![]() |
Re: Noi modele de stikere!!!
bai momentan nu prea avem de ales....asta e ideea mea...cine mai are propuneri sa spuna...
Totusi ne-ar trebui niste stickere pe 22 octombrie nu de alta si de cateva luni tot o lungim cu ca facem dar pana acu nu am mai facut nimic |
Re: Facem si noi stikerele pt masini !?!?!?
Da si eu cred la fel d aceea am si deschis un topic in acest sens....si ii rog p cei kre le au cu asa ceva..sa faca niste modele si sa le expuna acolo
|
tre se ne invatam sa fim kt mai ontopic ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pai o sa pun un model care s a mai propus acum ceva timp...dupa parerea mea este ok...sau dak nu ok , oricum , mult mai reusit dekt ce vrei tu vladutz...mie unul imi place si momentan cred k e cea mai buna varianta :rolleyes2
|
ma mie imi place asta.si culorile sunt ok,mai putin bulina neagra,bulina ar trebui sa fie o culoare vizibila si p filie....ar trebui sa fie altaw culoare...parerea mea,astept si parerile altora
|
imi place ideea lui afa, as scoate flacarile, si cred ca as lasa o singura masina, dar ne-am apropria de stikerul de la MR
|
da fapt ar merge totul in afara d flacari,afa poti scoate flacarile?da id de mess sa vb kte ceva;)
|
1 Attachment(s)
si inca o bucata de la mine...
|
afa incearca bulina rosie si scrisul alb;)sa vedem c iese,scoate negrul ala k p folie nu se vede,asa p rosu merge cu alb ce ai facut tu;)
|
Prima varianta cu mici retusuri ar fi ok....voi ce ziceti?
|
5 Attachment(s)
am mai facut cateva...si am facut mici retusuri si la cel pe negru , in cazul in care pt cei cu folie am putea face stickere care sa le lipim pe dinafara...
|
votez numarul 4 cu scris galben
|
renuntati la steragurile alea ca mai are un club asa exact cum e pe negru Racing Team parca si/sau Racing Sindicate haideti sa fim si un pic originali si prima cea cu masinile duce spre MR masina sau SUN Racers haideti sa facem ce3va mai altfel
|
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Aleks, cati veniti din Bacau pe 22?
Ca de la noi de la Suceava o sa fie cam 7 masini in principiu. Sper pana atunci sa am si bara fata si spate noi. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning