezoanele de matiz(M12) in locul celor de tico(M10) in fuzete/tamburi fara modificari majore?
|
nu ,cai canelata gaura ptr .surub ca sa nu se invirte surubu
si tu daca majorezi gaura cum ii faci canelurile? nici sudate ,nu este indicat |
Quote:
|
Nu stiu cum de zici tu ca nu poti sa centrezi jantele, pentru ca daca ai dimensiunea intre prezoane 114,3 si gaurile la jante sunt conice, se centreaza singure. La mine la jantele pe 15 merg foarte ok prezoanele de tico si se centreaza ok si e ok si la conicitate, doar ca nu sunt foarte lungi hexagoanele si daca sunt piulitele mai uzate le desfaci mai greu si vorba aia sunt pe 15 nu pe 13.
|
Quote:
|
Nu stiu ce sa zic, probabil daca as vedea live m-as convinge, dar totusi nu cred. Atat timp cat sunt conice, suprafata de contat nu prea conteaza pt ca se centreaza automat pe centru din cauza conicitatii. O sa iti arat si la mine cum vine.
|
Quote:
|
Vand piulitele de roti, luate din Polonia, cu 140 de lei setul. Cine e interesat, PM me.
|
Tank,mergi cu janta de aliaj,piulita de tico si una de matiz la strungar si stie el cum sa fac piulitele.Si la mine tot din piulite se centreaza janta.
|
Quote:
|
Am nevoie de o informatie daca,a schimbat cineva pana acum garnitura de la galeria de admisie. Exista 2 feluri? Adica acele inele de cauciuc ,pe cale le-am gasit prin toate cataloagele online,si din clingherit cum am vazut in manualul de reparatie? Ca nu stiu ce sa iau.
|
imi raspund tot eu.....e din tabla, data pe ambele fete cu ceva pentru etansare.
|
Maine seara, incepand cu ora 20:30 va asteptam la intalnire Tico Club, in parcarea Ikea.
|
|
vin si eu :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
azi am pus rotile pe masina.