![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
cum schimb camera(din ce buton)?|:D
|
1 Attachment(s)
Am incercat azi sa fac bara fata m-technik 2 .. am facut modelul 3d .. mai are nevoie de cateva finisaje dar am dat de beleaua dracu .. i-am bagat textura cum am facut si cu capota si sasiul cabrio dar in joc nu merge .. nu se coloreaza cum trebuie si asta ma scos din sarite ca nush ce sa fac tre sa caut o solutie .. ..
Si mai e o problema mare .. m-oi descurca eu sa fac modele 3d dar nu stiu absolut nimic de scripting si asta e problema grava ca nu pot adauga decat inlocui .. sasiul cabrio a inlocui sasiul m3 .. O sa mai caut tutoriale si alte chestii ca sa invatz sa adaug elemente, sasiul separat si un plafon si alte maruntisuri :p am 3 luni libere sa incerc toate prostiile care le pot face in joc :)) EDIT : capota still bad lok care am facut-o avea o mica problema in partea stanga era o mica umflatura care ma cam enerva , am incercat sa o remediez cat am putut fara sa afectez intreaga structura a capotei |
Salut....cum fac ca sa am compatibile motoarele cu masinile noi bagate in joc??
|
Quote:
|
alex nu ai putea face la grila narile cromate ?
Multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
si eu te am ... esti pe inv?
|
Quote:
|
baietii ziceti-mi si mie cum pot face drifturi? unde?:D
raspundeti-mi plz!:D |
6 Attachment(s)
Un "mic" Grand Cheroke v12 :!:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu stiu pe care din astea e tu bagale pe toate ai si tyres`uri noi si jante pe 19`20`21`24 ;) unde le gasesti pe alea de pe cheroke !
|
as dori si eu modul asta : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1244806810 .. ma refer la butoane tot .. si daca se poate si ursul :D :x .. e prea ics masina
|
da se gasete pe GOM sau ceva pagini in urma...!! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning