![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
deci am si io unu dl;asta in parcare...nu e unicat:D asa si cu land cruiseru nou......vreau sa zic ca se baga la noroaie si culmea iese de acolo asa stock cum e el....deci poate...noroaie ma refer la drumurile alea forestiere....nu la cine stie ce mlastini. |
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Decat sa am masina ca aste mai bine o las stock.;)
|
1 Attachment(s)
de asta ce ziceti?:lol: s-ar putea sa mai fi fost pe aici, k e prea tare. sa vedeti si ce impresii are prin oras, acu vreo 2 zile mai avea putin si se rasturna:lol:
l.e.: intre timp si-a dat jos un i de la raicing:D |
ce penibil... cumva faruri de solenza? :)
|
de fabia..
|
3 Attachment(s)
nu e un kitsch da nu stiam la ce sectiune s-o bag... eram prin malta si ma plimbam pe-o straduta cand... ce-mi vede ochiuu :)))) dacie break cu nr de malta si volan pe dreapta :))) stiam ca au fopst vandute in strainatate dar nu-mi inchipuiam ca le-au facut cu volan pe dreapta
mi-a si zis un maltez ca la firma la care lucrase au avut niste dacii papuc :)) |
mai rasputin nu fii chiar asa rau unele sunt acceptabile
|
Quote:
Ala cu "raicing" e taticu' lor :lol: :lol: :lol: este cel mai complex monument de kitsch vazut de mine pana acum...bine ca n-a scris "reising" :lol: - oh Jeezus squeeze us, s-au mutat 'englezii' la oras... |
tomita ia zi tu tata care sunt acceptabile,asta este parerea mea ca sunt kitch daca tie iti plac nu am nimic inpotriva.:-)
|
penultima dacie din TM cu Darius zic ca pe langa culoare care da f.bn e destul de reusita, exceptand farurile spiderman style:)
|
Mda, bine ca n-a pus si cate o tarantula de plastic pe fiecare far...pe langa plasele alea de pe far, mai e si plasa din spoiler, pe care nu putea s-o faca neagra, ca nu mai stralucea....
M-am mai uitat o data la Oltcitul ala...imi mai fac vreo 3 cruci....baiatu' asta a taiat pana si din bara de fabia, ca sa mearga cu farurile alea :lol: Urat mai este.... |
2 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: fara cuvinte:lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
si de la mine un M
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning