Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

C_kst 20-07-09 09:27

Re: Diverse (topic de offtopic)

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2498424)
n`are nimic ma .... alta data la revedere si cu altii stau eu de vorba nu`i prob

A fost penala faza ma =))))))))))))))....
Daffy te tot suna...ai ma vino...ai ma vino...unde esti? ai pe aici...si cand zici k vii....yo plec...merge cu mine..si pe drum il intreb....,,frate da nu trebuia sa vina si cipy ??!! :D...si el...AAAaaaaaa:shock: DA =)))))))))))))))))))))

RoByNeT 20-07-09 09:29

lasa ca asa o sa uitam si noi de el ... si sa specific nesimtirea cu care mi`a inchis telefonul dar lasa ca nu`i problem.

Fr33`e30 20-07-09 13:17

de bucuresti era

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2495552)
depinde ce rover..daca avea nr de buc...ma duc la respectivul care vinde parasolarele si o sa discut cu el

Lucian_GXZ 20-07-09 13:32

ce rover si ce culoare?

Fr33`e30 20-07-09 13:34

rover 25 75 ... ala mic ... albastru

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 2499096)
ce rover si ce culoare?

GopPo 20-07-09 14:28

lucian crezi ca era ala la care ma gandesc si eu???? aveai parasolar pe el??? =))

kimi 20-07-09 14:56

=)))))))))) Cat de tareeeeeee.................

Fr33`e30 20-07-09 14:56

nu e ala goppo ... era bulina noua ... asa k te`ai gandit prost ;)

Quote:

Originally Posted by GopPo (Post 2499226)
lucian crezi ca era ala la care ma gandesc si eu???? aveai parasolar pe el??? =))

Fr33`e30 20-07-09 15:22

oficial eu de maine raman fara masina din mai multe motive ... vreau sa va anuntz k sa stitzi ca nu stiu cat de mult o sa mai fiu prezent la intalniri ... o sa fac tot posibilul sa vin dar fara masina .... "Lucian" + "Andu"

GopPo 20-07-09 15:24

poti sa fi si tu mai diplomat in modul de exprimare???? nu te-am jignit cu nimic ;)

Fr33`e30 20-07-09 15:25

ma scuzatzi domnul Goppo dar nu am facut`o cu intentzie ...

Quote:

Originally Posted by GopPo (Post 2499351)
poti sa fi si tu mai diplomat in modul de exprimare???? nu te-am jignit cu nimic ;)

RoByNeT 20-07-09 15:27

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 2499096)
ce rover si ce culoare?

astazi m`am intersectat si cu un e46 negru cu bulina in spate ... cand l`am intrebat de unde o are ... surpiza de la un tovaras ... il las sa se simta si alta data sa dea poze cu el nu bulinele noastre ;)

daffy duck™ 20-07-09 17:40

vezi ca baiatul respectiv a ajutat clubul cu niste mici chestii, adica a facut cu mine niste drumuri in care trebuia sa luam ceva pentru noi si pentru standu ( atunci cand am fost prezenti la 4td) si nu a avut nicio obligatie sa ma ajute si uite ca a lasat treaba lui pe planul 2 si m-a ajutat.

faza cu bulina e in felul urmator, omu a vrut sa intre, dar el nu se incadra la nimic ...nici nu prea modifica el la masina ca sa zici "da domne, modifica , dar mai rar". lucian stie ce si cum.....

si la faza cu C.P.....vezi ca tu esti ala care a inchis telefonul in nas, nu eu, si crede-ma ca te asteptam.....dar....cand io te sunam sa iti zic k noi plecam, tu vorbeai la telefon...deci...s-a inventat telefon in asteptare;);)

Daniel_DRV 20-07-09 19:42

Scuze pt intarziere dar am avut ceva probleme cu netul Da era "pisica"- rosu si am mai vazut un bmw pisica gri cu numere de bulgaria cu bulina ...cu Andrei de la mangalia am vb si mi-a raspuns ca nu stie daca este la el in filiera sau nu....acum nu stiu ce sa zic...
dar as avea o propunere privind judetul constanta ....putem vorbi pe privat. :d

RoByNeT 20-07-09 20:19

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2499684)
vezi ca baiatul respectiv a ajutat clubul cu niste mici chestii, adica a facut cu mine niste drumuri in care trebuia sa luam ceva pentru noi si pentru standu ( atunci cand am fost prezenti la 4td) si nu a avut nicio obligatie sa ma ajute si uite ca a lasat treaba lui pe planul 2 si m-a ajutat.

faza cu bulina e in felul urmator, omu a vrut sa intre, dar el nu se incadra la nimic ...nici nu prea modifica el la masina ca sa zici "da domne, modifica , dar mai rar". lucian stie ce si cum.....

si la faza cu C.P.....vezi ca tu esti ala care a inchis telefonul in nas, nu eu, si crede-ma ca te asteptam.....dar....cand io te sunam sa iti zic k noi plecam, tu vorbeai la telefon...deci...s-a inventat telefon in asteptare;);)

deci intreci orice nesimtire ... eu ti`am inchis telefonul ? bine domnul daffy lasa ca vorbim noi in particular nu ne spalam rufele aici ... vad ca nesimtirea ta tot continua ... vrei sa ma inveti tu ce e ala telefon in asteptare ? hai te rog

All times are GMT +2. The time now is 06:54.

- Copyright 2026 4Tuning