![]() |
|
Re: Challenges
|
De ce? Nu vad ce are ireal :|
|
Quote:
Daca nu acesta este motivul, inseamna ca e vorba de o conspiratie internationala menita sa te distruga .... kidding. :lol: Nu pune la suflet, data viitoare lasa-ti imaginatia sa te conduca si ... go wild . PS: am mai gasit 2 modificari: scrisul DUB pe grila din fata si reflexia in parbriz (care, dupa parerea mea a iesit exceptional). |
modificarile pe care le`ai facut,le`ai facut aiurea,jantele au alt contrast,roata din spate e vai de mama ei,oricum de apreciat faptul ca nu te`ai bagat la avioane si ai mentinut stilul...keep doing it :D bafta
|
1 Attachment(s)
Poza pentru urmatorul battle.
Volkswagen Golf I GTI |
1 Attachment(s)
my entry....ceva mai euro....
|
1 Attachment(s)
Volkswagen Golf I GTI Milka Edition :twisted:
|
1 Attachment(s)
CLEAN
|
Va anunt ca toti cei care deja au postat masina facuta apoi au sters postul pentru a face altul cu update la masina, nu sunt invizibili, posturile sterse se pot vedea. Am dat "undelete" la posturile sterse, nu incercati sa ne prostiti pentru ca nu suntem o turma de oi ;)
|
my bad ... n'am stiut :| si oricum am scris si la motiv ca m'am grabit ... acuma asta e. sa tin minte pentru data viitoare:) - si n'am considerat pe nimeni ca face parte dintr'o turma de oi -_- ... mai bine ma retrag ... o sa muncesc mai mult data viitoare si o sa fiu mai atent... Succes celorlalti competitori:)
|
Tu esti incepator, este de inteles, am citit motivul si am vazut ca esti incepator, am trecut cu vederea; insa a mai urmat inca o miscare de genul de la un user cu vechime ~1 an si precum traim intr-o tara democratica, "legea" este egala pentru toti :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
dc se mai poate primi si GTI-ul meu ....?!?
|
1 Attachment(s)
Gata si al meu . Bafta tuturor !
|
1 Attachment(s)
My shit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning