![]() |
|
Re: Chat
Quote:
|
DA!!!! asta era cuvantul pe care il cautam! PROPULSIE SPATE
vai vai......elev |
Ma baietzi mar interesa doua (Altzipilduri) cu CSR delea mici cum se pun pe capota si pe porbagaj nu stit de la cine pot face rost? astept un rsp daca se poate pe privat.si apropo cat costa 2 delea cu CSR:)?
|
astia ma care tot criticati moderatorii sectiunii cluj.
e nevoie sa stiti ca oricand puteti contacta conducerea siteului si sa ne reclamati doi, nu stiu de ce tot ziceti "moderatorii nu-si fac treaba" eu personal verific forumul aproximativ odata pe ora, asa ca nu inteleg ce vina am eu ca vin 2 si scriu in 5 minute 10 posturi offtopic care inca nu apuc sa le citesc nici eu nici tekno. putina intelegere va rog ca nu sunt presedintele tarii ca sa fiu nu stiu cat de atent si nu stiu cat de rapid. si tekno verifica destul de des forumul. uneori suntem plecati de acasa, ca tot omu, sau plecati din oras. PUTINA INTELGERE ca sa urlii si sa faci teoria chibritului in 3 minute ii usor. |
piry yo am fost de vina...sorry/.....
|
nu cred ca se referea la tine ! de fapt sigur nu se referea la tine stai linistit ! bine ai ajuns pe forumul '' de tuning''
piry tzo placut la expo? |
k....ms de intampinare....
|
ma piry are4c dreptate daca e ceva vb cu el si se rezolva;)
|
Stiti de ce inchide femeia ochii cand face sex oral???
PT. CA NU SUPORTA SA VADA BARBATUL FERICIT!!!!! :-))))))))))))))))))))) |
hahahahahahah
|
Ma baietzi mar interesa doua (Altzipilduri) cu CSR delea mici cum se pun pe capota si pe porbagaj nu stit de la cine pot face rost? astept un rsp daca se poate pe privat.si apropo cat costa 2 delea cu CSR?
IMI RSP PLS!!!! |
ma pt a avea ale trebuie sa faci parte din club si pt a face parte din club trebuie sa indeplinesti niste conditii!!!!!
sper ca te-am lamurit !! stikerele cu CSR (cluj street racing) nu se vand ca si cele din piata sau stiu eu de pe unde cu nike,adidas,dunlop,tuning si stiu eu ce mai este!! te-am lamurit |
Vex ule daca vrei sa i dai peste nas la Danutzu .. du-te la o firma de publicitate si fatzi colante cu CSR ;) cat masina de mari !!!:lol:
|
Quote:
|
dadad wob si daca csr e inregistrat si asta face asa ceva si il dau in judecata o sa planga nu??!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning