![]() |
Re: Cafeneaua oneştenilor
Quote:
|
Pe mine ma intereseaza pretul la bere, vin si 100ml de tarie(alexandrion, vodka). Eu am sofer si pot sa beau
|
da' cafeaua, cat e cafeaua? si kinley-ul cat e?:lol::lol::lol:
|
cafeaua servita in ceasca de culoarea rosu passion costa 4 lei:D
|
Quote:
|
iar cafeaua servita in ceasca rosie cu toarta neagra?:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
negru mat de la cupola. fumul era de la cauciucuri. |
ahhh m`ai prins,uite nu stiam de negru mat pe cupola,gata ma retrag...:))
|
numai bine de dat o cafea la prieteni intr`o cafenea noua ...asa ca m`am razbunat a 2 oara la sala ,26 de puncte :D
nea andrei` tu luasi ca nu am mai vorbit cu tine de un car de an :) |
felicitari domnu'! te astept la bacau la oras?:lol::lol::lol:
|
Daca tot suntem la capitolul scoli de soferi, nu stiu cati dintre voi stiati ca in Finlanda pentru a avea carnet de conducere trebuie sa stii sa derapezi controlat :D. Vazusem luni cand ma uitasem la Top Gear si am ramas http://timesquad.ro/forum/images/smilies/modern3/47.gif.
Nici nu se compara cu ce e la noi sau in alte tari. Mai bine s-ar face pe poligon o proba contracronometru (din ce am inteles mai demult a existat o astfel de proba) in loc sa puna intrebari stupide la partea teoretica. De condus pe timp de noapte nici nu mai zic. Astfel s-ar face o selectie intre soferi si n-am mai avea strazile pline de "bizoni" care au impresia ca sunt Ayrton Senna, dar intra-n stalp la prima curba. Oricum, e usor imposibil ce spun eu avand in vedere ca nu s-ar mai lua permisele pe "şustache" asa usor :x. Felicitari Andrei pentru sala ! |
multumesc multumesc :cool:
mie imi spui andrei de partea teoretica.nici la capacitate nu am invatat asa:) nu domnu , traseul aici la onesti :D da la ce ninsoare e afara nu cred ca am sa dau pe masina scolii ci pe sania cu reni a lui mos craciun :) |
Hai mah ca Dl Primar are grija sa nu fie zapada pe strada
|
da da....are grija sa fie gheata
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning