Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

slip 17-12-10 15:18

Re: Cafeneaua Ieşenilor

mai exista poligon? :D

grg_92 17-12-10 16:21

unde nu stiu :D dar sa facem :)))..macar o intalnire la ERA :cry:

ocaruntu 17-12-10 17:30

Quote:

Originally Posted by slip (Post 3905759)
mai exista poligon? :D

sigur ... pe centura la armata :D

SeRee 17-12-10 18:14

o intalnire pana de craciun :)) ...ciric.. sau era sau felicia sau undeva :twisted:

yulika 17-12-10 20:53

eu unu sunt pt. parcarea d la strand ... MARE SI GOALA ... numai buna :D

SeRee 17-12-10 20:57

Quote:

Originally Posted by yulika (Post 3906638)
eu unu sunt pt. parcarea d la strand ... MARE SI GOALA ... numai buna :D

unde e asta? :|

yulika 18-12-10 07:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 3906648)
unde e asta? :|

cam in zona asta domnu' ...

4x4Grig 18-12-10 18:25

Se mai face ceva?

SeRee 18-12-10 20:36

poate saptamana viitoare ...:P :evil:

yulika 19-12-10 10:16

d cand cu drifturile baietilor veseli la palat ... am vazut k politia e prezenta mai tot timplu prin parcare :lol::lol::lol:

MnezO 19-12-10 11:13

M-am invartit de fata cu ei aseara ! si nu au zis nimic !

grg_92 19-12-10 15:21

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3910165)

mnezo da si tu un semn cand te mai invarti ! :D:D

Serjan-SRG 19-12-10 15:46

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3910165)

Da aseara nu aveai stare nici in dacia :))) :)) nai zis nimic aseara la cofetaria aia in copou :-w team vazut cand ai plecat

MnezO 19-12-10 19:13

Quote:

Originally Posted by Serjan-SRG (Post 3910954)
Da aseara nu aveai stare nici in dacia :))) :)) nai zis nimic aseara la cofetaria aia in copou :-w team vazut cand ai plecat

:)) ! nu te-am vazut nici la cofetarie nici in dacia ! My bad " Salut pentru aseara !

Serjan-SRG 19-12-10 19:15

:)) te pup 8)

MnezO 19-12-10 19:19

Quote:

Originally Posted by Serjan-SRG (Post 3911542)
:)) te pup 8)

Eu vreau pupat numai pe gura sergiule :twisted::twisted::lol::lol::lol:

26WRC 19-12-10 21:12

Mazda alba, is 88 psy/psi, o stie cineva?

Bogdan.IS 24-12-10 07:35

Craciun Fericit baieti ! Sa vina mosu cu tir-u la voi , ca sacu nu-i destul de mare :P

criminales 24-12-10 10:08

Sarbatori fericite si sa va dea domnutot ceia ce e mai bun in lume ,sa fim mai buni si mult mai uniti .
Sa va daduca mosu supapele forjate .biele calite arbore forjat ,turnine cit mai mari si tari,admisii marite , evacuari marite , injectii nos, suspensii sport ,tot ce va doriti sa vi se indeplineasca
https://www.youtube.com/watch?v=HjXTrNxTeSs
sper sa rezolvam toate problemele care exista si sa fim mai uniti si mai saritori si unii pentru altii
sa nua ajungem sa ne ferim unii de altii din cauza ca facem parte din cluburi auto diferite
si de am fii mai uniti am face mult mai multe poate am avea strazi am avea tot ce neam dori taxe auto mai mici masini tunate ca in exterior si multe altele
dar degeaba striga unu si urla de isi da sufletul din el ca suntem inchisi in libertate
https://www.youtube.com/watch?v=U7eCx7KQ2mg
Parintii nostri au avut curajul sa strige libertate in 89 la revolutie ca sau saturat ,de atita chin si de neajunsuri .
Eram copil destul de mare aveam 9 ani intelegem ce se intimpla speram ca va fi mai bine, acum e mai rau si suntem inchisi in libertate

Imi cer scuze pentru aceste ginduri acum de craciun DAR AM DEVENIT DIN CE IN CE MAI RAI MAI INDIFERENTI LA APROAPELE NOSTRU SI NU NE MAI INTERESEAZA DE CEI DE LINGA NOI

SARBATORI FERICITE TUTUROR

Victor_Is 24-12-10 12:54

Craciun si Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi

grg_92 24-12-10 13:12

Sarbatori fericite baieti !!:-)

Serjan-SRG 24-12-10 15:18

Multumim la fel si tie 8)

MihaiCsl 24-12-10 16:48

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi :)
@Serj, ai invatat in Asachi?

morpheusmaster 24-12-10 17:31

1 Attachment(s)
:arrow:

criminales 24-12-10 21:00

ATENTIE! Vizionatul excesiv pe youtube, jucatul de NFS si visatul dauneaza grav perspectivei...
da mersi
atita se stie ....
am inteles de mult mesajele de pe 4 tuning ,,,,
craciun fericit sa fiti sanatosi

Serjan-SRG 24-12-10 22:13

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 3924333)
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi :)
@Serj, ai invatat in Asachi?

da da

morpheusmaster 25-12-10 02:49

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3924912)
ATENTIE! Vizionatul excesiv pe youtube, jucatul de NFS si visatul dauneaza grav perspectivei...
da mersi
atita se stie ....
am inteles de mult mesajele de pe 4 tuning ,,,,
craciun fericit sa fiti sanatosi

stai ca n'am inteles...poti explica putin?

vlad87 25-12-10 08:18

:lol::lol:
Ce mi-a placut morph :lol:

Sarbatori fericite !

bucsy 25-12-10 08:23

Sarbatori fericite ![/QUOTE]

criminales 25-12-10 09:58

ATENTIE! Vizionatul excesiv pe youtube
scuze am inteles eu gresit

MihaiCsl 25-12-10 10:01

Stiu ca este Craciunul si ar trebui sa iertam, sa fim mai buni, dar ne-am putea organiza sa facem si noi asa ceva in Iasi https://www.youtube.com/watch?v=YlcVHRd5RyU ?
Chestia asta ne afecteaza pe toti, inca n-am pus saptamana asta benzina din Iasi, dar marti am fost la Piatra Neamt si cand m-am intors am alimentat in Roman, 4.99 lei batrana 95 fara plumb.

slip 25-12-10 10:06

morphic.. pune si tu un link ceva.. cu protestul organizat de Santos.. poate mai incercam o data si in alte localitati nu numai in Bucuresti. Stiu de pe acum ca se anunta multa lume dar conteaza cine vorbeste serios si se prezinta pe bune. Macar sa incercam sa facem ceva... nu sa stam cu mainile in san sa ne uitam la altii cum fac. Isi bat joc de noi si noua, din cate se vede, ne place.. pentru ca nu facem absolut nimic. Probabil o sa se trezeasca copiii sa comenteze ca .. ce? daca iesim .. ce? nu se intampla nimic. Eu zic totusi ca pana la urma conteaza intentia.. nu intotdeauna efectul scontat ! iesim o data, nu se intampla nimic, iesim a doua oara, apare la stiri, iesim a treia oara, deja suntem din ce in ce mai multi !!!!! daca stam si ne plangem de mila nu facem nimic.

stiu ca e Craciunul si trebuie sa fie pace si liniste... dar am ajuns mai rau ca orice alta tara din Europa asta cica.. "civilizata" ..pfff . Va salut si .. va urez din partea mea si a asoc. Old School Motorsport - Sarbatori Fericite si un an nou cat mai bun.. La mai multi caiuti ! :D

slip 25-12-10 10:08

uite ca am fost pe aceiasi lungime de unda. sper sa fim cat mai multi...

MihaiCsl 25-12-10 10:34

Stabilim o data si mai ales o locatie sau de ce nu doua, ca doar punem de 10 lei :)

criminales 25-12-10 10:37

Sarbatori fericite si sa va dea domnutot ceia ce e mai bun in lume ,sa fim mai buni si mult mai uniti .
Sa va daduca mosu supapele forjate .biele calite arbore forjat ,turnine cit mai mari si tari,admisii marite , evacuari marite , injectii nos, suspensii sport ,tot ce va doriti sa vi se indeplineasca
https://www.youtube.com/watch?v=HjXTrNxTeSs
sper sa rezolvam toate problemele care exista si sa fim mai uniti si mai saritori si unii pentru altii
sa nua ajungem sa ne ferim unii de altii din cauza ca facem parte din cluburi auto diferite
si de am fii mai uniti am face mult mai multe poate am avea strazi am avea tot ce neam dori taxe auto mai mici masini tunate ca in exterior si multe altele
dar degeaba striga unu si urla de isi da sufletul din el ca suntem inchisi in libertate
https://www.youtube.com/watch?v=U7eCx7KQ2mg
Parintii nostri au avut curajul sa strige libertate in 89 la revolutie ca sau saturat ,de atita chin si de neajunsuri .
Eram copil destul de mare aveam 9 ani intelegem ce se intimpla speram ca va fi mai bine, acum e mai rau si suntem inchisi in libertate

Imi cer scuze pentru aceste ginduri acum de craciun DAR AM DEVENIT DIN CE IN CE MAI RAI MAI INDIFERENTI LA APROAPELE NOSTRU SI NU NE MAI INTERESEAZA DE CEI DE LINGA NOI

SARBATORI FERICITE TUTUROR
asta vreiam sa zic si eu de mult timp dar nimeni nu ma ea in seama ci in ris
si din spatele altor tastaturi mi se ride in nas
si mi sa scris multe si zis multe ....
si daca faci ce crezi ca impresionezi pe cineva
aceste raspunsuri le am avut date pe acest site ,forum
andrei "slip" ...
fratilor nu sunt un copil care viseaza la mai bine ...
stiu ca se poate mai bine daca am fi uniti ... uniti an reusit de alungul anilor sa alungam din aceasta tara o goaza de popoare care au vrut sa ne cotropeasca
cu timpu am devenit din ce in ce mai lasi si lasatori lasa ca face vecinu ca eu nu pot ..
PUTEM DAR NU VREM
AM auzit alaltaeri o vb mare daca esti prost nu ai dureri de cap
asta se vrea
indobitocirea si sclavirea poporului nostru
deza suntem vinduti la FMI pina la stranepotii nostri

https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4

criminales 25-12-10 10:50

daca tacem din gura o sa ajungem sclavi pe plantatie
de asta multa lume care stie pleaca din tara anu care vine o sa vedeti unde o sa ajungem ....
vam lasat daca doriti miine va invit pe toti care doriti sa vorbim si sa socializam sa facem un gratar o cafea un vin fiert o narghile ori ce
facem o cheta si ne distramsi noi
asta daca vreti

MihaiCsl 25-12-10 10:51

criminales, n-ai de ce sa-ti cer scuze, majoritatea romanilor care-s in toate mintile si nu fura gandesc la fel ca tine si au acelasi dezgust pentru ceea ce se intampla in tara asta.
Cat despre partea cu protestul, eu de cand am vazut la santos pe facebook as fi vrut, dar e mai complicat, nu ma pot duce singur =))
Cum am zis mai sus, haideti sa stabilim o data, eu as zice maine dar nu cred ca ne-am strange prea multi.

criminales 25-12-10 11:06

FELICITARI BAIETILOR DE LA BUCURESTI
V-am mai zi si vo mai zic veniti la mine la garaj si stam de vorba ar trebui sa facem ceva sa nu mai stam asa si sa asteptam sa faca altii ceva pentru noi
cind a fost cu taxa auto in 2009 am mers cu haionul deschis si ula in masina melodia rominia trezestete si pe cafeneaua iesenilor tot am mai postat dar cind vorbesti singur degeaba .
asa ca toti cei care leau ajuns cutitul la os si sau saturat de toate ce se intimpla va astept ...

deci iesim sau stam asa si vorbim doar de dragul de a vorbi ?
facem su nu facem ceva
daca nu facem noi atunci cine parintii nostri la revolutie au luptat pentru libertatea noastra acuma e rindul nostru sa facem si noi ceva pentru ei si pentru copii nostri
si asa din salarii au luat din prenatal pentru noi nascuti au luat din pensii au luat din pensiile pentru copii bolnavi au luat
de luat au tot luat dar pina cind
ii lasam sa ne ia si piinea copiilor nosti
daca ii lasam o sa ajungem ca cei din somalia sunt destui batrini si familii sarace care traiesc ca ei nu va e de ajuns
taxe impozite si iar taxe si impozite si ei nu fac nimic cu acei bani
ii cheltuie in interesul lor si al familiilor lor de noi nu le pasa si nici nu o sa le pese vreo data
atit stiu sa suga de la noi precum o capusa
sa ii dam jos pe acesti paraziti ai societatii
mie imi pasa si citeodata 1 face diferenta
si ma bucur ca am aceasta gindire chiar cu multe riscuri

https://www.youtube.com/watch?v=7nqdd...eature=related
astept sa vad ce va fi si cine va veni si cum nu sunt singur

morpheusmaster 25-12-10 15:02

Link dp Facebook ( in leg cu protestul ce va avea loc maine in Buc)

Link dp 4tuning (unde is toti Zmei dp 4tuning care mai nou is si filosofi)

Hai, va pup!!!

Ma gandesc serios sa fac si eu chestia asta cu cativa baieti (prieteni), in Roman...ca aici is acum. Ca sa am ceva succes cred ca pe 28 ar fi o zi buna...ca atunci pleaca lumea spre "munte" sau unde se mai duc de anu' nou.

Puteti si voi sa incercati sa faceti asta in Iasi, chiar va rog!!!

E absolut legal daca dintrun "pit stop" de 1 min cum faceam de obicei (cel putin eu de fiecare data ma grabeam sa fiu "in/out" cat mai repede) un looong stop...sa o lungiti cat mai mult. Sa intrati din prima 3 masini / pompa...ca 1 care alimenteaza sa se lungeasca si sa aiba si spate...la fel si al 2lea, al 3lea fiind asteptat de restu.

Nuj, chiar va doresc succes!!! Si plecati de la un grup mic de prieteni, nu chemati necunoscuti ca la bucuresti sau anuntat 43543 si au venit 30. Cred ca Santos daca vb. cu x, y, z din lista de mess, facebook (adica mai prieteni) tot 30 erau...deci same shit doar ca nu se mai aratau toti zmei!!!

VA PUP, Un craciun fericit!!!

criminales 26-12-10 09:28

"DACA ESTI PROAT NU AI DURERI DE CAP "
deci vine cineva astazi sa tam de vorba la o cafea ???????
la mine la garaj e la piata chirila
"daca nu sustineti ideea macar nu descurajati si pe altii... eu m-am saturat de oameni lasi "

https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...a-miorita.html
scuze pentru literele muncate in posturili mai sus

All times are GMT +2. The time now is 16:11.

- Copyright 2026 4Tuning