Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

sisu_alinn 11-12-10 23:37

Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 3889632)
e primul care se da la ele :)

E excelent atunci :)) am 3 jante si nu stiu cu`i sa i le vand, cred ca el este omul potrivit :))

11.SHK 12-12-10 01:57

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 3889492)
Batrani, tineri ... voi stiti :)) , de-o intalnire cand o punem si noi ? vreau sa va cunosc si eu personal, o linie, "o" drift pe zapada, o janta sparta de bordura ?! Pe cand ? Miercuri imi bag masina la vopsit si pana sambata sper sa fie toata asamblata si gata de calarit :D .

la ce ganduri ai :idea: ....banuiesc ca vrei sa o duci inapoi direct la service dupa intalnire...:!::?::rolleyes2

NoAngels 12-12-10 05:25

ne auzim pe vineri,sa`mi tineti si mie zapada :)

mutzu 12-12-10 09:45

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 3889632)
e primul care se da la ele :)

Eu şi merg cu maşina, nu fac doar poze:)))

F.R.Sonic 12-12-10 10:02

Auch!!! :lol:

sisu_alinn 12-12-10 13:04

Quote:

Originally Posted by 11.SHK (Post 3889806)
la ce ganduri ai :idea: ....banuiesc ca vrei sa o duci inapoi direct la service dupa intalnire...:!::?::rolleyes2

Inapoi spre casa intre Simeria si Petrosani am sa ii dau maxim, maxim am spus :)) sa vad ajung in service sau nu ? azi am fost la schi, a fost super, ma dor toate, care le aveti cu , ...... ? va astept pe aici. Sunt super partiile in Straja si se poate urca si cu masina daca ai gume de iarna ,asta pt cei comozi :D .

11.SHK 12-12-10 15:47

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 3890526)
Inapoi spre casa intre Simeria si Petrosani am sa ii dau maxim, maxim am spus :)) sa vad ajung in service sau nu ? azi am fost la schi, a fost super, ma dor toate, care le aveti cu , ...... ? va astept pe aici. Sunt super partiile in Straja si se poate urca si cu masina daca ai gume de iarna ,asta pt cei comozi :D .

buna asta, da las-o acolo nu o mai scoate decat sa o nenorocesti iarasi...:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

sisu_alinn 12-12-10 15:52

Quote:

Originally Posted by 11.SHK (Post 3890971)
buna asta, da las-o acolo nu o mai scoate decat sa o nenorocesti iarasi...:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Nu o las, de abia astept sa ies cu ea , am sa ma plimb o zi intreaga, fac ture de oras pana ce imi e rau :)) , nu am nenorocito asa tare, nu stii ca la tv pari mai gras/a , ei asa e si cu pozele, nu arata bine realitatea :)))

sisu_alinn 12-12-10 15:54

daca tot am intrat in vb ... o intrebare , vreau sa imi invelesc oglinzile in folie de carbon ? ce parere aveti ? Da sau Nu ? trimite`ti sms la 1278 cost 0 centi/sms =))

11.SHK 12-12-10 16:04

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 3890984)
Nu o las, de abia astept sa ies cu ea , am sa ma plimb o zi intreaga, fac ture de oras pana ce imi e rau :)) , nu am nenorocito asa tare, nu stii ca la tv pari mai gras/a , ei asa e si cu pozele, nu arata bine realitatea :)))

banuiesc ca ti-e dor de ea rau...;), in general folia de carbon da bine pe masina.;) si sincer eu zic sa le faci negre daca tot
vrei o schimbare ar da bine cu portocaliu,:rolleyes2

sisu_alinn 12-12-10 16:07

Quote:

Originally Posted by 11.SHK (Post 3891021)
banuiesc ca ti-e dor de ea rau...;), in general folia de carbon da bine pe masina.;)

rau de tot nu asa ...... da.. numai ca eu sunt genul pretentios... daca nu am 10 persoane care sa ma sustina, Da da bine, nu mai pun :)) asa sunt eu :D , si pe stalp vreau sa imi pun ca masinile in doua usi au stalpii negri , si pe partea dreapta unde am o portiera noua o sa fie toata portocalie , si pun pe amandoua partile folie si pe oglinzi :D , oricum ....oglinzile le vopsesc si daca nu imi place cum da folia o dezlipesc ;))

11.SHK 12-12-10 16:07

Quote:

Originally Posted by horatiu_72 (Post 3889484)
batrani s'teti voi,ma 8)

no domnu' nu te supara acuma pe mine....:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
:-P

Kedy 12-12-10 16:09

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 3890990)
daca tot am intrat in vb ... o intrebare , vreau sa imi invelesc oglinzile in folie de carbon ? ce parere aveti ? Da sau Nu ? trimite`ti sms la 1278 cost 0 centi/sms =))

Quote:

Originally Posted by 11.SHK (Post 3891021)
banuiesc ca ti-e dor de ea rau...;), in general folia de carbon da bine pe masina.;) si sincer eu zic sa le faci negre daca tot
vrei o schimbare ar da bine cu portocaliu,:rolleyes2

Si eu zic ca ar da bine pe masina dar grija mare unde o pui, avem exemple aici pe forum.

11.SHK 12-12-10 16:10

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 3891037)
rau de tot nu asa ...... da.. numai ca eu sunt genul pretentios... daca nu am 10 persoane care sa ma sustina, Da da bine, nu mai pun :)) asa sunt eu :D , si pe stalp vreau sa imi pun ca masinile in doua usi au stalpii negri , si pe partea dreapta unde am o portiera noua o sa fie toata portocalie , si pun pe amandoua partile folie si pe oglinzi :D , oricum ....oglinzile le vopsesc si daca nu imi place cum da folia o dezlipesc ;))

asta asa e cu folia, nu-ti place o dai jos...:lol::lol: mai ales daca esti nehotarat...eu imi mentin parerea ca negre ar da mult mai bine...

sisu_alinn 12-12-10 16:11

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 3891047)
Si eu zic ca ar da bine pe masina dar grija mare unde o pui, avem exemple aici pe forum.

Pai pe oglinzi as vrea sa o pun, pe stalpii de la portiere cum am zis si mai devreme si poate pe capoata acolo unde imi ies jeturile de strop gel sau cum naibii se cheama ..... ca acolo am plastic negru ..... imi e sa nu fie prea multa si sa dea urat ..... m-am ganndit de 1000 de ori si tot nu stiu ce sa fac ...... Sa pun Sau sa nu pun... cum zicea marele William ....

sisu_alinn 12-12-10 16:14

Quote:

Originally Posted by 11.SHK (Post 3891049)
asta asa e cu folia, nu-ti place o dai jos...:lol::lol: mai ales daca esti nehotarat...eu imi mentin parerea ca negre ar da mult mai bine...

Adica oglinzile negre, nu in colant de carbon ? Sau stalpii la portiere tot negrii cum erau inainte ?:D

Kedy 12-12-10 16:15

Nu unde o pui pe masina, unde o pui la atelier sa ai grija sa fie meseriasi aia. trebuie intinsa calumea sa nu ramana cu cute

11.SHK 12-12-10 16:16

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 3891061)
Adica oglinzile negre, nu in colant de carbon ? Sau stalpii la portiere tot negrii cum erau inainte ?:D

si una si cealalta, fara folii...macar te stii intr-o parte, una si buna... oglinzi si stalpi negrii.
acuma in cazul in care accepti sfaturi de la o fata..;)

sisu_alinn 12-12-10 16:18

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 3891065)
Nu unde o pui pe masina, unde o pui la atelier sa ai grija sa fie meseriasi aia. trebuie intinsa calumea sa nu ramana cu cute

Da, sunt meseriasi , si eu nu sunt genul de om care face lucruri doar asa ... sa mearga ... ma interesez de nu stiu cate ori pana cand trebuie sa fac ceva, mai alesc cand e vb de masina. mi-am dus geamul pe dreapta la infoliat tot la ei si faceau un logan si am stat putin acolo, si din cate am vazut lucreaza curat,incet,atent .... cel putin mie asa mi-au lasat impresia, si loganul avea pe stalpi folie de carbon de 2 ani , tot la ei pusa, i-am intrebat si arata f bine, eu am crezut ca atunci au pus`o :D

sisu_alinn 12-12-10 16:22

Quote:

Originally Posted by 11.SHK (Post 3891069)
si una si cealalta, fara folii...macar te stii intr-o parte, una si buna... oglinzi si stalpi negrii.
acuma in cazul in care accepti sfaturi de la o fata..;)

Normal ca aceept sfaturi , si oricum fetele au " ochi " ;)) , sunt frumoase si negre....dar folia aia are o textura asa frumoasa ..mm ce-mi place :D , am omis sa spun ceva .. pe stalp aveam folie neagra din fabrica nu era vopsita .... Cred ca am sa vopsesc oglinzile portocalii si dupa lipesc folia de carbon ... si daca nu imi place dum da o dau jos .. o sa montez maine oglinda pe partea stanga sa vad cum da neagra, ca ele acum sunt negre si masina e jumatate portocalie :))) si dupa am sa te anunt cum m-am hotarat :)))

11.SHK 12-12-10 16:25

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 3891094)
Normal ca aceept sfaturi , si oricum fetele au " ochi " ;)) , sunt frumoase si negre....dar folia aia are o textura asa frumoasa ..mm ce-mi place :D , am omis sa spun ceva .. pe stalp aveam folie neagra din fabrica nu era vopsita .... Cred ca am sa vopsesc oglinzile portocalii si dupa lipesc folia de carbon ... si daca nu imi place dum da o dau jos .. o sa montez maine oglinda pe partea stanga sa vad cum da neagra, ca ele acum sunt negre si masina e jumatate portocalie :))) si dupa am sa te anunt cum m-am hotarat :)))

no bun, imi spui si mie sa vad ce ''ochi'' ai tu...nu ma intelege gresit nu am nimik cu folia dar la o masina culoare stridenta ca si a ta arata mult mai ''elegant'' un negru lucios curat...ti-am zis asta e parerea mea...:arrow::arrow: masina trebuie sa mearga , nu sa arate ca si cum ar merge..;)

sisu_alinn 12-12-10 16:30

Quote:

Originally Posted by 11.SHK (Post 3891107)
no bun, imi spui si mie sa vad ce ''ochi'' ai tu...nu ma intelege gresit nu am nimik cu folia dar la o masina culoare stridenta ca si a ta arata mult mai ''elegant'' un negru lucios curat...ti-am zis asta e parerea mea...:arrow::arrow: masina trebuie sa mearga , nu sa arate ca si cum ar merge..;)

:)) ai dreptate, parca am vazut pe un M3 portocaliu si avea oglinzi negre lucioase :D crd ca ai dreptate, apropo vezi ca plange cineva pe thread-ul Userii 4tuning din Hunedoara , cica " arati mai bine in realitate ca in poza " Dohhh :)) . Era sa urc si eu 2 borduri in vara din cauza " capreoarelor " :)) .

11.SHK 12-12-10 16:45

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 3891128)
:)) ai dreptate, parca am vazut pe un M3 portocaliu si avea oglinzi negre lucioase :D crd ca ai dreptate, apropo vezi ca plange cineva pe thread-ul Userii 4tuning din Hunedoara , cica " arati mai bine in realitate ca in poza " Dohhh :)) . Era sa urc si eu 2 borduri in vara din cauza " capreoarelor " :)) .

pai no akuma te hotarasti tu cu folia, dar faza cu bmw-ul asa e 100% m3 are oglinzi negru lucios si majoritatea au asa..;)... acuma am vazut si eu commentul de dincolo, ii multumesc de compliment ce sa zic....::oops: culmea e ca eu ziceam ca poza aia e chiar una reusita...:lol:

Kedy 12-12-10 16:46

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 3891128)

:lol::lol::lol: " capreoarele " astea :lol::lol::lol:

11.SHK 12-12-10 16:52

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 3891178)
:lol::lol::lol: " capreoarele " astea :lol::lol::lol:

habar nu am la ce te referi...:rolleyes2:lol::lol::lol::lol::lol::lol:: lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

sisu_alinn 12-12-10 16:53

oops: culmea e ca eu ziceam ca poza aia e chiar una reusita...:lol:[/QUOTE]

se pare ca nu e asa reusita :)))), glumesc ..

sisu_alinn 12-12-10 16:56

Va multumesc ... mai ales tie " Raluc`o " care tin sa mentionez ca arati mai bine in realitate decat in poza :)) :*, maine vin cu alta intrebare ca azi v-am stresat destul, ma duc sa fac un omulet din zapda cu o masinuta langa, nu de alta dar ninge f tare afara ....

See ya ....

11.SHK 12-12-10 16:59

Quote:

Originally Posted by sisu_alinn (Post 3891209)
Va multumesc ... mai ales tie " Raluc`o " care tin sa mentionez ca arati mai bine in realitate decat in poza :)) :*, maine vin cu alta intrebare ca azi v-am stresat destul, ma duc sa fac un omulet din zapda cu o masinuta langa, nu de alta dar ninge f tare afara ....

See ya ....

da mai,bafta si la noi dar asa putin..macar am prins niste zapada eu pe la Rausor ieri..tu esti mai norocos acolo...;) duminica cred ca trag o fuga pana la Parang....:!::!::!:

sisu_alinn 12-12-10 17:01

Quote:

Originally Posted by 11.SHK (Post 3891214)
da mai,bafta si la noi dar asa putin..macar am prins niste zapada eu pe la Rausor ieri..tu esti mai norocos acolo...;)

Sunt , azi chiar m-am dat cu placa :D , asta pana cand s`a desfacut o piulita =)) si am venit acasa. Lasa ca e mai bine fara zapada... la drumurile noastre .....

O seara buna iti/va doresc in continuare ! Si atentie la " Capreoare " ..

horatiu_72 13-12-10 01:08

Quote:

Originally Posted by 11.SHK (Post 3891107)
masina trebuie sa mearga , nu sa arate ca si cum ar merge..;)

vai ce umilitor :oops:...adica ce vrei sa zici.....ca masina lui numa' arata fain,dar nu si merge ?ce rusine...adica ce ai vrut sa zici? ca Fiatu' nu e masina misto,sau nu merge bine ? ....:shock: ce fain ar fi sa vedem o linie intre micutzul 11shk si fiatul portocaliu...:boxing::boxing:

11.SHK 13-12-10 07:01

Quote:

Originally Posted by horatiu_72 (Post 3892560)
vai ce umilitor :oops:...adica ce vrei sa zici.....ca masina lui numa' arata fain,dar nu si merge ?ce rusine...adica ce ai vrut sa zici? ca Fiatu' nu e masina misto,sau nu merge bine ? ....:shock: ce fain ar fi sa vedem o linie intre micutzul 11shk si fiatul portocaliu...:boxing::boxing:

:!::!::!: eee ziceam doar ca nu toate masinile merg dupa cum arata...;);););) cred ca intelegi ce vreau sa spun :twisted::twisted:

sisu_alinn 13-12-10 11:17

Quote:

Originally Posted by 11.SHK (Post 3892681)
:!::!::!: eee ziceam doar ca nu toate masinile merg dupa cum arata...;);););) cred ca intelegi ce vreau sa spun :twisted::twisted:

Pf ce matinala esti ;))

nimeni` 14-12-10 00:49

dragi co-judeteni, ca sa zic asa, daca vreti zapada...va astept in suedia...aici e suficienta pt toti...si daca pe sosea se mai duce din zapada..va asigur eu ca ramane gheata...sunt in permanenta in "patinaj artistic" mai mult fara voia mea :))

marku5 14-12-10 00:55

Daca ne oferi tu o masa de revelion si cazare ne obosim sa venim si pana acola dar iainte de astea fa-ti si tu o prezentare sa stim cu cine avem onoarea.:D

nimeni` 14-12-10 01:11

ok scuzati...prezentarea o fac acum la thread-ul respectiv

later edit: s-a facut si prezentarea :)
PS: nu ofer cazare...ofer masa doar :))

ondin 14-12-10 09:22

Quote:

Originally Posted by nimeni` (Post 3895844)
dragi co-judeteni, ca sa zic asa, daca vreti zapada...va astept in suedia...aici e suficienta pt toti...si daca pe sosea se mai duce din zapada..va asigur eu ca ramane gheata...sunt in permanenta in "patinaj artistic" mai mult fara voia mea :))

deci esti 'patinator artistic' de profesie?
:)

nimeni` 14-12-10 13:16

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 3896166)
deci esti 'patinator artistic' de profesie?
:)

da, poti sa spui si asa...la categoria grea...cu sprinteru din dotare:))

PS: recomandati mi si mie un HU ok...dupa cate am citit ceva cu filtre HP si LP ?

F.R.Sonic 14-12-10 14:44

2 Attachment(s)
Ce-i baga la hunedoara ... pfff
Azi dimineata la 7.30 cand am venit eu de la lucru nu era zapada mai deloc doar fulguia putin si acum nu poti iesi afara fara schiuri :D

11.SHK 14-12-10 17:05

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3896980)
Ce-i baga la hunedoara ... pfff
Azi dimineata la 7.30 cand am venit eu de la lucru nu era zapada mai deloc doar fulguia putin si acum nu poti iesi afara fara schiuri :D

ninge!!!!!!!! incontinuuuuu:D:D:D:D:D:D:D:D

sisu_alinn 14-12-10 17:09

Quote:

Originally Posted by 11.SHK (Post 3897352)
ninge!!!!!!!! incontinuuuuu:D:D:D:D:D:D:D:D

Cred ca va intrec pe toti, aici ninge de aseara de rupe se circula ca dracu` :)), sunt cel putin 20 cm de zapada, v-am bagat in buzunar pe toti :D

All times are GMT +2. The time now is 07:01.

- Copyright 2026 4Tuning