Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

mike-fullspeed 31-01-10 18:24

Re: Club ESPERO

Fara superare.. dar e urata masina lu joni... Nu imi place deloc

Apropo... voi a-ti da 5500 pe GNT??? eu NU!

banzay 31-01-10 18:44

Apropo de GNT, l-am vazut azi... masina curata, ca intotdeauna, se pare ca are grija mare de ea :) E frumoasa masina, dar sincer sa fiu... nici eu nu as da 5000 de euroi pe ea. E mai frumos sa faci singur o masina decat sa o iei gata facuta... Iar legat de joni, espero e frumos asa cum iese din fabrica. Fara spoilere, fara praguri, etc :) Un badboy, o janta, un arc mai mic, asa da... :) Garda masinii o cobori din amortizoare/arcuri nu din bodykit :)

johnsonxxl 31-01-10 20:31

da intradevar cere mult gnt pe ea..in fine..treaba lui...

Robert_MNW 31-01-10 20:53

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3034962)
2 poze cu masina lu jhony
Attachment 1291695 Attachment 1291696

KITCH!:-) Sunt scumpe doua faruri noi de Espero nu?! Tuningul romanesc de calitate, faruri si bari de pe alta masina...ce urmeaza capace spinner cromate, leduri in tetiera si stikere:-P
Stiu ca e urat sa critic asa fara sa macar dau un sfat util..dar consider ca este de prisos...:rolleyes2

87-bob 01-02-10 11:05

salut,frumoasa masina lui GNT eu o stiam doar dintr un clip,voi spuneti ca nu ati da 5000pe ea,eu stiu?:twisted:cred ca merita 4500asa mai ales daca omul o are omologata si toate cele...acolo s a muncit pe bune si e impresionant ce a facut el acolo...un impatimit al masinilor cred ca ar da anii pe ea.eu i as da...mai uitati va o data la ce e pe ea si...poate ii dati dreptate:D

draky90 01-02-10 11:15

salut....ca veni vb de GNT...nu`i "nebun" cine cere....cine da...;)
cat despre espero visiniu...trebuie...muulta multa...munca...ca sa`l scoata la "mal"..;)
bafta!

ALEX_BZN 01-02-10 13:57

iti spun eu ca el chiar daca e cerut 5000 pe ea tot nu si-a scos investitia..masina aia cand s-a apucat sa modifice la ea a devenit sac fara fund..si cred ca l-a dus mult mai mult daca ar fi calculat toate cele.

draky90 01-02-10 14:00

ai dreptate...ca masina..este o opera de arta...mai ales ca in romania...mai rar
ideea este ca la banii acestia..ai foarte multe optiuni...dar cine are pasarici la espero...mai scade si el..mai vede si omu`..si se da;)

Rob3rt_espero 01-02-10 18:44

Frumos GNT-ul pana acum cred ca e cel mai tare din RO dar mai este inca unul pe vine, sa vedem ce va iesi ....

johnsonxxl 01-02-10 19:30

http://daewoo.anunturi-auto.4tuning....e-9318956.html

Rob3rt_espero 01-02-10 19:39

Bara pe spate nu e chiar asa urata...numai ca nu e terminata !
Ar iesi ceva frumos din ea.

Draky sa-mi spui si mie ce ai facut cu masina aia...;)

mike-fullspeed 01-02-10 19:50

Va intreb si eu ceva.... ce vedeti voi atat de special la GNT-ul asta????? E frumos intradevar, dar nu e opera de arta cum s-a zis mai sus, sau mai stiu eu cum! la exterior ce e atat de special?? ca e in doua culori, ca are jenti si suspensie! asta poate sa faca oricine! singurul lucru de apreciat e sub capota, dar ganditi-va ca cine o cumpara trebiue sa ii puna motorul ei, pentru ca nu are cum sa fie omologat asta de pe ea! deci....

Rob3rt_espero 01-02-10 19:53

Cand am spus ca e cel mai tare m-am referit strict la ce e sub capota si nu la cum arata...si la partea cu omologare sunt de acord cu tine, nu cred ca e omologat doar sa fi avut prea multe pile pe la RAR, altfel nu vad omologarea acelui motor pe Espero.

mike-fullspeed 01-02-10 19:55

Pai pana acum toata lumea spunea ca cel mai tare a al lui Esperache... acum e asta....

Rob3rt_espero 01-02-10 19:56

Pai eu nu am vazut ca masina aia sa mearga de asta am si zis ca "e pe vine"...

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning