Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

platon911 04-05-07 18:28

Re: Diverse discutii

shoaca tu cine esti tata.....ma cunosti? ti se pare!!!;)

shoaca 04-05-07 18:31

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 884715)
shoaca tu cine esti tata.....ma cunosti? ti se pare!!!;)

te cunosc mai bine decat ti-ai imagina tu si opelasul tau cu consum de 4.9 ;) sau cat aveai tu la semnatura

kraven_4_all 04-05-07 18:32

paltoane....vezi cu ...shoaca.......citeste ce scrie la semnatura lui akolo....be carefull:)

platon911 04-05-07 18:41

uuuuuuuuuuuuu......bine k ma cunosti mah bv tie ma bucur pentru tine!!! vrei vreun premiu ceva?.......zi si tu cn esti poa te cunosc si eu;)

tng 05-05-07 18:25

tre ... baga un ochi aici, sau chiar 2 :D
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/38442-vand-schimb-hyundai-coupe-negru-model-2003-2006-gk.html

Vibe 05-05-07 18:54

mi-a placut raspunsul ce i l-a dat tipului cu rx8 care mi s-a parut ca vroia sa faca un misto.... l-a linistit :)

tre 06-05-07 03:00

tng pai e binishor as zice... nu?

tre 06-05-07 03:01

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 884064)
diverse discutii. masini .femei ..combinatii.scandal.bancuri,mai tre pesti ;)

pai acvarii avem.

kraven_4_all 06-05-07 10:21

de asta n`am dus lipsa niciodata....ne`a urmarit mereu:D

Fane2Fast 06-05-07 14:03

:))) :))) Bah deci eu zic sa terminam cu astea cu acvariile..sau cu asigurarile...se supara pe noi apoi..si nu e frumos! ..... SI CE DACAA!!!!!!!HAHAHAH!

Fane2Fast 06-05-07 14:20

deci frate ascult melodia aia cu Pistol si Baietzas rad de vreo 30 de minute nu mai pot =)) :)):)):)) pic jos de ras =))

tng 06-05-07 17:10

Pe luneta mea sta semnu' de la Nike bine lipit / iar sub el autografu' lu' adrian putzin mai mic
.....
Husele-s de calitate imitatie de piele / pe ele-s imprimate femei goale,bani, margele :lol:

Fane2Fast 06-05-07 17:14

=)) =)) =))

kraven_4_all 06-05-07 18:27

mai bine citezi toata melodia tng`ule..:):):)

kraven_4_all 06-05-07 18:37

shoaca....din partea mea sunt intrati amandoi`...dar trebuie sa hotareasca si restul membrilor din klan:D

tng 06-05-07 19:15

Quote:

Originally Posted by shoaca (Post 887528)
bai asigurare nu te mai umfla in pene ... era vorba de un bax de bere pe care il cumparasem NOI ;)
ramane sa discutam aspura lui fane si hrz-u despte intrarea in klan 8)

da ii corupem noi cumva

riv_gms 08-05-07 16:56

iara va certati ... nu v-ti saturat de atata cearta ... hai hopa ...

GiGiCarbiT 08-05-07 17:24

Da`ti si stikere la clanu vostru?

kraven_4_all 08-05-07 18:46

e in lucru`...cu timpu` sper sa rezolvam problemele:)

Aadryan 08-05-07 19:38

El cred ca face confuzie intre clanul Shoaka si comunitatea 4Tuning Ploiesti !!

kraven_4_all 08-05-07 19:57

adriane u aveai asta la semnatura...cu ingeru` etc etc??...k sa mor de am vazut`o....

DJ e-Jay 08-05-07 20:17

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 890183)
Buc e raiul curselor.... si din cauza voastra cu toate trotinetele kitsch nu se pot da cei care adevarat vor. nu au loc de voi, mai atrageti si politia dupa voi !! daca nu aveti cu ce faceti curse, stau pe treaba mea

Bravo, a inceput sa se faca discriminari in functie de masina si putere in ultimul timp !
Pot sa am si trabant, ca tot ma duc la curse, fiecare cu ce poate, ca nu e plina romania de ferarii si lamborghinii, si nu mai au unde sa se dea de dacii !
Toti suntem egali, ca nu au prioritate masinile puternice la curse, are dreptul toata lumea sa se dea, fiecare cu ce are !

GiGiCarbiT 08-05-07 22:36

Quote:

Originally Posted by DJ e-Jay (Post 891151)
Bravo, a inceput sa se faca discriminari in functie de masina si putere in ultimul timp !
Pot sa am si trabant, ca tot ma duc la curse, fiecare cu ce poate, ca nu e plina romania de ferarii si lamborghinii, si nu mai au unde sa se dea de dacii !
Toti suntem egali, ca nu au prioritate masinile puternice la curse, are dreptul toata lumea sa se dea, fiecare cu ce are !

Zau de Nu are Dreptate Baiatu...Se fac atatea discriminari dalea ...ce nesimtire! Daca are omu dacia.....poate sa se dea cu ea.. o liniuta in curte la ........REMAT :)):))

Tu ai 54 aml la numar?Te stiu...team mai vazut...e 54 de la anul nasteri?sau fabricatia masinii?

panaitescud 08-05-07 22:54

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 886899)
de asta n`am dus lipsa niciodata....ne`a urmarit mereu:D

de mine era vorba ??

PH86MIN 08-05-07 23:02

mah care din voi si a facut user la panarama iar?? :)))

shoaca 08-05-07 23:04

doamne .... nu a facut nimeni nici un user la panarama ... daca asha il cheama pe el ;) gigidebara sau cum o fii :lol:

PH86MIN 08-05-07 23:05

prea ii cunoaste pe toti nu ti se pare?? :))))))))

GiGiCarbiT 08-05-07 23:07

Muammaaa ce dilema :)) :)) tre sa il chemam pe Hernest ala :))

Gogu02 08-05-07 23:46

Bogdane
BMW - ai las-o si tu mai moale pe bulevard ca era sa-mi iei vopseaua de pe bara din spate in seara asta. Si vezi ca pe la LONDON HOUSE iti poate aparea oricand pe trecerea de pietoni vre-un om. Aia nu e zona de competitii. Daca ti neeaparat fa-o in alta parte unde sunt intersectiile semaforizare si pietonii au culoarea rosie la semafor ;) (e valabil si pentru cine era in fata ta)

In rest ce sa zic: Mi-a placut manevra :twisted: !!! As vrea sa am si eu masina sa ma plimb asa frumos.

P.S. Ce masina era aia din fata ta ca nu am bunghit-o prea bine. Am avut impresia ca era un 206. Oricum am vazut ca avea numere straine.

shoaca 08-05-07 23:56

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 891701)
Bogdane
BMW - mai las-o si tu mai moale pe bulevard ca era sa-mi iei vopseaua de pe bara din spate in seara asta. Si vezi ca pe la LONDON HOUSE iti poate aparea oricand pe trecerea de pietoni vre-un om. Aia nu e zona de competitii. Daca ti neeaparat fa-o in alta parte unde sunt intersectiile semaforizare si pietonii au culoarea rosie la semafor ;) (e valabil si pentru cine era in fata ta)

In rest ce sa zic: Mi-a placut manevra :twisted: !!! As vrea sa am si eu masina sa ma plimb asa frumos.

P.S. Ce masina era aia din fata ta ca nu am bunghit-o prea bine. Am avut impresia ca era un 206. Oricum am vazut ca avea numere straine.

ce bogdan ma ?
eu nu stiu nici un bogdan cu bmw pe la noi pe aici :rolleyes2

DONU' 09-05-07 00:41

Asta iar isi face belele cu Shpaga ! :lol: :lol: :lol:

bogdan_wrc 09-05-07 08:13

ce BMW?? eu nu am BMW la numar, pt ca nu am BMW. despre ce manevra este vorba? inainte sa vorbesti esti sigur ca nu ma confuzi?

bogdan_wrc 09-05-07 08:20

Quote:

Originally Posted by DJ e-Jay (Post 891151)

la ILEGALE...eu fac discrimari fata de cazanuriiiiiiiiiii kitsch < 50 de cai conduse de analfabeti.si de impresariiiiiiiiiiiiiiiiiii. ooo, zeiiiiiii ai curselor.....
nu ai cu ce, stai acasa. nu toti avem cu ce. nici eu nu am. asa ca nu ma bag! punct.
toti frate sunteti mari pasionati de liniute, si scoateti din voi stupizenii gen PLECI CAND II DAU EU a2a. hai frate las-o in MM de gluma proasta...

DON ASTEPT UN RASPUNS. TE DAI CU MINE? DAR ASTEPTI SA O PUN EU IN D SI DUPA AIA SA II DAU 2a? SI PLECI CAND II DAU EU A 2a??

kraven_4_all 09-05-07 09:45

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 891563)
de mine era vorba ??

nu dc si u ai vreun acvariu pe 4 roti`?:)

GiGiCarbiT 09-05-07 11:39

:)) :)):)):))

Gogu02 09-05-07 12:24

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 892019)
ce BMW?? eu nu am BMW la numar, pt ca nu am BMW. despre ce manevra este vorba? inainte sa vorbesti esti sigur ca nu ma confuzi?

Nu despre tine era vorba. Din cate stiam BMW-ul ala albastru e al unui tip pe care il cheama Bogdan. Cel putin asa mi s-a spus ca-l cheama. Daca vreti ii dau tot numarul dar nu am vrut sa se supere cineva pe mine ca ii dau numarul de inmatriculare public. Ca mai sunt si politai care au aflat de forumul asta.

Gogu02 09-05-07 12:30

Nu am vrut sa critic pe nimeni sau sa atac pe cineva in nici un fel; doar spuneam sa fie mai atent pe unde o da si cum o da pt ca la modu` cum a condus el aseara nu il vad bine deloc.

soxovi 09-05-07 12:32

unde pot gasi si eu Jante de Opel Vectra la mana a 2,si la ce pret?

bogdan_wrc 09-05-07 12:33

despre care Bogdan este vorba? ca din primul tau post am inteles ca mi te adresai mie. si eu nu am BMW si ma indoiesc ca ma cunosti.
deci? eu alt BGD pe aria PL nu cunosc...

Gogu02 09-05-07 12:49

Scuze daca am gresit. Sa nu intelegi gresit. Nu despre tine era vorba. Cum am scris si mai sus: am dat un telefon sa ma interesez a cui e acea masina si mi s-a spus ca e a unui baiat pe care il cheama tot Bogdan (ca si pe tine). Oricum, merge BMWul ala de rupe; vreau si eu unul la fel :((

All times are GMT +2. The time now is 04:35.

- Copyright 2026 4Tuning