![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
am si eu o rugaminte, ma puteti ajuta azi cu o placa video pe pci express? pentru cateva ore, sa fac niste teste.
|
Nu stie nimeni daca pot conecta un laptop si un calculator intre ele cu un cablu USB?
|
Quote:
|
deci nu mai sunt doritori de iesit acuma seara ?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Mi-am gasit un Toshiba Satelitte C650D-15H, IntelŪ PentiumŪ Dual Core Processor T4500 @ 2.3 GHz, 3 GB DDR3, 320 GB, Intel Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500M la 2.100 lei? Recomandati? Nou, 2 ani garantie.
|
Quote:
|
LA MULTI ANI !! Si craciun fericit sa aveti :D
|
Quote:
|
cu 1000 de euro iti iei masina si nuti mai trebuie calc =))
|
mai are de asteptat 4 ani ca de nu ... masina isi lua :twisted:
|
Care 4 ani vere? Un an si inca vreo 3-4 luni :).
|
Oras: Baia Mare Age: 16 Posts: 747 De aici am luat ... si numa 2 is oricum =)) mno scuzele mele, nush de ce m-am gandit ca la 20 de ani poti sa dai pentru permis :shock: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu te arunca, daca poti sa mai pui inca 50-100 ron cred ca iti iei ceva mai bun, ca deh, la ce bani sint nu cred ca ne permitem sa le schimbam in fiecare luna (cazul meu :sad:) ps. vezi ca au si promotii de cracaciun :D http://www.emag.ro/newsletter/2010_12_21_Laptop_TV/ |
da isi ia ferarii =)) si betmen ?=))
Stii cum e cu laptopurile la fel ca si cu calculatoarele si eu am dat 40 de milioane pe calculator si peste aproximativ jumate de an il puteam lua la jumate de pret si acuma creca il iau gratis =)) |
:) ! Ce Fac Baimarenii mei ? Prin Acest topic vreau sa va urez un Craciun Fericit alaturi de cele dragi "Pistoanele, Turbinele, Intercoolerele, Body kiturile. etc", dar si de cei Iubiti Familie, prieteni !
Cat despre urarea celebrului La Multi Ani poate reusesc si o sa vi-l urez personal. Caci Poate termin de reansamblat masina si ne vedem in Baia Mare de Revelion ! Va Salut cu Respect! Sarba(u)tori Fericite. MnezO |
Mi-am luat un Acer Apire 5738ZG. La ce ar trebui sa am grija? Bateria este bine sa o tin in laptop sau separat?
|
Remus Auto vinde atat piese import originale si de producatori la preturi fara concurenta, cat si piese pentru electromotoare si alternatoare, aeroterme int., casete de directie, pompe de servo, iar pentru a veni in ajutorul dumneavoastra si a ne asigura ca ceea ce vindem se potriveste autoturismului asiguram montaj pieselor vandute
0720 61 48 43 0761 45 67 98 - Adresa : str. PL.RADU GHEORGHE, NR 6, SEC 3, BUCURESTI |
Quote:
|
|
Quote:
Cat despre faptul ca bateria se degradeaza in timp, e un fapt neglijabil pana la urma, deoarece la un stil intensiv de folosinta (aka 24/7 timp de un an), bateria laptop-ului meu tine 1h 52m, fata de cele 2h 10 min declarate de producator. Asa ca, sfatul meu e sa tii bateria inauntru, ca nu are rost sa tot scoti/bagi/scoti/bagi bateria de fiecare data cand il muti dintr-o camera in alta, sau iesi la un suc si-un wireless in oras, nu? Parerea mea! |
corect, faza cu scosul bateriei e cam aiurea. oricum laptopurile de acum au tot felul de protectii.
cooler pad iti trebuie daca e un laptop mai vechi si ai probleme cu racirea (desi cu o curatare a radiatorului rezolvi). plus de asta la fel, nu ajungi sa prajesti nimic ca are grija laptopul sa se inchida pentru a proteja procul. |
Quote:
parerea mea, acum ... treaba ta :) ce configuratie ai? |
Quote:
|
God bless GOOGLE!.. Scuze pentru dublu-post. Am reusit sa fac si wirelessul, trebuia un driver special pt. Windows 7 de la Broadcom. Acuma functioneaza.
|
Corect teen.ager, in cazul defectiunilor aparute din cauza penelor/suprasarcinilor, nici o garantie din Romania nu e valida. In cazul asta, ar trebui sa dai in judecata Electrica, care zic ca nu e vina lor, ca de fapt nushce consumator industrial a facut ceva, sau ca o piesa s-a defectat, si sa dai in judecata producatorul piesei respective... I think you get my point!
P.S Ballack, in privinta laptop-ului meu, zic ca tine bateria destul de ok, avand in vedere ca l-am folosit pe post de desktop mai bine de un an jumate, stand permanent in priza si deschis non-stop. Dupa cum postam mai sus, de la 2h si 10 minute medie declarata de producator, la vreo 1h 50min acum, e acceptable loss! :) |
Craciun fericit tuturor!
P.S o mica dedicatie din partea mea ;) https://www.youtube.com/watch?v=Vg9eZxpV3VA |
multumim la fel sa ai si tu , urez si eu comunitatii 4tuning din baia mare , un Craciun fericit , si La multi ani ! sa ne aduca 2011 ce nu ne-a adus 2010.
|
Sarbatori fericite tuturor! >:D<
|
Quote:
ma, exista 2 posibilitati cu bateria : 1. fie e excelenta 2. fie ai un sistem ce decupleaza curentul cand e incarcata bateria. |
ma baieti , stiu ca nu suntem noi o comunitate foarte unita , dar as avea o propunere , ati vrea sa facem si noi un protest gen ca la Bucuresti , Craiova etc ? cu blocarea de benzinarii ? ( nu da-ti cu paru doar intreb , sincer mi s-a acrit de fraierii de la putere , si daca stam cu mana in buzunar nu se rezolva nimic ) astept pareri.
|
cand e vorba de scandal ma bag si eu :D
|
Numai daca facem rost si de niste AK-47 , Altfel n-are farmec :D
|
vorbesc foarte serios , dar daca nu exista interes , inteleg si renuntam la idee. eventual sa se faca un pool si sa se voteze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning