![]() |
Re: Club Renault 5
Si e un baiat in TM care aduce kitul ORIGINAL din UK,mai ieftin ;)
|
Salutare, Stie Cineva Unde Gasesc Un Termostat Radiator Si O Termocupla Pt. Un Renault 5 Din '87
|
da... vezi ca e un baiat din timisoara care aduce de toate... daca nu... ia-ti de dacie.. cred ca merg :P eu mi-am luat de la baiatul din TM
|
sal..stie cineva daca rulmentii de roata fata de super5 sunt ca aia de nova?
|
by the way,sunt inspector tehnic..va astept la ITP in berceni
|
daca nu ma insel nu mere.....dar nu stiu 100%. ( la 5 turbo pe spate merg de nova ,dar pe fata nu stiu ...)
|
ms,turbo crys
|
mai gogule,de ce nu iei originali?du-te la unix ca gasesti ce vrea sufletelu tau si nu sunt scumpe.
|
Logan e raspunsul !
Oricum ar fi tot la 100 ron de rulment ajungi sa cheltui si daca ai ghinion si e modelul ala mare dai pana in 150 ! Termostat si termocupla "LowTemp" firesc aduce baiatul din TM,ala BeNeZe ! ;) |
scz de offtopic...:rolleyes2:rolleyes2 https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/51112-intalnirea-renault-5-a/page-7.html
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Are cineva jante de genu' asta? cred ca sunt de golf... vreau sa shtiu daca se potrivesc la pe r5... daca nu... ce distanta are r5-ul la prezoane?
|
Se potrivesc,4x100 doar la ghidaj o sa ai probleme,Renault are cel mai mare ghidaj in diametru,deci or strunjite ori distantiere !
|
SALUT.....! PT BAIETII CARE cauta motoarele doar cu acte de provenientza ...cineva mia spus ca daca motorul nu e furat dar nu are acte, se face la notar o declaratie pe propria raspundere ca nu este furat....si se rezolva problema pt RAR ... nu stiu daca este adevarat ,dar treaba asta mia ziso un prieten bun deal meu....si el se cam invarte cu dastea..... NEXT GOGU. ... DACA ESTI LA ITP,STII CEVA DE PROBLEMA ASTA SIGUR?
|
nu se potrivesc sigur la ghidaj jantele alea.... am vrut eu sa pun dar nu merge....
gogu? faci itp si pt moto? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning