![]() |
Re: COLANTARI AUTO PROFESIONALE ®
Buna ziua! Se poate un pret pentru o colantare complecta la un e36 in 4 usi rosu lucios ? Trebuie facuta programare inainte? Se demonteaza minere, stopuri,faruri,chedere,etc... de pe masina?
Multumesc! |
Exact aceleasi intrebari le-as avea si eu de pus legate de calitate si durabilitate... + pret colantare totala e46, non-facelift, cu Oracal 751 si carbon pe capota... si care e procedeeul... se face rezervare..se suna inainte si cat dureaza..etc? Multumesc anticipat! :-)
|
Exact aceleasi intrebari le-as avea si eu de pus legate de calitate si durabilitate... + pret colantare totala e46, non-facelift, negru mat cu Oracal 751 si carbon pe capota... si care e procedeeul... se face rezervare..se suna inainte si cat dureaza..etc? Multumesc anticipat! :-)
|
Re: Colantari auto profesionale
Quote:
|
salut as vrea si eu o colantare la un tico fara bara fata -spate si capota , iar pe plafon am trapa mai ramane 3 sferturi de plafon,verde armata mat,un pret!
|
sal, ma intereseaza si pe mine o bucata de 1 m patrat de negru mat se poate?
|
Quote:
|
Buna ziua, la o Honda FR-V, cat ar costa o colantare totala de culoare gri mat (una din culorile : 071 , 073 , 090 ).
Cat dureaza manopera si cat timp rezista colantul? Multumesc. |
Quote:
Se poate un pret pentru aceste tipuri diferite si ce calitate au? Respectiv ce imi recomandati dintre ele.:-) |
am gasit ce tip de culoare as dori : 3M anthrazit metallic matt
Cat ar costa sa fie imbracata toata honda , fara stalpii laterali si partea neagra de plastic de deasupra lunetei. Multumesc si scuze de atatea mesaje. |
Salutare,
Cat ar costa o colantare totala la un Opel Vectra B? Multumesc frumos. |
Quote:
|
Pret pentru o honda frv imbracata complet cu 3M anthrazit metallic matt ?
|
Salut,
am capota facuta in colant imitatie carbon(gri). As vrea sa adaug cate o fasie de colant, paralel cu liniile capotei, pe aripi, cam de 3 degete latime in fiecare parte a capotei, pe intreaga lungime a aripii.(dinspre parbriz spre bara fata/far) S-ar putea realiza asta tot in colant carbon de aceeasi nuanta? Cam cat ar costa si cat ar dura operatia? Multumesc |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning