![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
Frumos Civic'ul Quick , chiar m-am gandit la un H&R Ultra low , si din ce observ arata bine.N-am mai facut nici o modificare oricum.Macar stiu cu ce o sa incep la Civic , categoric trebuie lasat mai jos . Un motor mai mare nu o sa lipseasca oricum.
|
DariusAlexandru; utzu02; multumesc frumos!
|
1 Attachment(s)
@dms28-Foarte fare masinile astea!..Ai grija de ea!
@Rid3r*RaCe-Iar fabulezi:rolleyes2 @s0ke-Arata rau..Dar sper ca o aduci al normal! @DariusAlexandru-Foarte frumos fitmentu:X:X.. @quick_silver2-Arata foarte bine!..Bravo Incet si Bine :arrow: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Acum 30 de min iam montat la E36 stopuri led.Iar acum ma duc la un nene sa vad 2 planetare deoarece ale mele sunt cam terminate
|
Salut ! Frumoase masinile! Am reusit cu un prieten sa scot tot de pe Caddy si am dus`o la cineva sa imi scoata rugina.A spus ca in 2 zile e gata dupa care o si vopseste :D
|
5 Attachment(s)
Domnilor...Maine masina intra la vopsit...in 3 ore am gasit la dezmembrari bare/praguri intregi si fara rugina ( 400 lei berele si 250 pragurile) si am scapat si de rugina de pe usi si aripi...numai portiera dreapta fata nu a mai putut fi salvata....era gaura de bagai pumnu prin ea...asa ca am luat si o portiera (500 lei)...Si pe aceasta cale vreau sa le multumesc celor 5 baieti care m'au ajutat sa realizez toate acestea in cateva ore...Niste oameni de nota 100
|
Am inceput sa montez motorul la Nissan dar am intampinat niste probleme si cred ca o sa renunt la proect!Ma mai gandesc:idea:
+ Am cautat un BMW E36 318is si am gasit ceva in Germania.Azi plec dupa el! |
3 Attachment(s)
Salutare ;)
Ieri am terminat de reparat masina ;) indreptat tot si astazi.. m-am trezit devreme si am zis sa ma duc pe la garaj sa vad ce piese de e36 mai am ;) Si am gasit asa:2 praguri de M si aripa dreapta intreaga :X le-am montat totu bine :D acum mai am de montat doar interioru :D Caut masca si "nari" ^_^ |
@KrYpToN: Fă ceva cu roţile că-ţi freacă īn aripi.
@s0ke: Eşti pe drumul cel bun.Īmi place. @jurec10: Păcat că renunţi la Nissan,da' poate te răzgāndeşti. @ionut.alex63: Ai ales perfect numărul de īnmatriculare "NFS".Chiar e desprinsă din NFS.Hai fie culoarea e ceva mai unic,nu mă leg de ea,da' portbagaju' ăla clean şi număru' pe bară nu prea e ce trebuie.Da' asta e doar părerea mea. @R.Equinox: Īncet,da' iese treabă. Mă apuc şi eu imediat de curăţat rugina de pe aripile din spate.Poze mai tārziu. |
Nu freaca inca :) mai are putin :D
|
1 Attachment(s)
Stopurile au revenit la culoarea lor originala,
am luat o carpa, am imbibato in diluant si am dat jos sprayul rosu ce a fost aplicat pe stop, au iesit lacrima, ca si inainte fara nici o urma! Modificarile masinii se vor opri aici pentru o perioada, deoarece consider ca am tinut-o mai mult in garaj si nu am apucat mai deloc sa ma bucur de ea! |
3 Attachment(s)
@Krypton hai ca usor, usor isi revine .
@Equinox o sa faci piata cu el :lol: :lol: ? Glumesc, hai mai repede cu el gata, ca de cand n-am mai vazut asa Chevy . @PiTyK Frumos BMW-ul, dar parca unghiul e un pic cam mare . @Darius Cat imi place cum muncesti :oops: . @s0ke Frumoasa masina, profita ca sunt destul de rare . @Quick Frumos Civic, mereu mi-au placut masinile tale ! Parca era mai frumoasa cu stopurile rosii . Am revenit acasa . Noutati : E34 s-a vandut cu pretul de 3500 E . E36 sta in garaj . Mi s-au ars angel eyes, dar nu mai cumpar . Las farurile OEM . Ford-ul sta cuminte . Daca mi-am luat alta masina, s-au amanat planurile pentru el . Noua achizitie : VW Golf 2 CL, neinmatriculat, fara motor, cu tot felu' de cromuri pe el = 700 E . Planuri : VR6-le montat, frane, evacuare, suspensie sport, eliminare crom, jante si vopsea noua (varsta isi spune cuvantu') |
2 Attachment(s)
@KrYpToN: Din poze aşa pare.
@Tis-ul: Bună alegere cu farurile OEM pe pisică.Iar Golf-ul arată bine,spor la treabă. Am terminat de curăţat rugina de pe aripi şi le-am chituit. |
Caut un mecanic bun sa ma ajute sa repar Reno-ul... contact [email protected] ...Cred ca trebuie schimbat motorul...se aude ca tractoru lu' bunicu din 1900 toamna
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning