![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
Quote:
Daffy te tot suna...ai ma vino...ai ma vino...unde esti? ai pe aici...si cand zici k vii....yo plec...merge cu mine..si pe drum il intreb....,,frate da nu trebuia sa vina si cipy ??!! :D...si el...AAAaaaaaa:shock: DA =))))))))))))))))))))) |
lasa ca asa o sa uitam si noi de el ... si sa specific nesimtirea cu care mi`a inchis telefonul dar lasa ca nu`i problem.
|
de bucuresti era
Quote:
|
ce rover si ce culoare?
|
rover 25 75 ... ala mic ... albastru
Quote:
|
lucian crezi ca era ala la care ma gandesc si eu???? aveai parasolar pe el??? =))
|
=)))))))))) Cat de tareeeeeee.................
|
nu e ala goppo ... era bulina noua ... asa k te`ai gandit prost ;)
Quote:
|
oficial eu de maine raman fara masina din mai multe motive ... vreau sa va anuntz k sa stitzi ca nu stiu cat de mult o sa mai fiu prezent la intalniri ... o sa fac tot posibilul sa vin dar fara masina .... "Lucian" + "Andu"
|
poti sa fi si tu mai diplomat in modul de exprimare???? nu te-am jignit cu nimic ;)
|
ma scuzatzi domnul Goppo dar nu am facut`o cu intentzie ...
Quote:
|
Quote:
|
vezi ca baiatul respectiv a ajutat clubul cu niste mici chestii, adica a facut cu mine niste drumuri in care trebuia sa luam ceva pentru noi si pentru standu ( atunci cand am fost prezenti la 4td) si nu a avut nicio obligatie sa ma ajute si uite ca a lasat treaba lui pe planul 2 si m-a ajutat.
faza cu bulina e in felul urmator, omu a vrut sa intre, dar el nu se incadra la nimic ...nici nu prea modifica el la masina ca sa zici "da domne, modifica , dar mai rar". lucian stie ce si cum..... si la faza cu C.P.....vezi ca tu esti ala care a inchis telefonul in nas, nu eu, si crede-ma ca te asteptam.....dar....cand io te sunam sa iti zic k noi plecam, tu vorbeai la telefon...deci...s-a inventat telefon in asteptare;);) |
Scuze pt intarziere dar am avut ceva probleme cu netul Da era "pisica"- rosu si am mai vazut un bmw pisica gri cu numere de bulgaria cu bulina ...cu Andrei de la mangalia am vb si mi-a raspuns ca nu stie daca este la el in filiera sau nu....acum nu stiu ce sa zic...
dar as avea o propunere privind judetul constanta ....putem vorbi pe privat. :d |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning