![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
am si eu modelul pe alb..arata bine de tot.... |
Lasa Peugeot-urile 307 de-o parte,astept prezentarea celor 2 modele legendare de Ferrari!:lol:
Vad ca te-ai dat numai pe CMC-uri si BBR-uri!:lol::shock: E superb 250,poate il voi lua si eu intr-o zi pe negru sau alb,ambele culori fiind dementiale!:D |
Quote:
As vrea eu sa cumpar doar CMC si BBR, dar poate in alta viata. 250 ti-l recomand cu incredere. Eu o sa il cumpar si pe varianta neagra, dar ceva mai incolo ... |
10 Attachment(s)
Ferrari 250 Testa Rossa (1958) - CMC 1:18
|
6 Attachment(s)
Ferrari 250 Testa Rossa - CMC 1:18 vs. Ferrari 375 Plus - BBR 1:18
|
Absolut superbe amandoua!
|
Superbe ambele exemplare!:shock::shock:
Imi place mai ales combinatia motorului(tot rosie) cu culoarea aleasa la 250 Testa Rossa!:D:shock: |
WOW! Foarte frumoase exemplarele tale.
|
Arata impecabil, parca nu e loc pentru greseli la modelele astea. Rotile spitate mi se par foarte reale. Spitele sunt metalice???
|
Doua modele superbe. Personal le prefer pe cele in cofiguratia de cursa, dar, alaturate, arata excelent si pe rosu.
Sunt metalice spitele si sunt realizate extraordinar, ca aproape orice componenta a acestor machete. |
Wow, next level bro'...ti ai reorientat colectia din nou Andrei?:P
|
Ma bucur ca v-au placut machetele. Nu mi-am reorientat colectia, dar sunt cateva modele vechi cu un design extraordinar. Cu siguranta o sa vina si 250swb berlinetta, dar momentan s-a terminat bugetul.
Suv-urile cu o realizare cel putin decenta la 1:18 sunt putin, asa ca nu ar mai fi decat vreo 4-5 modele(fara sa iau in considerare piata chinezeasca pentru ca acolo nu se justifica banii). Revin cu pozele cat de curand: A6 avant vs. A6 sedan. |
foarte frumoase cele doua Ferrari...li se potriveste de minune rosu:shock:
|
N-o sa spun prea multe ca sunt de prisos cuvintele, cert e ca 375 Plus o sa fie cel putin la nivelul acesteia, daca nu chiar mai sus . Fenomenale ambele, bine te-ai gandit sa le faci poze si impreuna, ca le sta foarte bine. Waiting for 375 8)
|
15 Attachment(s)
Audi A6 Avant - Norev 1:18
Macheta este cam cel mai bun norev din colectie, iar varianta avant imi place mai mult decat cea sedan. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning