![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Stire care ma bucura se zvoneste si a dat si la pro tv ca de la 16 ani o sa se poata da de carnet .....eu acusa fac 17 e numai bine ....asta cica spune Noul Cod Rutier.........eu sper ..
|
Eu sper sa nu se poata lua carnet de la 16 ani ... nu ajunge ca sunt atatia distrusi care iau carnet si se cred piloti de formula 1 ... ajung cati sunt ... nu trebuie sa fie mai multi.
|
Quote:
|
Quote:
|
mai sa stii ca intr un fel e cam rau
iti dai seama ce inseamna sa aiba toti soarecii carnet ??? ce impresii ar sa fie atunci ?? dar ...totusi poate fi si ceva benefic |
iar te iei de mine 83sof? de ce nu incetezi? bine ca ma cred eu shumacher. si sa stii ceva... eu nu depasesc 80-100 la ora... asta pentru cultura ta generala.
|
Ce sa caute "soarecii" la volan:?: La 16 ani soarecii astia nici nu stiu sa...:evil: Stiu ca sunt tari unde se poate obtine permisul de la 16 ani...dar acolo e alt mod de viata....In alta tara, un baiat poate munci de la 16 ani si poate sa-si cumpere masina lui, are responsabliltati si se maturizeaza mai devreme. La noi nu prea merge asa ceva...:idea: Sincer nu cred ca un individ de 16 ani e suficient de constient si responsabil pt asa ceva...Poate nu toti, dar majoritatea da!:twisted:
|
frate... recunosc... la 16-17 ma credeam shumacher... dar realitatea era alta cand am luat permisul... cristi mi-a zis atunci despre ce era vb... si avea mare dreptate. mersi crsiti pt sfaturi si imi pare rau ca invatz din greseli.
|
Mertzane daca tot esti pe forum pasare de noapte ca si mine;) , da si tu un vot la " cea mai impresionanta masina din Bacau":-)
|
Quote:
stiu...cel mai bine ar fi sa poti da la 16 si sa iei la 17 ....ar fi perfect....:!: :D |
Quote:
Cel mai bine ar fii sa dai la 18 si sa iei la 18. |
Quote:
Si te rog frumos inainte de a face o afirmatie...ca de exemplu sa invat sa scriu uitate ...la celalalte 548 de posturi pe care le-am scris si zimi dac e vreo greseala..asa ca mai stai si u in banca ta....ca aproape oricine de pe forum o scris cel putin odata o tampenie ca a mea :-P Trebe repede sa vina RaZv cu starea vremii de fiecare data............:-) |
Quote:
Poate merg eu cu viteza ... dar nu merg ca un tampit ... cum merg multi care deabia isi iau carnetul si nu stiu decat talpa ... fara sa se uite in stanga, in dreapta, in oglinzi ... si nici macar in fata ... ei stiu ca tre sa apese pe pedala ... cam atat ... dar viata nu e nfs ... Pt a avea carnet ... iti trebuie putina maturitate ... putina ratiune ... si in epoca nfs ... e pacat ca un pusti de 16 ani sa isi ia carnetul dupa ce a jucat in disperare nfs, asteptand cu nerabdare sa poata sa conduca o masina ... si cand isi ia carnetul sa ii dea, fiind sigur pe abilitatile lui de sofer pe calculator ... si Doamne fereste se intampla ceva ... Si repet, nu ma refer la toti, pt ca e f posibil ca unu la 16 ani sa nu faca greselile pe care le-am spus eu ... dar dupa mine, 16 ani inca e o varsta prea mica pt multi ... |
Quote:
|
cu multa parere de rau si rusine in suflet :oops: :oops: vreau sa va instiintez ca v-am furat ideea cu topul celor mai frumoase masini si am deskis si pe cluj thread...daca trebuie sa cumpar drepturile de autor sa imi ziceti pretul :lol: :shock: ,dar in loc de bani va vand un pont cu ce chiloti poarta fratele vali de sarbatori :shock: ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning