![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
mt2 nici atat..blocant nu....avea prelungiri la spoilere de la nova cred:D....eleron parca tot de dacie, un volan rosu de te dureau ochii..... a fost cam tiganita masina, dar usor isi revine...:-) |
Quote:
|
Quote:
|
+1 :)))))
Asta a fost buna |
Quote:
|
Quote:
|
inca nu s-au organizat legale la ploiesti,era sa se organizeze anul trecut dar s-au amanat,poate anul acesta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
raportul e 3.45...... |
Pentru cine vine din alte localitati si are GPS, strada este Vasile Lupu, iar startul se da din fata imobilului cu nr. 60.
Linia de sosire este pe strada Rudului la nr. 49. . La sosire se asigura spatiu suficient pentru cei ce vor sa se "intoarca", exista spatiu amenajat pentru odihna, luat masa si activitati distractive. |
Quote:
doar ca sint la subsol.....:lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma fac FASHION :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
te draq .......vinisa putreda...:D
e trendy masina...:lol: sa ii pui si niste floricele, fluturasi d-aia din obor.....fortza.... e de la KauFLand ?.......:lol::lol: arata bine sa o conduci.....nebuneste....:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning