![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
yg.alex.......permis ai? de conducere?...masina? sunt curios...
|
nu stiu unde e valiana....
|
aia pe basarab man, unde erau gogosile alea bune cu fineti :D, te duc eu daca nu sti :D
|
aaa stiu gata...am mancat sanvis de acolo dar demult..acuma 3-4 ani...dupa parerea mea sunt cele mai bune sandwich`uri de pe zona...
|
auzi...eu vb despre ce am vazut akolo...tu vb din povesti.....dc lovesti in shadows? si nu lovesti in mn? daca vrei un rasp clar....vb la...402 metri....c zici? te tine? sau...ai masina pt facut naveta...si vb aici d un "meci" amical...eu vs tn...sau invers....tu vs eu...astept rasp...
|
Quote:
n am ce face ba :-< |
dau eu servetelele si punga...dai tu restul ?
|
k, daca insisti, poti sa dai tu tot :D
|
bine. deci mancam servetele cu punga nu ?:)))
|
nu am masina, deci nici cu ce sa fac liniutze...iar naveta o fac cu ETA 38 lei abonament lunar ca sunt elev si am reducere
eu n-am fost acolo dar am dat zoom la imagine de lovit shadows n-am de ce...am intrebat pentru ca stiu ca ziceau ca se duc cu 2 sau 3 masini la expo si n-am vazut nici una in poze trafy, nu vreau sa atac pe nimeni.forumul e pentru intrebari, raspunsuri, opini, idei... LE: permis am din iulie 2009...incepator....experientza 0 |
frumos la eta, a lucrat si tata la ei ....avea multe gagici :>
nush cum de mai esti tu la scoala, cum de te mai primesc aia :( apoi, m -as da eu cu voi la liniute dar am stema spate cam stearsa si pana plecati voi eu sunt deja la finis :-s ....15lei litru de kerosen :D pt restu exista master card Acum pe bune, alte chestii mai bune de facut nu aveti ? zi ma trafy, mergem colo ? |
masinile nu au fost gata pentru 4tuning days. Din cate am inteles o sa fie un eveniment la Pitesti in curand si speram sa fie gata si sa pozam acolo. De acord cu tine in legatura cu forumul. Multa bafta colegilor tai de club
Mitza: unde sa mergem ma ?:))) esti candriu ? |
la valiana ma nebune :D
hai naibilui jn3b00n ca mor la cs si nu mai sunt primu :( hotaraste-teeeeeeeeeeeeeeee |
Quote:
|
ai chef de fete a ? Vali sau Ana ? aa...tu vrei ValiAna:)))) al naibi tu...NU ! Nu merg:)) na...prefer sa mananc acasa paine inmuiata in lapte cald :))
@yg.alex: multumim...nu...cred ca o sa se mearga pe Curtea De Arges. |
abonamentul de 38 roni este pt transportul local? sau....in caz k nu sti.....sa iti explic eu...si este recunoscuta si d calu....cupa lui...este luata asa...fara sa se dea....a lui tir...am dat zoom...in fine...nu am vazut nimic...a lui WST....trebuia pusa in caz k nu sti....la micutzu aksa...in vitrina...pt ca....este asa un schimb de cupe...ceva gen...schimb de fanioane intre echipele de fotbal...si cupa aia...consider eu...ar trebuii sa stea aksa la ce`l ce a fondat MR...si a adus cursele la nivelul la care se afla azi...deci...nu se afiseaza asa pt a duce lumea in eroare....in fine...este doar parerea mea..nu ziceam asa ceva pt ca...nu as fi avut dc..daca ei...ce`i de la buc...aveau si ei asa bunul simt sa salute...cand sunt salutati...aici il exclud pe calu..pt k el ma salutat....dar restul...prea cu nasul p sus sunt...ar trebuii sa il mai si coboare asa din cand in cand...
|
prieten fals ba :(
|
:))) bine ma hai ca mergem
|
zi ma pe bune..la janette in nord in 10 minute ? nu ma cauta pe mess ca am idu' blocat :D
|
ba ce bine...glumi ma nu merg cetza?
|
multumesc luci4n_vl pt info, chiar nu stiam. eu am vazut ce scria pe cupa care statea pe masina lui Teo, dand zoom...de TIR si KALU nu stiu nimic asa ca nu m-am pronuntat...multumesc inca o data pt informatie
abonamentu e pt transport local...de la raureni in nord, la pedagogic invat...ma stie carmen ;) ma bag la somn ca deja am depasit cu 28 minute programul de weekend la PC. noapte buna va urez |
paranoia is here :D
trafy prieten fals :( , o sa ti fur caii de la bmw y.g alex, raureni e sat ?sau comuna ? cand se mai incalzeste vremea o sa vi iar cu bicicleta la scoala ? ce tuning i-ai mai facut ? i-ai pus 6 viteze? franele le-ai schimbaT ? |
are saboti brembo ventilati :))) si pedale de TT cu footrest :))
sunt de vanzare caii...3 la 1 leu |
mult frate... aia de vw sunt mai ieftini :(
nu sti ma ca alex asta avea neon pe bicicelta, casetofon si nike`ul pe portbagaj ? avea chiar xenon...de fapt , sunt sigur ca a fost primu din oras cu xenon :D si cu suspensie reglabila :o |
de unde imi iau si eu un saculet dala de pus in parbriz in care iti pus asigurarea/rovigneta ? si un ornament cu janta cum are jmekerdemic daca stiti ?:D :P
PS: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1268312264 -> link catre ornamentu ala de care ziceam :P |
ornamentu ala cu janta e defapt un parfum pt masina da multi scot parfumu din ea care e in forma de bila rosie si lasa janta deoarece parfumu respectiv pute a ciorapi :)))))
|
da stiu, am auzit ca e cu odorizant, ma intereseaza maiputin odorizant...janta aia o vreau eu :D
|
Quote:
|
:)) deci chiar pute chestia aia pacat ca janta e simpatica io nu mai am nici janta nush ce am facut cu ea dar am preferat sa pun traditionala cruciulitza romaneasca in geam e mai simpatik asa :)
|
am si eu o intrebare unde pot face un bad boy frumos in valcea ? ca ma cam bate gandu'
|
Quote:
|
Nu stiu daca e noutate sau nu dar de acum incolo targul de la Goranu e si Duminica deschis :-)
|
Unde fac si io rost de o placutza daia insured by mafia ??? decand vreau una d'aia :(
|
|
Quote:
|
Quote:
|
sincer as pune in portbagaj pe suboofer ceva asa misto nu afara pe masina
|
Am auzit mai demult si acum am citit ca cica vor sa prelungeasca bulevardul din Ostroveni de la sere ... Ar fi ceva ;)
Am gasit ceva pe internet in legatura cu treaba asta : http://www.ziaruldevalcea.ro/index.p...ingle&ide=8445 |
da..se prelungeste si iese langa barajul de la ambient
|
ce draq prelungiri de bulevarde cand ei nu sunt in stare sa intretina strazile din oras =)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning