![]() |
Re: My KYS !!
Imi place cum a iesit ! Felicitari
|
frumoasa foc noua blanita,imi plac mult pragurile cum vin.
|
merita o bomboana vopsitoru a facut treaba buna .. bafta in continuare !
|
Sa iti traiasca vopseaua....o sa speli motorul dupa ce e gata?:lol:
|
14 Attachment(s)
astazi am fost la service pentru a lua pulsul lucrarilor si cu ocazia asta am facut si cateva poze. Sper ca saptamana viitoare sa pot scoate masina!
|
Nenea Cosmin nu vreau sa fiu rau cu tine , inteleg ca proiectoarele nu ti-or mai fii placut ca stricau bara dar cu stropitorile de parbriz ce ai avut? Sau le ascunzi si pe ele undeva sa nu se vada?
|
Le ascund si pe acelea :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Acum că ai "the real thing" pe maşină, poate oamenii nu vor mai pleca de lāngă ea, la showurile auto, la care vei lua parte pe viitor :lol:
Felicitări! Arată bine de tot. Soţia ce zice? Mai suportă cheltuielile cu "amanta"? |
Quote:
P.S: Bravo nenea Cosmin(te cheama ca pe mine:)) ) a iesit super, mai ceva ca autocolantul |
Felicitari pentru ceea ce ai facut la masina, arata intr-un mare fel :lol:
De curiozitate, sti cumva cum il cheama pe cel care ti-a vopsit masina ? (Nills) |
Foarte frumos a iesit masina, deabia astept sa vad masina sablata.8)
|
Normal ca-l stiu pe om ! este kiss the Nilss :)
Andi - faza cu colantul am facut-o atunci din lipsa de fonduri si din dorinta de a incerca ceva nou pe o perioada limitata de timp ( am si spus la vremea respectiva ) . La expozitie multi vedeau putini cunosteau ( ma refer la cei care nu stiauevolutia masinii de pe forumuri) : daca nu le ziceam eu ca-i colant habar n-aveau !! Oricum am fost multumit la acea perioada de faptul ca nu am fost pus la categoria " ala ce-a cautat acolo " si sper ca anul asta sa fac o figura si mai frumoasa :) Multumesc tuturor pentru increderea acordata si va zic sincer ca deja sunt f f nerabdator sa o asamblez ! |
Hai nenea ca te asteptam langa noi ... stii tu :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning