![]() |
Re: Comenzi piese auto import - online
am nevoie de un furtun de benzina de la un mercedes c180 w202 an 1994. am codul piesei. e un furtun care la un capat are o dimensiune in diametru si la un capat alta dimensiune. pleacata de la rezervor si intra in pompa debenzina. cod piesa: A2024764626
|
Quote:
|
Parbriz Renault 21 1987? Daca da, la ce pret.
|
Quote:
|
Pentru Daewoo Leganza CDX 1998 cmc 133 CP an fabr 1999
1.disc frana fata 2.placute frana fata 3.cablu frana de mana 4.amortizor fata 5.amortizor spate 6.rulment amortizor 7.flansa amortizor 8.bucsa bara stabilizatoare fata si spate 9.curea alternator |
Quote:
Cum facem cu comanda???? bieleta vine cu certificat de garantie??? respect!!!! |
Quote:
|
un modul confort vw passat cod 1CO 959 799 A?
|
BMW e46 328i an 98 ma intereseaza bascula st. fata + bucsi bascula.
|
Salut
Zi-mi niste preturi pentru: Placute Frana Bara Fata Aripa Stanga Pentru Skoda Fabia 6Y Sedan 2007 Multumesc! |
Salut,as dorii si eu niste garnituri pentru etrier la un fiat stilo 1.2 16v an 2002 59kw serie ZFA19200000234728.Garniturile d ela etrierul stanga spate.Multumesc Frumos
|
Toba intermediara Honda Civic ej9 1.4 1997??
|
Ma intereseaza si pe mine niste preturi la :
-Amortizoare fata; -Bucse bara stabilizatoare; -Bascula fata dreapta; -Capete de bara fata; Toate astea perntru un Fiat Stilo 1.6,16v.Merci anticipat! |
Salut,
Spune-mi un pret pt oglinda stanga, electrica si cu incalzire pt un Opel Astra G |
Buna ziua
M-ar interesa sa cumpar 2 amortizoare fata + flanse+ rulmenti pentru: Opel vectra A 1992 motor C18NZ 66kw serie sasiu : W0L000087N5028312 Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning