![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
2 Attachment(s)
abia ce am ajuns in iasi si am vazut un cl500 alb.. pachet brabus... mmm am ce visa la noapte
|
;) am vazut si eu pe la 5 pe centru acel ferrari din Iasi F430 cabrio si aveam camera la mine dar...nu am reusit sa fac poza ...si in fata la astoria este un lincoln town car :):):)
|
1 Attachment(s)
Adica acest Ferrari?8) ....nu pun mai multe poze pana-n 10 Decembrie, cine stie cunoaste:D
|
10 Attachment(s)
zece flotari cine se gandeste la prostii.. :D Masina se stie foarte bine
|
plymouth prowler... galben cu nr rosii
zona: gara de est poza.. zilele urmatoare |
Quote:
omul a modificat masina in cele mai mici detalii, doar cu piese originale, atat la interior cat si la exterior, si totul a costat mult, te asigur.(cand spun detalii spun inclusiv amanunte care altii nici nu stiu ca exista, cum ar fi spatiile de depozitare de sub cotiera, sau diverse zone ale bordului pe care nu le observi decat daca te uiti special acolo. jantele sunt after-market, sunt nou puse, este vopsita integral, nu pentru ca ar fi avut nevoie, ci pentru ca are o culoare cu totul speciala, un negru cu inflexiuni verzi absolut superb, iar ca motorizare, nu e 318/320 d, ci e chiar un benzinar suficient de puternic... |
Quote:
Ca unii considera sau nu tare masina asta ... e ceva ... sau ca nu o considera pe gustul lor ... dar de aici pana la kitch e cale extrem de lunga... Bmw-ul e a unui tip din Bacau si are 6 ani ... cred ca a implinit chiar 7, este modificata de cand multi nu stiau cu ce se mananca asa ceva, proprietarul e un tip super, pt care masina asta inseamna foarte mult. Kit-ul e comun pe bmw, comun acum poate, ca in momentul in care l-a pus el era cam unic. Si la varsta care o are, masina arata super, ar merita ceva poze mai mari cu ea curata sa vedeti in ce stare se afla masina asta. Masina e vopsita la un service din iasi, unde a vopsit si cristi_407 masina, e neagra si cu perla verde inchis ... e deosebita culoarea. iar stopurile nu sunt afumate, sunt date cu aceeasi vopsea in concentratie mai mica... Inafara de motor masina asta are tot modificat (la motor are doar un filtru bmc si are evacuare remus), exterior si interior, e facuta in timp, si omul inca mai lucreaza la ea, vezi jantele luate de putin timp cred. Jantele sunt oxigin, si sunt chiar scumpele, si isi dorea de mult timp sa le achizitioneze. Si la bani ... multi bani s-au bagat in masina asta, si multi o sa se mai bage, sunt convins de asta. Chiar mi-as dori ca majoritatea de pe forum asta sa fie la fel de pasionati si sa puna in masina lor macar jumate din cat suflet cat a pus proprietarul acestei masini. wtc, te-am citat ca sa te corectez, sper sa nu te simti atins de ce am zis eu, sunt convins ca daca ai sti masina si pe proprietar ai avea cu totul alta parere. |
am si eu o intrebare.ce aparitie ne mai poate surprinde?ce masina ne mai poate face sa tresarim atunci cand o vedem pe sosea.traim intr-o tara in care vezi bentley,rolls,ferrari,slr,samd aproape peste tot
mai exista un nextlevel? |
Quote:
|
Plus Maserati MC12, Saleen S7 ...etc..:D
Gata cu off-topic:D |
Quote:
Scuze pentru ca am fost prea dur, dar ce sa fac daca din poza nu se vad prea multe detalii. Imi pare rau daca l-am criticat , ce sa faci , se mai intampla din cauza ca o gramada de e46-uri sunt stricate cu kituri ieftine. Unde pot sa vad poze mai clare/reusite cu masina ? |
AUDI S5 si RS8.....shhh......sa fie siniste....
|
RS8? :shock: ...nici nu a iesit pe piata din cate stiu :shock: , nu cumva era R8, A8 sau S8? Corectati-ma daca gresesc!
|
Quote:
;) Barfele se extind, gura lumii zicand ca un RS8 in teste a ars pe nurburgring https://www.youtube.com/watch?v=4jkO7dWmDHQ Bafta |
Quote:
|
12 Attachment(s)
|
8 Attachment(s)
Si de prin Brasov cateva............mai sunt o gramada de avioane pe sosele orasului(porsche carrera gt,range rover hamman,s 63 amg,etc!)!!!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Noul M3 in aceasta dimineata ... Iancului ...
|
Quote:
Noul M3 e criminal , am avut ocazia sa ma urc intr-unul la Bavaria iar despre cum merge....mi-am imaginat si a fost de ajuns:). |
da....noul M3 in Iasi e de vreo cateva luni:D
|
Quote:
|
o sa se umple tara de ele.o ducem bine fratilor,sa moara vesticii de oftica!
|
bmw`ul care l`am pozat eu o fi m3? nu avea nici un badge dar cred ca era dekt pachet M..din cate stiu difera prizele de aer de la capota..:-??...greu..tootusi e un e92 in ploiesti :) 1st cred..>:) propietaru a avut un clk inainte...pissda rau :D
|
http://www.gandul.info/masina/cele-t...ml?3892;318210
Intrati si cititi |
Quote:
|
daca cele mai tari masini sunt in Bucuresti.....ce sa mai zic de cele din Dubai...Monaco......
|
este un articol mai vechi despre luxury car show unde au fost prezente unele dintre cele mai tari masini din lume :) nu va mai ambalati ... :)
|
OT in leg cu RS8-u, a ars cu V10-le de pe noul RS6 deci 580 cai din cauza sistemului de racire a motorului incapabil sa se descurce cu atata caldura. Partea si mai prosata e ca nu a fost singurul prototip care a luat foc. Cu siguranta va ramane un V10 TT chiar daca mai slab ca putere. Sursa AudiWorld.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ar fi interesant sa faceti o tura cand aveti vreme in Belgravia, cartierul milionarilor din londra, sa vedeti domnilor cum stau ferrari langa bentley, aston martin, rollsuri, tvr-uri, lamborghini, skyline, amg-uri, maybach, zilnic vad zeci si zeci. Deci faza cu invidia europenilor...sa o lasam mai moale.
|
Quote:
colectionarul este d-nul Baldescu;) |
2 Attachment(s)
am vazut si eu noul m3 :D
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mi-o dat un vecin si prieten sa ii golesc memoria telefonului, am gasit asta si mi am zis sa le pun pe forum
|
10 Attachment(s)
de prin craiova......:!:
|
7 Attachment(s)
tot de prin craiova......
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning