![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
deja la 13:30 cerculetele pe zapada se puteau face... :weee::dance:
|
Mergem sa innebunim putin =))
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
:)) nebun ma nebun :)) dupa ce o schimbato
" No am schimbato hai mai dam o tura " :))) Ai inveselit atmosfera mai florine ma:)) |
vezi ce se intampla cand te dai dea DURA pe OMAT cu viteza prea mare :)))=))
|
da ceo patzit?
|
Quote:
@stress: pai cum sati explic...domnul florin avea cam 50 km/h si a tras franuta de mana si a mers vreo 20 metrii dealatu cu masina si so oprit intr-o bordura si sio facut praf jantele de pe stanga :)) aia de fata ma mir ca nu so dezumflat... :))) aia de spate saraca.... |
Florin s-o enervat putin pe bordurile de la Baumaxx si o vrut sa le scoata
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu am poze, numa filmulete am facut (pacat ca nu am apucat sa filmez esentialu :) )
mariu5_chibe @Y! daca vrea cineva mi-o placut atitudinea; o schimbat mai repede ca la F1 la boxe, si o plecat in continuare sa gate cursa ps. Florine sper ca nu ii bai ca am pus poze pe forum :flower: |
cand am vazut k nu se mai opreste am crezut k pup pe botic cielou :)))
|
mah dilailor nu mai postati dinalea cu mine ca vede Hittler si imi da cutzit....va rog mult stergeti poza aia in care apar io
|
Cam ne-am mutat putin de la Interex la Auchan...scuze la Baumax, si ce sa zic a fost o seara plina de evenimente :( neplacute din pacate...dar asta e, pe gheata daca dai in a doua deja nu mai poti controla masina...da la 50 la ora...
P.S. Cu viteza mica si atentie mare! |
Ce ma bucur ca nu am fost singur-ul care o gafato...chiar cand cred ca v-ati adunat voi am trecut si eu pe acolo cu mandra la cumparaturi in interex..si ma apucat talentul de era sa intru cu masina in jysk intre rafturi...noroc ca m-am oprit pe bordura (pagube:scut,senzor de temperatura,aripa interior+bonus janta lovita)...nah bag ceva in iarna asta...:rolleyes2
|
Nebunel iarasi tu :)))) . Lasa ca daca nu merge luam un ciocan mai mare si se rezolva. Duminica vin si euuuuu!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning