![]() |
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
De o ora ma chinui sa pun poze pe forum si nu pot (nu mi le upload'eaza). Care vrea poze de la Iasi astept PM cu id de mess!
|
Uimitor, dar nu neaparat pt cine cunoaste evolutia tanarului campion in varsta de numai 15 ani, ieri s-a consemnat prima victorie pe circuitul de la Singapore, inaugurat cu ocazia GP-ului de Formula 1, de catre un roman. Si mai mult decat atat este vecin de-al nostru de la Bacau si anume Dorulet Sechelariu, pilot in campionatul Formula BMW. Multe succese in continuare
|
cate cupe au adus cei de la nsl?ha ha ....
|
:blahblah::censored:no comment
|
Quote:
|
Quote:
http://www.click.ro/actualitate/80-0...n-miss-tunata# ;):D:D:D:lol: |
350z ala e criminal:X:X:X:X
|
Quote:
|
nu a precizat care nsl:-P
|
parka asta conta acuma..cine a adus sau nu cupe in pn... whatever..
acu iar incepeti k nijte copii de 3 ani... k eu am adus u n`ai adus.. si chestii d genu.. parka asta conta acuma..cine a adus sau nu cupe in pn... whatever.. acu iar incepeti k nijte copii de 3 ani... k eu am adus u n`ai adus.. si chestii d genu.. conteaza ca s`a luat o cupa ( FELICITARI CELUI CARE A LUAT`O) ....si ca a fost frumos...mai ales show`ul celor de la GTT scuzati dublul post dar nu stiu ce are forumu asta..sau internetul meu.. |
hai sa incheiem subiectul asta cu ce o adus nsl-ul ...sau ce o adus cei d la kamikaze racing team .......important e ca la Piatra Neamt-ul s- a adus o cupa de la iasi :)....
|
Quote:
|
Si a 3-a a Focusului de la Suceava "Best Show Car";)
|
Quote:
|
ms valex:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning