Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Sobolanu*Original 09-06-10 19:16

Re: Club CIELO

cn se baga sa schimbe luminile la un ceas bord kadett lcd electronic? astept oferte

tiolik 09-06-10 20:04

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3429307)
cn se baga sa schimbe luminile la un ceas bord kadett lcd electronic? astept oferte

daca ai vreodata drum pe la craiova te astept la mine sa ne uitam la el si poate il si rezolvam :)

Sobolanu*Original 10-06-10 19:58

bn bosule eu am mai vb si cu cei de zexstar si au zis ca nu se baga ca are prea multe integrate an ceas si sa nul arda!!!!! :twisted::twisted:

tiolik 11-06-10 11:21

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3432017)
bn bosule eu am mai vb si cu cei de zexstar si au zis ca nu se baga ca are prea multe integrate an ceas si sa nul arda!!!!! :twisted::twisted:

nici eu nu am facut de kadet gsi dar ca sa iti pot spune daca ma bag sau nu trebuie sa in vad desfacut :D

Mugurel_YCV 11-06-10 14:33

le-am facut alb neon si se vede bn tare :P da la ace cum sa fac sa pun led rosu :D

B-64-KTL 11-06-10 17:50

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3432017)

La cei de la Zexstar il am eu facut. Si din acelasi motiv, sa nu pateasca ceva bordul, am ales doua leduri albe foarte puternice si nu mai am probleme cu soarele ;) (tot la ei l-am facut).

Sobolanu*Original 11-06-10 20:32

stiu bai ktl ca am mai vb noi. stiam ca leai facut la cei de la zexstar dar eu voiam facute albastre citeste mai bn si dupa comenteaza ;)

Sobolanu*Original 11-06-10 20:34

si ceasurile tale sunt mai catar ca ale mele bosule :))))))))))))))) sit nu te mai baga in treaba altuia sa nu te traga curentul la ochii

banzay 11-06-10 21:25

Altul care 's-a luat' de la prea multa faima... :rolleyes2

RaZVaN_17_06 11-06-10 22:55

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3434396)
Altul care 's-a luat' de la prea multa faima... :rolleyes2

faima pentru ce :???:

banzay 11-06-10 23:06

Eh... eram si eu ironic vis-a-vis de comentul plin de 'har' al soricelului :)

RaZVaN_17_06 12-06-10 00:09

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3434583)
Eh... eram si eu ironic vis-a-vis de comentul plin de 'har' al soricelului :)

frumos :D

Apropo, foarte frumoasa masina, ma bucur ca ai pastrat vopseaua alb.

ing3r 12-06-10 01:08

Pe bune acuma, dar din ce vad pe aici unii au probleme serioase...
Multi bani bagati intr-o masina nu inseamna neaparat tuning (sau macar tuning cu bun gust), uneori se poate cadea usor in extrema cealalta, kitch tuning.
Iar impresiile de mare tuner nu isi au rostul, aici, pe sectiunea Daewoo...parerea mea.
Mai bine modest , dar cu treaba facuta bine si cu gust, decat cu gura mare si plin de impresii...No offense!

ALEX_BZN 12-06-10 11:42

Si tuningul mioritic tot tuning se numeste:))).....pana la urma tuningul e o arta....unii o fac bine altii nu..nu toti avem ureche muzicala sau talent la pictura:))..ba chiar exista si multe opere nedescoperite inca:))

Robert_MNW 12-06-10 11:42

Ma omu' vruia sa se laude ca are bord de GSI si nu unu' normal de muritor de rand, simplu conducator de Cielo...nu v-ati prins si voi ce naiba :lol:
Si bai' mighty mouse lasa tupeul deoparte ca nu rezolvi nimic asa...doar te faci de ras;) E doar un sfat!;)

B-64-KTL 12-06-10 17:50

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3434310)
stiu bai ktl ca am mai vb noi. stiam ca leai facut la cei de la zexstar dar eu voiam facute albastre citeste mai bn si dupa comenteaza ;)

si ceasurile tale sunt mai catar ca ale mele bosule )))))))))))))) sit nu te mai baga in treaba altuia sa nu te traga curentul la ochii

Sa inteleg ca te-ai atacat?! Ca sincer nu aveai de ce....dar nu conteaza. Bafta la ,,tunning" ;).

Sobolanu*Original 12-06-10 17:59

nu prietene dar prea multii se baga peste mine si nu-mi place deloc , daca cer parerea cuiva stiu pe cine sa caut, pe tine ktl sau pe serban care mi-a si montat bordul, alti prieteni si cunostinte. numai bine si bafta si tie in continuare.

sunt destui pe forum care vorbesc de tuning si multe alte chestii. eu nu critic aiurea si unde nu-si are rostul.

un tuning la masina se face in mai multe felurii si gusturi impartite de la om la om gen clen look, tuning show.carsound tuning, unbau tuning si ...................etc

Nota moderator: Poate inveti sa folosesti si semnele de punctuatie. Nu mai zic de cratime...

ing3r 13-06-10 02:36

Ce scrie , ca nu inteleg?
Poate sunt eu mai greu de cap...Offf, gramatica asta... :(

Sobolanu*Original 14-06-10 21:41

gramatica de balta ;))))))))))))

banzay 15-06-10 19:52

Nu are nimeni de vanzare 1-2 actuatori/solenoizi/motorase din alea pt deschiderea portbagajului?

johnsonxxl 15-06-10 22:05

stiti daca butucul de la volan e acelasi ca pe espero la cielo? se potriveste de opel de care?intreb pentru ca vreau sa imi schimb volanul.. multumesc

TM32CIP 16-06-10 14:38

Baieti imi cer scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar vroiam sa va rog sa dati un click pe semnatura mea, este o chestiune foarte urgenta. Imi cer scuze de offtopic, si va multumesc pentru atentie.

TM32CIP 16-06-10 14:39

Baieti imi cer scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar vroiam sa va rog sa dati un click pe semnatura mea, este o chestiune foarte urgenta si fiind "colegi" apelez la ajutorul vostru. Ofer 100 euro cadou celui care imi gaseste client. Imi cer scuze de offtopic, si va multumesc pentru atentie.

mihai_cosmin90 17-06-10 22:12

ceva noutati la cielo,daca o bag pe laptop ce imi spun ce-i de la service ca masina merge struna si gata mi-au saltat banii sau ma informeaza cu ceva despre problemele masinii??:rolleyes2 astept raspuns p 4 tuning sa p id mihai_cosmin90

mike-fullspeed 18-06-10 22:14

Poate daca o bagi pe tester vezi ceva.... :)))):poke:

adyadrian02 24-06-10 00:32

unde imi pot schimba si eu becurile la bord,sa lumine alta culoare?

AdrianSB 24-06-10 06:27

pe unde pot gasi leduri compatibile cu beculetele alea de la butoanele de pe bord ? de preferinta albe si rosii ...

tiolik 24-06-10 16:03

Quote:

Originally Posted by adyadrian02 (Post 3465493)
unde imi pot schimba si eu becurile la bord,sa lumine alta culoare?

daca ai drum prin craiova ti le fac eu :)

Quote:

Originally Posted by AdrianSB (Post 3465628)
pe unde pot gasi leduri compatibile cu beculetele alea de la butoanele de pe bord ? de preferinta albe si rosii ...

poi la tine in oras sau daca nu pe net sau in cel mai rau caz iti pot trimite eu :D

AdrianSB 24-06-10 16:08

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 3466979)
poi la tine in oras sau daca nu pe net sau in cel mai rau caz iti pot trimite eu :D

rectific intrebarea era defapt sunt compatibile orice leduri sau trebuie cautat un anume tip ?

tiolik 24-06-10 17:00

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AdrianSB (Post 3466990)
rectific intrebarea era defapt sunt compatibile orice leduri sau trebuie cautat un anume tip ?

aaa, nu am inteles, in cazul asta trebuie sa cumperi leduri T10 sau mai pe romaneste w5w (ca cele de pozitie) si ca sa ai un rezultat cat de cat favorabil te sfatuiesc sa cumperi leduri ca cele din poza 1, dar nu mai mari(cu mai multe smd-uri)pt ca nu o sa aiba loc, bordul e destul de "inghesuit" si nu permite leduri foarte mari;la consola ai leduri T5 (poza 2) iar la butoanele de pe langa ceasuri ai niste beculete care pot fi inlocuite cu leduri normale (3mm - poza 3) la care pui o rezistenta de 1kilo-ohm dar ai nevoie de pistol de lipit; si in cazul in care ai cielo gle la butoanele de la geamuri ai leduri de 3mm care se pot inlocuii tot cu ajutorul unui pistol de lipit

mihai_cosmin90 24-06-10 21:06

salutare

am vzt p net o poza cu un cielo din alta tara care avea casetofonul in locul climatizarii si climatizarea la jumate .ce crede-ti putem sa facem si noi o modificare din asta???:?:

adyadrian02 24-06-10 21:12

mie cam frica,poate nu iese bine,daia cautam pe cineva care se ocupa numai cu asa ceva,asi vrea alb cu rosu,am vazut intro poza aici pe site,se vedea foarte frumos.....

adyadrian02 24-06-10 21:21

5 Attachment(s)
e mai simpla masina mea.....

johnsonxxl 24-06-10 21:29

Quote:

Originally Posted by adyadrian02 (Post 3467778)
e mai simpla masina mea.....

arata bine masina..intretinuta :d cat mai multi km cu ea ;)

adyadrian02 24-06-10 21:40

3 Attachment(s)
cielo 1.5 16 valve 90cp,an 2002 130000 km,o am de 3 ani,am luato la 55000km,al 2-lea proprietar!cand am luato era foarte simpla,am mai puso eu un pik la punct,iasi mai face da nustiu ce:)

ing3r 25-06-10 03:17

Mama ce motor curat ! Bravo...
Se vede ca e masina intretinuta !

AdrianSB 25-06-10 09:09

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 3467136)
aaa, nu am inteles, in cazul asta trebuie sa cumperi leduri T10 sau mai pe romaneste w5w (ca cele de pozitie) si ca sa ai un rezultat cat de cat favorabil te sfatuiesc sa cumperi leduri ca cele din poza 1, dar nu mai mari(cu mai multe smd-uri)pt ca nu o sa aiba loc, bordul e destul de "inghesuit" si nu permite leduri foarte mari;la consola ai leduri T5 (poza 2) iar la butoanele de pe langa ceasuri ai niste beculete care pot fi inlocuite cu leduri normale (3mm - poza 3) la care pui o rezistenta de 1kilo-ohm dar ai nevoie de pistol de lipit; si in cazul in care ai cielo gle la butoanele de la geamuri ai leduri de 3mm care se pot inlocuii tot cu ajutorul unui pistol de lipit

merci pt informatie

casp3r75 25-06-10 09:22

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3468405)
Mama ce motor curat ! Bravo...
Se vede ca e masina intretinuta !

probabil ia bagat jetu... am un var care are un cielo sohc si ia bagat jetu si arata la fel...

speedlover 25-06-10 11:03

Quote:

Originally Posted by adyadrian02 (Post 3467824)
cielo 1.5 16 valve 90cp,an 2002 130000 km,o am de 3 ani,am luato la 55000km,al 2-lea proprietar!cand am luato era foarte simpla,am mai puso eu un pik la punct,iasi mai face da nustiu ce:)

las-o mai jos si schimba-i adidasii :joy:

banzay 25-06-10 12:50

Superba masina Adriane :) Chiar daca e simpla, pare super intretinuta! :oops:

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning