![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
a auzit cineva de generatoarele de hidrogen?acele dispozitive ce produc hidrogen,ce imbunatateste arderea,da ceva putere si reduce consumul?am inteles ca ar reduce pana la 30% consumul si mareste puterea motorului.sa fie oare adevarat?
|
da dar cum zice mistreku e mai oke ca nu ai atata sanse sa gresesti gaurica pinului 19. trebe sa incerc zilele astea.
|
cam greu sa gresesti gaura can are numarul pe ea
|
Salut.
Am intalnit astazi o problema la un 323i M52 '98. La 5500 de ture se balbaie motoru. In sarcina nu depasesc 5500 de ture sau daca depasesc pragul asta.. il depasesc foarte greu. Pe liber, daca accelerez usor, motorul merge normal..atinge 6500 de ture..dar daca , calc pedala de acceleratie brusc, turometrul se opreste la 5500 de ture. Banuiesc o problema de alimentare. Pe tester imi da "Fuel trim bank 1". Am schimbat pompa de benzina, am verificat toate bujiile, debitmetrul si maine vreau sa schimb filtrul de benzina. S-a mai intalnit cineva cu problema asta ? |
Quote:
|
sal...am si eu o intrebare ..la voi motoarele 1.6i cat au turatia maxima ...al meu merge pana in 5500
|
la voi motoarele 1.6i cat au turatia maxima..al meu merge pana in 5500
|
Quote:
Mai astept sfaturi. |
Quote:
|
la orice treapta atat se tureaza maxim ..si knd sa se tureze mai mult se taie asa dintr'o data ...si ramane la 5500
|
i s/a mai intamplat la cineva cum mi s/a intamplat mie azi?motorul parca o luase razna.se tura singur pana la 2000 si ceva apoi scadea la 700 si asa tot timpul.parca isi datea "sprituri".se tura,scadea,iar urca iar scadea... asta timp de vreo 30 min,dupa care si/a revenit.o fi ceva grav?k eu nu inteleg de ce se tura dak clapeta ramanea pe loc.
|
Quote:
Vezi furtunul care traverseaza motorul dintr'o parte in alta, din stanga in dreapta cum te uiti la motor, si e sub stergatoare....ar fi bine sa'l desfaci, eu la un 316i l'am gasit spart pe dedesubt, deci daca nu'l dadeam jos, nu'l vedeam fisurat. |
Quote:
daca da e limitata la 5500 rmp:P |
da asa e ...am cumparat'o acum un an...fab 11/92
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning