Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

no limits design 02-02-07 13:08

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
un opel care a mai fost facut pe aici:lol: ....am incercat sa fac shi un aerograf;) ........in fine comentatzi pls:o

Gabi 02-02-07 13:15

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 727316)
un opel care a mai fost facut pe aici:lol: ....am incercat sa fac shi un aerograf;) ........in fine comentatzi pls:o

Este a nu stiu cata oara cand ti se spune ca daca faci o masina/ora, nu rezolvi nimic, da' tu nu vrei sa intelegi.

Din fata-n spate:
- grila goala (merge pusa sita);
- spoiler descentrat si cu selectii strambe (vezi sub grila) + ca puteai scoate inscriptia fordrallye de pe el (masina e totusi un Opel, nu un Ford);
- daca aplici vinyl-uri pe masina, foloseste multiply/overlay/soft light (din optiunile layerului) sau scade opacitatea, pentru ca altfel (cum e si cazu' tau), vinylu' pare plat (cum e pe capota si laterul masinii tale);
- roata fata are urme ale masinii de pe care ai luat-o (vezi partea din fata);
- roata spate, pe langa faptu' ca e plata, mai e si stramba + selectii strambe.

Gorby 02-02-07 13:31

4 Attachment(s)
honda am mai pus-o aici, dar n-a zis nimeni nimic :???:

nu fiti rai :-)

no limits design 02-02-07 14:36

ms gaby:oops: .....sry:cry: ......ok hai k fac acu o mashina la care am sa am mai multa grija(ms de sfaturi).......shi pentru alexgby......putzine modificari la honda da arata bine...bravo.....sporla vt tuturor:D

MARI_NSL 02-02-07 14:59

2 Attachment(s)
am facut si io un seat :)) cu o fetita pe el.

Gabi 02-02-07 15:06

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 727541)
am facut si io un seat :)) cu o fetita pe el.

De la stanga la dreapta:
- janta spate ovala;
- geamuri ireale;
- vinyluri ireale;
- janta fata (ca si cea spate) prea luminata;
- fetita mai are putin si cade (tine-o !!!) si in plus, nu gagica inseamna VT.

PS: nu mai folosi sigla 4TuningRO ca semnatura !

Lukian_XXX 02-02-07 16:32

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 727316)

Daca bagai un overlay la vinilul ala iesea chiar belea;)

(!8Y_M 02-02-07 18:17

1 Attachment(s)
Dupa MULTA pauza... pun si io ceva... acelasi opel...

patriotu90 02-02-07 18:18

2 Attachment(s)
astept comentarii ...

no limits design 02-02-07 23:02

2 Attachment(s)
dupa cateva zeci de tutoriale citite:???: am facut shi eu din nou lamboul...shi sincer vreau in special gaby sa comenteze lucrarea fiindca e cel mai sincer de pe aici:D ...ms gaby:-)

Iuli_90 02-02-07 23:25

2 Attachment(s)
Sal, sunt nou p-aici :D... M-am apucat si yo de vt. Vreau sa va arat un 350 Z, a doua masina modificata ;))...prima era prea aiurea k sa v-o arat.Sa imi ziceti parerea sincera pls.[ATTACH]210231 [/ATTACH]

Gabi 03-02-07 00:31

patriotu: ce e asta? Un inger alb? :D Foarte misto masina! Dar...

- la 1x zoom, mijlocul spoilerului (buza inferioara) se pixelizeaza, fata de celelate portiuni ale lui;
- la roata fata, in partea dreapta, cum o privesti, ai niste selectii putin aiurea;
- roata spate iti da senzatia de plat; cred ca daca o scoti putin spre exterior cu partea de jos, s-ar rezolva.

Lucrarea ta are nota 9 de la mine!

no_limits: ai facut un progres! Sincer! Dar...

- masina este imposibil de miscat din punctul meu de vedere (sau poate are hidraulice :winK:);
- janta spate e deformata (cand dai free transform, ai grija sa nu mai misti miezu' jantei in stanga/dreapta/sus/jos pentru ca se deformeaza si arata urat);
- janta fata are alta culoare fata de janta spate (ori le vopsesti pe amandoua in acelasi timp sau aplici aceeasi vopsea pe ele, ori le lasi culoarea lor originala);
- side ventu', in partea de sus, e blurry rau, iar selectiile facute la vopsirea masinii sunt strambe;
- spoileru' de la Porsche TechArt (parca) nu da bine pe masina (ca model), dar ca realizare, imi place cum l-ai pus; doar partea dreapta (cum te uiti la poza) pare mai jos decat cea stanga (din cauza pozitiei masinii - poza nu e facuta la orizontala, daca-ntelegi ce vreau sa zic);
- nu-mi place ce-ai facut cu stalpu' parbrizului - nu se mai vede deloc si da aiurea.

O lucrare de nota 7!

Iuli: prea multe n-ai facut. Daca spui ca esti incepator, eu spun ca daca lucrezi si cu fiecare masina facuta iti repari greselile facute la cele anterioare, vei scoate lucrari calumea.

- aceeasi "greseala" ca si no_limits_design; cand ai coborat masina, ai bagat rotile mult sub ea si nu da bine (+ ca decat daca ar avea hidraulice ar putea sa plece de pe loc si sa ia o curba);
- cand ai vopsit masina, ai vopsit si geamurile; cand faci selectii pentru a vopsi, ai grija sa deselectezi tot ce tre' sa ramana nevopsit;
- carbon mare si ireal.

Nota 5!

Iuli_90 03-02-07 03:11

2 Attachment(s)
Pai nu am facut prea multe, k doar sunt la inceput.In legatura q coboratu masinii stiu k a iesit aiurea;cat despre carbon...exact asa am vz intr-un tutorial...ms k mi-ai spus, k dak nu, continuam asa.Stiu sa vopsesc masina, geamurile eu le-am facut asa(tint albastru;initial le facusem negre fumurii). In fine, am mai facut o masina, la fel, discret modificata + un bumper de la hamman:D(un Sallen S7)
Attachment 210295
app:despre vinyl de pe 350 Z nu zici nimik :(

A, si sa nu ziceti k duc lipsa de jante... astea imi plac mie muuult ;))

Gabi 03-02-07 03:47

2 Attachment(s)
Am inteles.

Saleen: dragut !

Opel Astra GSi

patriotu90 03-02-07 05:43

Iuli_90 ... imi place ca nu te arunci la modificari mari care sa nu-ti iasa ... "putin si bine" ... pt inceput e f bine ... vezi k ai schimbat culoarea masinii dar pe asfalt inca se reflecta masina rosie ... iar in aerisirile din spoiler puteai sa pui niste plasa ...
Gabi ... arata ciudat cu o janta de un fel si una de un fel (doar nu o fi drifter :)) ....

cobbo 03-02-07 08:46

2 Attachment(s)
stiu k sunt cateva greseli...dar totusi comentati si voi! Ms.

P.I.M.P boy 03-02-07 10:15

4 Attachment(s)
salut baietii :) masina este pt o revista de tuning :D sper k nu este nici o problema k postez aici masina orice comentariu este binevenit :)

Gabi 03-02-07 10:28

patriotu: ma crezi ca la cat de cadavru am fost azinoapte nici nu mi-am dat seama ca-s diferite ? :lol: Deseara mai lucrez la masina - pentru ca nu vreau sa ramana asa - si o sa schimb toata roata spate.

Manson 03-02-07 12:47

nuj....da fiatu ala e cam ciudat...vopseauae km aiurea...cum ai tras de ea sau c ai facut

P.I.M.P boy 03-02-07 14:29

nu este ciudat este reflaxia norilor ;) :P

LKS 03-02-07 14:35

numai reflexii ale norilor nu mai sunt alea ...masina nu mai pare deloc reala ...

Yackone 03-02-07 15:30

apreciez faptul ca te-ai chinuit s-o faci pimp boy...dar sincer nu-mi place...parca a avut un accident masina si a fo indreptata cu bolovanu...;)

AdY9005 03-02-07 16:03

wow ce ireal fiatu :sad:

Manson 03-02-07 17:14

exact ce a zis yackone la asta ma refeream si eu.....nu este uniforma culoarea nuj cum sa zic...

Gabi 03-02-07 19:20

Fiecare vede VTul in felul sau. P.I.M.P., din punctul meu de vedere, este romanul care lucreaza cel mai bine, cel mai extrem, cel mai atragator, iar pentru asta, eu il felicit (din nou).

(!8Y_M 03-02-07 20:00

Quote:

Originally Posted by Iuli_90 (Post 728268)
Sal, sunt nou p-aici :D... M-am apucat si yo de vt. Vreau sa va arat un 350 Z, a doua masina modificata ;))...prima era prea aiurea k sa v-o arat.Sa imi ziceti parerea sincera pls.[ATTACH]210231 [/ATTACH]

Ar mai fi de adaugat eleronul, prezenta culorii rosii pe la aripi si pe langa Z din lateral si in spatele rotii din spate se vede asfaltul, desi nu ar trebui.... dar..pt inceput.. e ok

2 fast 4 U 03-02-07 21:35

2 Attachment(s)
Bagati mare.......

La spoiler ma autoatentionez eu.....si la prag.....dar in rest va las pe voi

(!8Y_M 03-02-07 21:41

Quote:

Originally Posted by 2 fast 4 U (Post 729663)
Bagati mare.......

Cam blury.. si mai ales partile din spate ale rotilor

(!8Y_M 03-02-07 21:47

1 Attachment(s)
Sa nu zice-ti ca nu va place culoarea... ca io mor dupa ea...

2 fast 4 U 03-02-07 22:30

Nush ce aveti voi cu Lambo-u asta .........Culoarea ii faina ......intercooleru parca ii cam mare........Jantele transparente is beton in schimb........

NightDevil 04-02-07 01:19

2 Attachment(s)
lumea zice ka e o lucrare de *** ..voi ce ziceti ?:-??

Barum 04-02-07 01:29

Quote:

Originally Posted by 2 fast 4 U (Post 729702)
Nush ce aveti voi cu Lambo-u asta .........Culoarea ii faina ......intercooleru parca ii cam mare........Jantele transparente is beton in schimb........

+ ca ce dumnezeu intunecati asha masina ? :x nu vad rostul :rolleyes2

Gabi 04-02-07 01:29

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 729893)

2 chestii imi sar in ochi la ora asta: oglinda, care e blurry si spoileru' ala spart, care incepe sa devina obisnuinta si... cel putin, mie nu-mi mai place.

In rest... lucrarea e cat se poate de ok !
Quote:

Originally Posted by P.I.M.P boy (Post 728662)
salut baietii :) masina este pt o revista de tuning :D sper k nu este nici o problema k postez aici masina orice comentariu este binevenit :)

Brushu' care de fapt nu e brush... :roll:

Yackone 04-02-07 01:38

mi se parea mie cunoscut body kitul de undeva...rusinica pimp:oops: ;)

vio[s] 04-02-07 01:51

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 729893)

Calitativ e f buna ........... dar jentile strica tot ......daca mareai arcada de la rota spate cred ca iesea mai bine ..........

MARI_NSL 04-02-07 02:09

marfa . lambo. beton jantele. bafta

Barum 04-02-07 02:10

Quote:

Originally Posted by P.I.M.P boy (Post 728662)

shame shame shame :x

MARI_NSL 04-02-07 02:12

2 Attachment(s)
comm. ce zicetii de golfuletzu asta. parka e mai marfa.

MARI_NSL 04-02-07 02:17

2 Attachment(s)
cum arata mai bine. stiu ca e bluri da asta e facuta repede. cred ca o sa stau pe o masina . mai mult timp sa vad ce iese.

Yackone 04-02-07 02:45

2 Attachment(s)
exercitiu de brush;)

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning