![]() |
Re: masinile modificate din bacau
uga si pasarile la coada ..... hai sa incurajam tuningul
|
focs cand imi faci si mie?pozele ti le dau eu....
. |
vb e mess
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
mersi mult la cei care ma u ajutat ...de acum ma descurc;)stiam k aici gasesc rspunsul..mersi
|
Ba fratilor...angel Eyes pt Octavia I este?
Ms anticipat :D |
Normal :) ca exista :) cauta pe net si ai sa gasesti
|
Arata-mi tu daca gasesti:) Astea sun singurele faruri...sau poate inca un model ...altceva nimic!!!http://www.superskoda.com/octavia-i/...-hella-milotec
|
Ms mult morpheusmaster dar am cautat maxim si tot nu am gasit...
Ali_ump stiu modelul asta de faruri si sunt triste rau...cica era unu din constanta care facea la comanda si ieseau super jmekere da nu mai stiu unde sa dau de el :( |
Bun si messu asta la ceva :)
. |
Hai ca iti dau eu id baietilor care fac asa ceva ;) (de la ei am invatat si eu si stiu si eu sa fac...eu miam facut la a mea)...uite id lor matza_mihai si My_Ovy (al 2lea e baiatu din constanta) si mai mult ca sigur el o sa te ajute...1 nu stiu sa mai faca asa ceva...oricum, Mult succes ;)
|
18 octombrie se apropie!!!!!
Ce facem,strangem si noi o potera de la bc? Plecare pe sambata dimineata,o noapte in buc, si duminica seara cand se inchide tot ne intoarcem. |
|
druzzu...pt clio sunt faruri, are un prieten de-al meu un clio negru facut frumos, faruri, jante, folie, eleron, muzica...printre cele mai frumoase clio care le-am vazut :)
|
ai niste poze cu clio ala?pentru o idee...
|
https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/90200-vand-5-jante-4x100-gume-175-65-14-a.html uite aici cateva poze mai vechi. de atunci a mai adaugat cate ceva pe el
|
eleronu e frumos...poze mai noi nu ai?ce are la faruri?are cumva becuri xenon?
eu vreau sa i cobor si garda la sol oleak 3-4 cm.stopuri clare sau cu leduri vreau eu neaparat si eleron din ala, e frumos facut clio mai ales ca e negru(al meu e auriu)dak poti sa ma ajuti...unde gasesc eleron...si stopuri?jante imi pun mai tarziu... |
stopuri pt el nu se gasesc, ca si el cauta in disperare. are faruri cu angel eyes el si xenon. eleron are el la magazin, ca are un magazin de piese auto (daca vrei un eleron, vorbim). iar jantele le are la vanzare...ai vazut.
|
angajez sofer..........:sad:
|
Trebuia sa iti vina si tie randul sa vezi cum e fara permis :)
Toti trecem prin asta cate odata |
na, ce sa zic, eu eram constient ca o sa-mi vina randu, dar mie ciuda ca nu aveam mai mult macar:lol:
|
Mai unguras da ai ramas fara permis ? :))
. |
pai cum naiba ai ramas fara permis ??? ;-)
|
Mersi mult...BMW_Rulllzzz. Cand ma hotarasc definitiv am sa te contactez pentru mai multe detalii despre magazin.;)suna tentant...ms
|
e cam secretos cristi...ne-a zis ca a ramas fara permis dar nu vrea sa ne zica cum? sigur e pentru viteza...cam baga talpa in seatu ala!!!
|
intra la "cei lasati fara permis" si vezi acolo de ce nu mai are cristi permis;)
|
si messul si .....
|
npc....drruzzu..... . Cristi vezi ca este pe aici pe forum un topic despre "cum sa scapi de radar" sau ceva de genul unde sunt cateva chestii utile, care te ajuta macar sa-i enervezi me militieni, chiar daca nu scapi. cauta acel topic, printeazaa-ti acele sfaturi si lipeste-le pe parasolar la masina :D
|
Quote:
am citit acele informari mariusica, am cerut toate actele alea sa le vad(cu toate ca ma uitam ca matza in calendar:))am zis ca fac contestatie ca era radaru inchis, nu era, dar ce au facut ei si nu aveam cum sa dovedesc, intorceau borcanu, ca mie deoadata mi-a urlat detectoru la alerta maxima, si na am franat eu dar...........aveam mai mult:lol:si nu m-am mai complicat sa fac contestatie ca oricum pierdeam si nu castigam decat o amanare, asa scap mai repede, nu mor eu o luna |
si....nu ai vrut sa te intreci azi cu motoru' ala galben la cascada...mergeai in spatele lui si zambeai...:-)
|
Re: maşinile modificate din Bacău
intrecete tu cu DUmy :)
|
Re: cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Se simte cineva dintre voi mandru posesor de Ford Sierra 2.0 diesel, proapat student in Iasi? ... Gri de felu` ei, sofer tinerele cu paru tuns periuta si putin avionar prin Iasi? Sau cunoaste cineva pe acest tip ... nu as vrea sa fac public numarul de inmatriculare...
|
Quote:
miroase a provocare pe 400 m :lol::lol::lol: |
Nu...miroase a student anu 1 plin de rahat si impresii, prost sofer ... Tura viitoare promit ca imi fac masina pe banii lui ... si prefer xenon, faruri cu lupa, bara de OPC eventual si un alb mat toata masina ! :D
|
tre' sa=l executi sanatos pentru tot ce ai enumerat :lol:
|
Quote:
sau sa ma imite :lol::lol::lol: |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
discutia a ajuns iar la un punct de unde incep amenintarile si cuvintele urate, si cum e evident ca punctele noastre de vedere (ale tuturor celor implicati in discutie) sunt diametral opuse, iar concluziile sunt departe de a fi trase am sters intreaga cearta si va rog sa nu o redeschideti decat pe privat (asta inseamna ca nu se spala rufele in public si se pun pe un forum PUBLIC discutii PRIVATE).
multumesc |
sageata tu poti veni la mine daca vrei niste pagube mai serioase... stii tu
|
Quote:
si acum imi pare rau...:lol::lol::lol: |
Respect pentru Opel Astra Bertone:)adevarat...se stie cine:P
opel vectra 2001,breakBC--BMA |
:)))))).... da vad ca stai bien cu motorina ca te-ai plimbat toata noaptea... atat m-a enervat la combi-le tau ... nr din geam cu " scuze dar te-am depasit" :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning