![]() |
Re: Întâlnirile membrilor 4tuning din Bacău
Quote:
|
vine si czi
|
Bravo, bravo :D
Ne vedem acolo deci :) Eu unul sunt de mâine dimineaţă până duminică... |
echipaj jupan ready... + baietii de la gara
|
din pacate tre sa dau un paste aici :
1 st felicitari pentru o parte de/din organizare/organizatori 2 pentru cealalta parte... imi pare rau dar de obicei nu citez Parazitii: subpuncte: - departe de a avea pista 400 m nici macar 380 cum s-a zis ( am informatii sigure ca distanta totala intre atentie locul de unde trebuia sa se dea startul, rampa pt camioane de beton si intersectia cu strada de dinantea trenului este de 508 m. adica ne-am tras pe vreo 320-330 m + 150 m de franare + vreo 20 m pierduti ca impingea publicul startul. adica unii dintre noi poate nici nu ne mai sinchiseam sa venim ( mai precis cu tractiune fata si turbo ) ca nu avea sens, masinile noastre tragand bine treapta 3 si 4. Ma rog asta conteaza mai putin. - inainte de asa-zisul finish ( nesemnalizat ) cu vreo 20-30 m, mai era un palc de cca 30 de ”oi”, care spectatori, nu aveau ce cauta acolo, si pe care pe multi dintre noi ne-a dus in eroare ( eu personal in cursa cu Astra REX am franat in dreptul magarilor care stateau pe marginea ”pistei”) - suprafata la franare era plina de denivelari si asperitati + canale si pietre (doamne fereste de mai rau, dar a-ti vazut ce a patit Marius cu kadettul UGA) - Domnule ”organizator” Fritz, cum vrei tu sa ne predai fair-play-ul cand inainte de grupa D eu personal eram de fata cand ai cautat si ai gasit ”gasca” cu care sa te dai - aka TT argintiu de 180 cp din SV si ma impingeai pe mine sa ma dau cu REX ( chiar eram atunci cu capota deschisa incercand sa imi scot siguranta de ESP si ABS, butonul nefunctionandu-mi ) ca sa nu iti stric tie perechea ”potrivita”. daca stiam ca tii neaparat sa castigi.. iti promiteam ca te las sa ma bati pe ”402 - 80 m” - nu mai vreau sa aud carcote despre Iasi, caci ei va fac showul de ani de zile ostenii mei ! ( eu sunt din Bacau, deci no comment ) - si ar mai fi cateva de zis... dar nu vreau sa umbresc de tot evenimentul pentru ca au fost cam putine anul asta. In alta ordine de idei, felicitari Razvane pt organizare, felicitari 4tuning (promotorul adevarat al evenimentului - nu meritele atribuite de altii) pentru HAI, KNS si TENGU, adevaratul show fiind facut de ei si felicitari lui ALEKS, admin cu mana de fier, care a avut tupeul sa opreasca totul din cauza oilor de spectatori. Inutil sa mai precizez ca a si fost tras de umar si impins de 2 ciobeni din public ( de aia rosii la fata, voinici si cu par blond tunsi periuta - recunoasteti profilul ??? ) cu de alea cu huo si cu teo. imi pare rau ca nu am fost de fata ca reeditam, probabil incidentul de anul trecut. Si ca sa citez din mine: ”bah opriti totu ca nu merita sa mierlim pentru astia ! venim aici de prin toata tara, stam cu sufletul la gura si la buzunar ca sa ne pregatim masinile pentru ”eveniment” LOL, ne phutem masinile ca sa aibe unii ce sa carcoteasca si culmea mai si platim taxa dupa toate astea... iar Oile, Ciobenii si alte natii de tarani stau pe marginea pistei, si concetrandu-te sa ii eviti, nu mai poti sa feresti ”capcanele” de pe ”pista” si se intampla nenorociri. P.S. personal imi cer scuze pentru locuitorii sucevei, care nu se numara in categoriile de mai sus, dar nu am ce sa le fac consatenilor lor care nu au dat dovada de educatie, bun simt si intelegere. Pentru orice fel de nelamuriri, neclaritati sau probleme 0744.192839 este nr meu de mobil si sunt de gasit in Bacau, str. Marasesti - MaxBet ( Moldova ) |
Am scapat de ei, aia e bine, păcat că nu s-a ales un loc mia inspirat pentru linii, singurul atu al acesei amplasări fiind locaţia extrem de apropiată de evenimentul principal, totusi sperăm că data viitoare să iasă mai bine, poate şi la Bacău, cine ştie...
|
Vezi Emy ca stiu eu de ce nu vin la ``400`` de m :))
|
naspa organizarea la curse .. o fasie de banda era tot ce tineau "oile" sa nu sara in fata masinii ... la star locul nu avea mai mult de 4 mp .. unde era calare comentatorul/cantaret (superb showul cu aleks cand le-a zis ca sunt oprite cursele ) si alti acoliti (tunsi scurt cum a zis Emy .)..
partea de drift a fost cea mai tare multumim Gratzian si Aleks pt efortul depus |
Şi ati mai ratat un scandal, cel de la sfârşit, când clubul organizator, fostul meu club dealtfel, a venit cu "bag p_la în voi băi bulangiilor" şi alte metode de a ne ajuta cu organizarea. :)
Păcat că spiritul de turmă se propagă aşa rapid, pentru că îi ştiu pe fiecare şi sunt oameni tare normali şi lucizi de felul lor. |
Trecând peste scandaluri, certuri şi orgolii nemângâiate, vin cu o propunere:
Ce-aţi zice să organizăm, în spiritul anilor din urmă, întâlniri lunare? Alegem o dată, dau un exemplu, în ultima vineri a lunii, şi stăm la o vorbă, ca pe vremuri. E clar că întâlnirile săptămânale sunt prea dese şi nu ne mobilizăm, eu unul sigur nu-mi mişc c_rul în fiecare săptămână prin diverse parcări, dar măcar odată pe lună aş veni să vă mai văd si la ochi, sunt o mulţime de oameni cu care vorbim pe mess, la telefon sau când ne intersectam în vreun club, dar de văzut la ochi din intenţie, mai rar... Mă uitam pe Oradea când mi-a venit ideea, oamenii s-au întâlnit într-un club de biliard, au făcut o bilă unii, au stat la o vorbă alţii, au pus ţara la cale (mă rog, ei merg la un show mare în Ungaria în aprilie şi stabilesc detalii de pe acum) dar şi noi am putea sa ne găsim 20 de minute măcar într-o dupămasă, ce ziceţi? Sunt mulţi oameni care meirtă să spună ceva şi cei mai noi să prindă câte un sfat sau o poveste de pe vremuri, Cristi, Mishu, Vali Boană, Silviu şi cu George (CZI), Săgeată, Andi, Danuu, Ionuţ şi Andrei, guralivul de Emy, brigada de certăreţi de pe forum de aici, o grămadă de alţi oameni pe care nu i-am pomenit (pentru că n-am memorie nici cât un bunic senil :lol: ), o mulţime de lume pe care eu unul sincer aş vrea să-i văd la un loc, să-i mai aud la un ceai sau o cafea, nu ştiu, aştept şi părerea voastră, odata pe lună e prea mult? |
Eu sunt deacord, dar cred ca vreamea actuala o sa ne traga un pic inapoim dar hai sa incercam..Eu zic ca Duminica mai pe seara ar fi ok, sau vineri seara..nu stiu..
|
Nice idea, presupun ca eu eram sub titlul "certaretii de pe forum" :)))
|
nici toate intemperiile din lume nu m-ar putea opri sa vin (doar sunt omul la toate forumurile si intalnirile:lol::lol:). mi se pare cea mai buna idee.
|
Pai sariti cu data..Cand si unde? :)
|
20 martie, la 1 saptamana dupa expo
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning