![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
felicitari domnu aditza pt permis:D :D la cat mai putine accidente
|
lasa urarile....zi o p aia adevarata......cand t vedem tata la fatza ?
|
MARE ATENTIE MARE maine seara la orele 21 ne intalnim la universitate. Daca nu veniti va ia mama draq. Poate se simte si noul presedinte sa-si arate fata. Are cineva ceva de obiectii????
|
dar nu stie nimeni p unde umbla bogdan :P
|
declar cu parere de rau ca voi lipsi cam o sapt jumate aja din bucureshti.....merg si eu putin prin locurile natale...rude.....tovarashi vechi.....bautura si multe moldovence bune;)))):***....v-am pupat pe portofel
|
cu foarte mare durere in inima va spun ca nici in ziua de azi nu am reusit sa mi recapat permisul cu toate ca au trecut 3 luni de cand il am suspendat , pe motiv ca nu am ajuns sa dau examenul de testare a cunostintelor deci prin urmare mi s a spus ca mi s a mai adaugat inca o luna acestei torturi.............
|
nu`mi amintesc cine m`a sunat intr`o seara sa vin la o intalnire...faza e k eu nu am mashina personala momentan...circul cu a unui prieten...si asta mai rar...dar promit k data viitoare vin..astept sa postati aici pt urmatoare intalnire ...
Va urez Craciun Fericit si tot ce va doriti !!! |
mihai nu e neaparat nevoie sa ai masina........ca noi ne intalnim la un suc ca prieteni.....bla bla bla.......vom vb p mess mai multe
|
Va doresc un an nou fericit si plin de indepliniri !! La Multi Banii !!
|
baieti ne vedem si noi in seara asta ?
|
Cu parere de rau va informez ca am decis sa ma retrag din Clubul Crazy Drivers. :sad: Tuturor celor care ramaneti va doresc numai bine
|
toate bune si tie :)
|
ma mir cum de ai stat pana acum :)))
|
vreau sa cumpat opel calibra 150 de cai dau si 4000 eur pe ea daca merita va rog daca aveti asa ceva contact la nr de tel 0741587764
|
ar trebui sa angajam o femeie sa mai curetze panzele astea de paianjen care s au depus aicisea
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning