Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

MnezO 29-07-09 10:57

Re: Discutii despre orice!

Bat la pariu ca a bagat mult mai multi bani sa o faca asa decat baga sa o faca cu bun gust si premianta !

botdriver 29-07-09 11:59

si-a dorit omul lamborghini la viata lui :)))

IonutzMFF 29-07-09 17:21

S'au dat ceva premii masinii aleia , nu stiu de cine , probabil un incepator al condusului si 2fast'aist :)
Ma bate gandul la o replica lambo murcielago , 26.000 dolari , exista o firma care le face foarte foarte bine

razvyrulz 29-07-09 17:39

e urata, uitati'va si la faruri...

Anyway, ideea de replica in sine e jenanta...

MnezO 29-07-09 19:04

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2520808)
S'au dat ceva premii masinii aleia , nu stiu de cine , probabil un incepator al condusului si 2fast'aist :)
Ma bate gandul la o replica lambo murcielago , 26.000 dolari , exista o firma care le face foarte foarte bine

nu calca pe urmele lui de 26k dolari iti faci ceva de plange matzu !

botdriver 29-07-09 19:36

parerea mea...mai bine conduci ceva mai ieftin si de bun gust decat o replica,asta daca nu ai bani de original,eu nu m-as simti bine in ea sa stiu ca ii o copie

huber_bm 29-07-09 22:54

fratilor e plin de dobitoci noapte in orash cica "RACERI" , nush cine plm le-a dat permis si masina pe mana.........un racer din asta cu un BMW combi negru....acu de vreo 10 min era sa intre in mine si inca vreao 3 masini parcate....depasire pe dreapta pe drum cu o sg banda pe sens si masini parcate pe dreapta.
buba stiti care e...ca daca un bou din asta face ceva accident....toti suntem bagati in aceasi oala :(

ballack 30-07-09 08:48

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 2519604)
ce ziceti de kitch-ul asta?eu zic ,ca ii cam scump desi scrie ca ii aspirator de pitipoance:))))))),masina ar fi ok,dar kit-ul ala de lambo o face urata parerea mea...http://nissan.anunturi-auto.4tuning....00-313092.html

Superba masina :)))))))))))))

Vialy 30-07-09 09:56

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 2521646)
fratilor e plin de dobitoci noapte in orash cica "RACERI" , nush cine plm le-a dat permis si masina pe mana.........un racer din asta cu un BMW combi negru....acu de vreo 10 min era sa intre in mine si inca vreao 3 masini parcate....depasire pe dreapta pe drum cu o sg banda pe sens si masini parcate pe dreapta.
buba stiti care e...ca daca un bou din asta face ceva accident....toti suntem bagati in aceasi oala :(

Peste tot e plin de " racers" ca acesta sunt multi pusti cu pisipoance in dreapta care incearca sa le impresioneze cat de macho sunt .

IonutzMFF 30-07-09 10:01

Ai dreptate Huber ,in fiecare seara ii vad prin oras , aseara unu dintre ei (nu dau nume si masina) facea , ma rog , incerca sa faca cerculete linga petrom'ul din hatvan .Eu doar le doresc sa ramana fara permis , pina nu omoara pe cineva .

razvyrulz 30-07-09 10:08

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2522357)
Ai dreptate Huber ,in fiecare seara ii vad prin oras , aseara unu dintre ei (nu dau nume si masina) facea , ma rog , incerca sa faca cerculete linga petrom'ul din hatvan .Eu doar le doresc sa ramana fara permis , pina nu omoara pe cineva .

pai pune ... asa o sa se rusineze:)...

danny_bik3ru 30-07-09 10:26

toti sunteti raceri la un moment dat si faceti greseli mai mari decat voi asa ca mai bine ati tacea .

TRX 30-07-09 11:05

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 2522424)
toti sunteti raceri la un moment dat si faceti greseli mai mari decat voi asa ca mai bine ati tacea .

Inclusiv tu :)

danny_bik3ru 30-07-09 11:16

nush care dintre noi o lovit masina de mai multe ori ;) asa ca mai bine nu ai zice nimik

TRX 30-07-09 11:41

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 2522544)
nush care dintre noi o lovit masina de mai multe ori ;) asa ca mai bine nu ai zice nimik

Ce`i cu tine fratica ? Iarasi vi s`a urcat arta condusului la cap ?
Adica, tu esti un fel de avansat ... acuzi pe toata lumea, si te simti superior ?
Si`n fond, cum ai ajuns tu sa`mi zici mie ce e bine sau nu sa fac ? Esti un fel de guru, sau doar ti s`au umflat boabele de orez pe intestin si nu mai poti elibera presiunea ?
Ia mai lasa`ma cu chestiile astea ieftine. Ia`ti bicicleta si viteza.

All times are GMT +2. The time now is 09:25.

- Copyright 2026 4Tuning