![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
6 Attachment(s)
salut baieti am si eu un fel de bmx . A fost extrem de ruginita si am pierdut mult sa o curat :) sunt de parere ca iti pasa mai mult de un lucru la care ti-ai spart plamani sa il faci decat unu gata cumparat :) revenim >>
Este prima mea bicicleta e printre primele modele de bmx deci nu pot sa pun lucruri "sofisticate" pe ea (nici sumele nu ma ajuta ) la origine am vrut sa o fac negru (mat)cu lant si jante albastre(mat) .dar in timp sa modificat planul si a ajuns alb cu negru .defectul este ca nu mai am bani sa o termin pentru ca este facuta din fonduri personale (15 ani )am incercat toata vara sa fac rost de bani sa o termin dar nuprea am reusit sa va arata de la inceput ( nu pot sa pun toate pozele pun doar cateva) Ps: vreau sa mai fac si un mtb gen rat style fara sa investesc mai mult de 100 ron in ea pentru ca am destule piese care nu sunt noi . o sa pun poze si cu mtb-ul in stare in care era :) . ce parere aveti de planul cu mtb-ul si de bmx ? Jink - de unde ai luat stickerele? arata foarte frumos :) bv'o |
Salut eu sunt pasionat de Bmx`uri Old School,care bineinteles ca nu se gasesc la noi,si nimanui nu`i pasa de ele,eu le vanez pe ebay piese si epave :)),apoi le readuc la gloria de altadata,chiar bmx`ul de mai sus este un old school de prin anii 80,care ar fi ok readus la viata,am si o pagina de fb prin care vreau sa promovez aceste jucarii in romania,si cine stie poate chiar se leaga o comunitate.
https://www.facebook.com/pages/Old-Sc...33832216701950 |
2 Attachment(s)
Ca tot veni vorba de BMX-uri vechi...
|
D.Y ¬ zi ceva... simt ca te macina:))
Quote:
am facebook... sunt pasionat de bmx-uri care nu exista in rom dar le restaurez si promovez... se cam bat cap in cap cuvintele...poate sunt eu prea absurd... dar e "copilarie de copil de 11 ani" a.. si.. apropo.. stai u linistit ca exista in rom bmx-uri dealea `old school`... Ia zi D.Y ¬ nu vrei si u funclub pe facebook?:)) |
Quote:
Quote:
|
10 Attachment(s)
katalinux - dami pm cu mai multe detalii despre bmx daca ai :)
rob3rt0 - arata bine :) imi place (!8Y_M - nuj daca minte sau abereaza dar vad ca are dreptate in legatura cu bicicleta mea Al - am gasit un site unde pot sa imi vopsesc bmx-ul (virtual) si cam asa vreau eu sa arate Alte cateva poze :) |
Nici eu nu am zis ca minte.. doar ca mi s-a parut putin ciudat... se bate singur in cuvinte... bmx-uri care nu se gasesc in rom dar el le restaureaza si le promoveaza... si el e din buc.. + ca e primul comentariu de pe tot forumul 4tuning.... si e destul de apropiat de celalalt kata ca nume...
bft all |
Quote:
|
2 Attachment(s)
(!8Y_M - ai dreptate e cam dubios . Ce parere ai de ideea mea cu mtb-ul rat style ?
Poze cu mtb-ul >> |
ma , voi ce vedeti la masini , puneti in aplicare pe biciclete ?
numai ruginituri am vazut de cateva pagini incoa. |
Andreea13 - da ai vazut numai ruginituri dar ai uitat sa citesti posturile . si iti pot arata biciclete ruginite care arata extrem de bine ;;)
|
Quote:
Quote:
nu mi-o lua in nume de rau.. dar nu baga bani in ea ca o sa-ti para rau:D FOF-ule nu fii rau ma.. sunt si ei minori si nu pot sa exemplifice pe masini... dar tre sa inceapa de undeva;) lasa-i sa-si puna mintea la contributie:)) ce-i drept.. ultimile pagini.. sunt proiecte grabite si finalizate inainte de termen... repet.. daca tot muncesti la o bicla.. fa-o cu raspundere si pana la capat ... macar sa fii si u mandru de ea cum iese:) |
(!8Y_M - mtb-ul este deja ruginiti si zgariat , la partea tehnica o sa lucrez ca vreau arcu de suspensie pedalele si chestiile astea vreau sa fie luna si bec :)
|
Quote:
si eu am vise, dar sunt uscate. da un fanclub rezolva totul. cum sa nu :)) da frumoasa pagina, felicitarile mele pentru munca depusa =)) Quote:
Quote:
eu unul cand lucram la bicicleta, indiferent ce bicicleta aveam, buna proasta.. nu stateam sa postez pe forum. |
Quote:
O seara buna! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning