![]() |
|
Re: Club Cielo
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma pe mine me intereseaza cum prindeti plsa in spatele grilei...lasa k restu stiu si mie mia luat tot kam 2 ore sa o fac asa...dar o vreau in spatele grilei de tot si ma int cum ai prinso akolo...sau cu ce..
|
8 Attachment(s)
Uitati si poze cu noua mea toba !!!
|
8)Cine spunea ca nu se poate pune toba sport pe cielo ?!8)
|
3 Attachment(s)
Cateva poze
|
AlexXx: Alea sunt capace sau jenti? Neonul din spate la ce sursa de curent l-ai pus?!
|
nu a zis nimeni ca nu se poate pune... doar ca nu vine pur si simplu in locul celei vechi :) din cate observ, ti-ai dat seama singur de asta... teava sudata si alt suport de prindere ;)
@Snappy: capace, se vad "soriceii" de plastic :D |
Quote:
|
Da man, asa-i! Ce ochi de vultur ai ;) AlexXx, ori a vazut vreo matza catelu' ala ori nu ii place sunetul tobei ca toata filmarea nu a tacut :lol:
|
stiu stiu ....nici nu pun la indoiala motorul...k daca era mai cautam dar...am gasit si nu pierd ocazia...;)ii stiu si masina si modificarile tot...akm astept sa fac rost de cash si sal contactez...
edit: misto treaba alexxx...bv:)a iesit ceva super..si frumos:D |
Ce sa zic, ca model, imi place, dar e cam lasata prea jos, ce ori nu incapea in locasul ei? Am vazut pe un site de accesorii o aparatoare de toba, era ceva de metal sau cel putin imitatie de metal care se aplica pe bara in jurul tobei, in caz ca iti era frica sa nu se incalzeasca prea tare bara si sa se topeasca :D
|
soryn...apropo....credeai k scapi...ai facut poza cu sigla?:)
|
Adytza mi se zice nu Adutza dar nui nicio problema.Eu am intrebat cu un scop ca daca nu ma interesa nu va intrebam nush de ce spui -multa vb puitne fapte- dabia am intrat pe siteu asta si u ma iei tare in fine o sa fac ce pot din etapele acelea , daca nu ma pricep sper sa ma ajutati
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning